VoivodBG Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 E ovako, film je i vise nego dobar, veoma mi je zanimljivo sto se Burton upustio da uradi nesto tako crnohumorno i krvavo, da ne znam njegov vizuelni stil, rekao bih da je ovo radio neki novi reziser, tako da je filmic pravo malo osvezenje. Od kostima do scenografije nemam zamerki, dopada mi se i pevanje pogotovo Johnny i Alan Rickman tandem, mada falio je Cristopher Lee, on bi cak i bolje legao za matorog sudiju (ili Cristopher Walken, uh!) Jedina zamerka za film mi je onaj pocetak koji u 3d prikazuje stolicu, pa mlevelicu za meso, i oni delovi kada pokazuje grad, to mi nekako kvari citav uzitak.... I prekratak je film samo sat vremena, sem ako meni nisu dali neku skracenu verziju (jer na netu pise da film traje 116 minuta) Quote
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Triler/mjuzikl. Johnny se jako dobro uklopio u ovu ulogu, leže njemu takve "mračnije teme". Ono što me oduševljava je serija specijalno dizajniranih žileta. Quote
VoivodBG Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Johnny najbolje leze uloge cudaka/ludaka, nema boljeg glumca za takve uloge, uglavnom kada je glumio normalne likove nije me bas odusevljavao ali zato ove gore potonje pomenute likove Da, da britve su lepo modelirane, srebro i rezbarije. I totalno mi se dopada ms. Lovett lik, multi tasker alert ha ha. Quote
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Haha. Totalno je uvrnuta, čak i van filma. Volim takve ženskinje. Btw. očekujem dobru saradnju Johnny Depp/Colin Farrel. Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Џони Деп и она су савршен пар за уврнуте филмове. Видим да су боје у филму и цела атмосфера слични као у "Sleepy Hollow", опет Бартоновом филму. Гледао сам синоћ како јe сниман филм, па ме заинтригирало. Edited February 24, 2008 by RNA Quote
VoivodBG Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Mhm, glumice zajedno u Shantaram, bas da vidimo da li ce se hemija ponoviti. Astrallis ti bas obozavas doticnog irca Quote
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Џони Деп и она су савршен пар за уврнуте филмове. Видим да су боје у филму и цела атмосфера слични као у "Sleepy Hollow", опет Бартоновом филму. Гледао сам синоћ како јe сниман филм, па ме заинтригирало. Sleepy Hollow. :kvlt: Astrallis ti bas obozavas doticnog irca Veoma. Quote
ZheX Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pre 10 minuta sam odgledao film, i josh sam pod utiskom..film je stvarno odlican. Quote
VoivodBG Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Sa ostalim Burton-ovim filmovima. Quote
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Govorim o ovogidišnjim (dosadašnjim) filmskim ostvarenjima. Quote
זאבים Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Gledala sam o snimanju owog filma. Deluje weird and impressive in same time. + Ako je film sa Dzonijem, ne moze biti losh. Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Deluje weird and impressive in same time. ...AT the same time Некако ми се чини да би бартон требаод а узме да уради неко од Дикенсових дела. Он би му удахнуо тај неки болесни дух. Quote
Tanya Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Некако ми се чини да би бартон требао да узме да уради неко од Дикенсових дела. Он би му удахнуо тај неки болесни дух. to bi bilo predobro. Inace odgledala sam Sweeney-a odavno, mnogo mi se svideo film, pevanje necu ni da komentarisem Predobro odradjen film u svakom smislu! Quote
AstralliS Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Bilo je tužno gledati Džonija, koji poput tužnog pingvina sedi u glamuroznom Kodak teatru. Quote
ProgressiveR Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 Odakle skidaš OST-ove? :pain: Idi na btjunkie.org i kucaj Dany Elfman i to je to, dobićeš torent za dl Drago mi je da se većini dopada film ... kao što rekoh, meni je odmah izbio u top 10 filmova ikada Quote
WoI Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 evo danas sam gledao svinija. strasno kako dobar film, a da ne pricam o poslednjoj sceni. A tek sada posle ovoga ne mogu da verujem da Dzoni Dep nije dobio oskara. Quote
Face Of Melinda Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 evo danas sam gledao svinija. strasno kako dobar film, a da ne pricam o poslednjoj sceni. A tek sada posle ovoga ne mogu da verujem da Dzoni Dep nije dobio oskara. Dobice ga Quote
Salvation Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Dzoni je igrao previse tipskih uloga u zivotu. Realno, izbor za oskara je bio nikad jaci - ovo bi zasluzilo oskara da nije bilo Denijel Dej Luisa... ovako.. better luck next time Film je, btw super. Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Evo recimo može da konkuriše za Oskara sa filmom "The Imaginarium of Doctor Parnassus". Quote
Recommended Posts