Vermis Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 http://www.myspace.com/deadshellofuniverse Quote
Hell on Earth Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Odlican bend! Support domestic BM! \m/ Quote
Apeiron Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Da, da, prijatno osvezenje na sceni. Quote
Шöне Мики Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 odlicni su,bas mi se svideo "gde pupoljakj vene..." Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Dobar bend.Samo tako nastavite. Quote
Vermis Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Dead Shell of Universe ce u skorijoj buducnosti izdati mini album "Tamo gde pupoljak vene...tamo je moje seme" za engleski Paradigms Recordings u limitiranom izdanju koje ce propratiti specijalno pakovanje diska. Vise detalja kasnije. Quote
SHUB- NIGGURATH Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 U jbt ne mogu da verujem da nisam postovao ovde nista... hm nego: Odlican bend. Atmosfera na zavidnom nivou, kvalitetni tekstovi... posebno bih pohvalio clean vokale... Nadam se da cemo u skorije vreme ugledati to izdanje. Quote
gadget Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 odlichan bend i nadasve originalan jako zanimljiv uticaji dodheimsgard su carevi Quote
Лударајко Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Nisam jos uvek imao tu cast da cujem ovaj bend (nadam se da cu dobiti uskoro neki snimak), ali samo zelim da kazem da je njihov bubnjar, Luka, ubedljivo najbolji metal bubnjar na domacoj metal sceni, ukljucujuci sve metal podzanrove. A tek za godinu-dve, ako bude nastavio da se razvija istim intenzitetom, ce biti nedostizno dobar. Prva liga evropskih UG metal bubnjara... Quote
Vermis Posted June 11, 2008 Author Report Posted June 11, 2008 Album izlazi krajem Jula / pocetkom Avgusta, za detaljnije informacije (kada bude bilo prostora da one uslede) proverite http://www.eichenwald-industries.com ili profil benda na myspace-u. Tada ce ujedno biti i vreme da se ova tema pomeri sa demo scene na glavnu stranicu u okviru sekcije domacih bendova. Quote
Sinstrel Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Dobro ovo zvuci... Ova stvar "Tamo gde pupoljak vene..." kad krene ono pojanje isti Arcturus/Borknagar! Jos samo kad bi dali basisti shansu da se i on malo chuje... Quote
Speed_Dead Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 mislim da sam logo ovog benda video odavno kod satanceta ,pa kad sam ih video na MYSpaceu i ovde reko da ostavim komentar: je ne volim stvarno BM, niti se nesto razumem u isti.. tako da moj komentar primite sa rezervom -snimak je solidan i sto se koncepta tice a i zvuka, -svidja mi se sto se pewa na Srpskom(valjda) -ritam sekcija stabilna,za sve pare -sve u svemu lepo(mada opet kazem nije to muzika koju slusam) Quote
Vermis Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 Nova recenzija objavljena je u okviru novog broja Nocturne magazina. Quote
Vermis Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Datum izlaska mini albuma, pomeren je za 22. Septembar ove godine. Quote
GNEV Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 snimak je ok skroz,svidja mi se trip... samo napred,podrska! Quote
Brynhildr Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Odlican bend, samo tako nastavite! Jedva cekam album x))) Moram posebno pohvaliti tekstove... Quote
Vermis Posted September 24, 2008 Author Report Posted September 24, 2008 Uros Smiljanic je napisao i objavio recenziju albuma na Popboksu. Moze se procitati na ovom linku: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=6737 ...album zvanicno izlazi za 5 dana. Quote
Sgt.Splatter Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Hvala na disku! Super mi je sve : atmosfera, rifovi, artwork... uzivancija prava %) Pozz! Quote
Vermis Posted October 6, 2008 Author Report Posted October 6, 2008 Holandski Lords of Metal je objavio intervju sa Dead Shell of Universe-om. http://www.lordsofmetal.nl/showinterview.p...327&lang=en Quote
Apeiron Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 I ja bih da se zahvalim na disku, a rekoh vec i ranije, zaista prijatno osvezenje ovaj bend na pomalo posustaloj domacoj sceni... Quote
banedeathmetal Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Pohvalio sam im snimak preko Space-a, a i cestitke sto niste vise demo bend! Quote
Little Butcher Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Јел ради неко дистро у Србији? Овај бенд ме је баш пријатно изненадио, ал старе су то блек метал кајле, свака част, оно што сам чуо на спејсу је одлично! Quote
Vermis Posted October 9, 2008 Author Report Posted October 9, 2008 Јел ради неко дистро у Србији? Album ce uskoro biti nabavljiv u Mordoru. Quote
Vermis Posted December 8, 2008 Author Report Posted December 8, 2008 Jos jedna recenzija, objavljena je od strane Heathen Harvest-a. http://www.heathenharvest.com/article.php?...081127000634802 Quote
Маузер Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Nas najbolji bm bend. Raznovrstan i mracan. Uneli su nesto novo na nase prostore! Svi mogu da im se sagnu! Gde ima da se nabavi cd? Quote
Recommended Posts