Kamaitachi Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ma prvo sam razmisljao da ga skinem sa neta, ali sam ipak odlucio da ga odgledam u bioskopu kako valja i dolikuje, pa cu eto za koji dan da se iscimam i odem da pogledam! Quote
Kamaitachi Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Pa racunam da ovakav film treba odgledati u bioskopu, ipak nije to isti filing kad gledas kuci i u bioskopu (jos ako je neki dobar, pa dobro ozvucenje i tako to )! Quote
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 i ja cekam da ga gledam u bioskopu jest da imam 5.1 kuci i veci tv ali nije to to kada pocinje redovno da se daje u bioskopima?? valjda ce uskoro Quote
Kamaitachi Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jel kupiš i kokice? Semenke, schweppes i jedan kit-kat! Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Trebalo bi ovih dana, mislim da se pojavila reklama na televiziji. Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Semenke, schweppes i jedan kit-kat! Kit-Kat obavezno da umačeš u schhhhh... Semenke obavezno da pljuješ po liku, koji sedi ispred tebe. Quote
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 uh al ste naspamovali ok onda sam 6-og u mom omiljenom bioskopu domu sindikata Quote
Vincent Hess Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Fenomenalan film !!! Gledao sam ga sinoc u takvudu, ostao sam bez daha ! Barton je nadmasio sebe ! Gluma je genijalna, soundtrack je takodje genijalan. Stvarno sve naj naj najbolje o filmu. Kraj je prica za sebe, sjajna scena kad oboje leze/sede mrtvi u podrumu. Koliko god morbidno zvucalo Quote
DBrave Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 I ja gledao sinoc u tucku Film je perverzija, predobar, a najvise me je odusevio onaj klinja koji prvo peva za Pirelija a posle radi u prodavnici pita, znaci mali je keva kako peva A Sasha Baron je takodje odlican... Naravno glavne glumce necu ni da komentarisem, ma sve je super, mala zamerkica na Dzoanu i onog njenog decka, njihovo pevanje me je smorilo, al dobro ne traje dugo sve preporuke!! Quote
AstralliS Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Haha, moraću da skoknem do nekog bioskopa da odgledam na velikom ekranu. Quote
Machka Naopachka Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 gledacu sutra u takvudu, sad sam dosla na temu da ih opljunem jer su odvratni i RODA JE ZAKON. fuj, uloze tolike pare i zaposle masne salteruse da se deru preko telefona, zgadila mi dzabe karte. a i sale su im neudobne i zvuk je preglasan. Quote
DBrave Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 ja sam bio umro od smeha kad sam zvao da rezervisem kartu u tucku Kaze mi zena "rezervacija se naplacuje 50din po karti"... budale Quote
Sinstrel Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Pojavio se Sweeney.Todd.The.Demon.Barber.of.Fleet.Street.DVDRip.XviD-DiAMOND - 1CD. Skida se ali svakako bioskop prvo. Quote
rhapsoad Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 nije los film mada sam ocekivao mnogo vise u svakom slucaju muzika je dobra skinuo sam jutros soundtrack i vrtim my friends, epiphany i johanna ceo dan Quote
Machka Naopachka Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 ja sam bio umro od smeha kad sam zvao da rezervisem kartu u tucku Kaze mi zena "rezervacija se naplacuje 50din po karti"... budale pazi kad to nisam znala, haha koji pederi. zato je roda zakon zakona. Quote
Machka Naopachka Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 pazi kad to nisam znala, haha koji pederi. zato je roda zakon zakona. kakva roda. onaj u delta sitiju konza ali taj je pust, ko da sam u chernobilju mislim, super je bioskop ko bioskop samo je mnogo pusto... nego, sto se takvuda tice, na kraju dragi i ja odgledasmo POLA SATA reklama da bi poceo POGRESAN FILM baba ladno rezervisala pogresan film. valjda 'svini tod' zvuci slicno kao 'citulja' aw, najjaca izjava ikad: "ali, devojcice, ne razumem sta je to tako strasno, kao da ti NIKAD U ZIVOTU NISTA NISI POGRESILA' dakle, gresnici, ne idite u takvud :) Quote
Opera Ghost Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Kolosalno govno od filma... dobra mjuza tu i tamo... Stari Sweeney Todd ipak bolji Quote
WoI Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ali taj je pust, ko da sam u chernobilju mislim, super je bioskop ko bioskop samo je mnogo pusto... nego, sto se takvuda tice, na kraju dragi i ja odgledasmo POLA SATA reklama da bi poceo POGRESAN FILM baba ladno rezervisala pogresan film. valjda 'svini tod' zvuci slicno kao 'citulja' aw, najjaca izjava ikad: "ali, devojcice, ne razumem sta je to tako strasno, kao da ti NIKAD U ZIVOTU NISTA NISI POGRESILA' dakle, gresnici, ne idite u takvud :) hahaha babe su do jaja nego bre ja najvise volim te reklame i trejlere u bioskopu moze se reci da su mi trejleri vayniji od glavnog filma Quote
Angelystor Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Posle Charlstona rekoh sebi da cu da maximalno izbegavam novije filmove, ali me natera brat da pogledam ovo, i drago mi je shto pogazih moje rechi, vrlo drago! Extra film! Tim genaja, plus Depp plus Rikman kralj...nije moglo da omane. Quote
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Gledala sam na kompu na kraju i jako mi je zao sto nisam u bioskpu, ODLICAN je film. Ali odlican! Pod utiskom sam jos. Kao san/nocna mora. A i volim mjuzikle. Ma nevidjena atmosfera! Quote
Recommended Posts