ProgressiveR Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Kolosalno govno od filma... dobra mjuza tu i tamo... Stari Sweeney Todd ipak bolji Strašno! No comment Quote
lithium Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Odlichan je film, ali sam ipak ochekivala malo vishe od Burtona.... Ali Helena Bonam Karter i Dzoni su SAVRSHENI spoj:D Quote
hah Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 film je izvanredan,bolestan,krvav...bas onako Burtonovski Quote
SL Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Vredeo je gledanja Trebali su da dodaju josh koji minut na kraju (tj. da zavrshe prichu o cerkici i mornaru)... Pa onda da zavrshe film sa onom scenom u podrumu... Quote
Machka Naopachka Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Da, to jeste, to sam i nekako ocekivala. No, dobro, i onako je gay pevao taj mornar. Quote
drasticni_taxista Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 film je izvanredan,bolestan,krvav...bas onako Burtonovski Hail Quote
Sugar Overdose Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 predivan je film! A za muziku tek nemam rechi,odlichna,pogotovo orkestarska. Nisam gledala na imdb,ali imam neki utisak da je radio Danny Elfman (xD) Quote
East Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 film odlican ,volim Bartonove bolesne fore ,muzika mi nije dovoljno ispratila,nekako neubedljivo a mozda sam i gledao los rip Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Izvanredan film,ali sam od onakve ekipe ocekivao i VISE. Quote
ProgressiveR Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 predivan je film! A za muziku tek nemam rechi,odlichna,pogotovo orkestarska. Nisam gledala na imdb,ali imam neki utisak da je radio Danny Elfman (xD) NIje radio Danny! I ja sam se baš iznenadio Quote
The Joker Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ma ljudi,film je sniman po mjuziklu,nema Elfman veze sa njim. Quote
TotalWar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Nisam gledao film, ali moram da kazem da sve manje i manje gotivim Depp-a. Covek se pretvorio u goth ikonu, i sad ni jedan takav film ne moze da prodje bez njega... Preseo mi je, rekao bih. Edited April 23, 2008 by TotalWar Quote
The Joker Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 A jebes ga,Tim Barton+Dzoni Dep=siguran uspeh.A Sweeny uopste nije goth film.Ne kao Edvard Makazoruki i sl. Quote
TotalWar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Pa ok, nisam ni mislio da je kao Makazoruki, ali mi deluje kao neki "cute" horor (verovatno sam daleko). Ostaje da se vidi, al kazem, mogao bi Tim malo da se okane Depp-a za promenu. Ne secam se kako se zove onaj stariji film sa jahacem bez glave gde isto glumi Depp, ali mogao bih da se kladim da je i to Tim Burton. Svi filmovi su mu na taj isti fazon... Quote
The Joker Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Zove se Sleepy Hollow,i da,Bartonov je.Zapravo,Barton se jos od Makazorukog nije maknuo bez Depa.Nije cute horor,veruj mi. Quote
MissionVao Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ajde sto Barton cima Depa za svaki film ali sto mi se cini da Dep vise ne igra nigde osim u njegovim filmovima... sto je malo bzvz jer ume da bude super i kao lik za kog se samo nazire da ima mracnu stranu... Recimo Cokolada, U potrazi za nedodjijom, na srecu igrao je u Piratima eto lepog predaha. Quote
Gospa na Sivcu Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Da li se kod nas prikazuje uopshte, ili je vec proshao? Quote
MissionVao Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 mozda je i prosao a prikazuje se vec mesecima... sta te kosta da pogledas na netu program bioskopa? http://www.krstarica.com/lat/beograd/bioskopi/ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 bas ga gledah juce...Nista specijalno sto se tice radnje,kao i u svakom burtonovom filmu fotografija je fenomenalna... Quote
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 A,znaci jos se daje?Ne znam,meni se simbolika i poruka filma veoma dopala. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 gledao sam kuci,nisam u bioskopu.Nemam blage veze da li se prikazuje u bioskopima.Vidi na sajtu b92 pod kultura ili tako nesto... Quote
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ne zanima mene,neko gore je pitao,ja sam ga vec gledao i u bioskopu i nabavio sam svoju kopiju filma Quote
Recommended Posts