Vermis Posted December 23, 2008 Author Report Posted December 23, 2008 (edited) Preuzeto sa bloga: "Svi koji su zainteresovani naručiti mini album "Tamo gde pupoljak vene...tamo je moje seme", a žele to učiniti na prostoru Republike Srbije, mogu putem našeg myspace profila ili zvanične email adrese ([email protected]), bend kontaktirati lično, radi dogovora oko detalja pošiljke. Isporuka diskova vršiće se isključivo poštom, a naplata po primanju pošiljke, pri čemu njihova cena iznosi 500 din. + PTT troškovi." Edited December 23, 2008 by Vermis Quote
oʞɾoƃ Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 (edited) Bend je 80% čist Deathspell Omega rip-off, što ne znači da je muzika manje kvalitetna - odlična je, ali ipak ta činjenica ostavlja jedan negativan utisak već u samom startu; produkcijski, idejno, vizuelno... Previše to liči na DSO da bi bilo posmatrano kroz samostalnu prizmu. Takođe, vokal je prilično slabašan. No, disk kao disk, tj. samostalno i samosadržano ostvarenje je vrlo dobro, štaviše, odlično, u svakom smislu. Videćemo (nadam se) kako će međunarodna scena reagovati. U svakom slučaju je bolje uzimati za idole (da ne kažem kopirati) jedan DSO nego recimo Emperor, kao što je to jedan izvikan domaći bend skoro uradio na svom poslednjem albumu. Bottom line - za jedan bend u povoju, mogu samo da poželim svu sreću, a bio bih slobodan dodati i da je ovo prvi bend iz Srbije koji zaista ima šanse nešto da uradi na svetskom nivou. Edited December 26, 2008 by Gojko Quote
oʞɾoƃ Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Album ce uskoro biti nabavljiv u Mordoru. Bio ja danas, ni čuli Ništa, moraće se nabavljati od članova direktno. Quote
morbid god Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Da je ovaj album, uz bolju produkciju i tehniciranje, snimio DsO, bilo bi obilatog svrsavanja. Sto se mene tice, mnogo dobro! Onaj sporiji dio na 'Sanjara' me bukvalno uvukao u paklene ponore, i to mi je highlight albuma. Ostatak je sasvim dobar, sve je to fino zamisljeno i odradjeno. Svaka cast momcima, sad kapiram sto ga svi toliko hvale. Respekt za tekstove na srpskom! Naravno, uticaj gore pomenutog grandioznog francuskog benda, kao i novog Mayhem-a(uz ovaj novi talas bm bendova koji praktikuju disonantne tonove, chantove i sl.) je evidentan. Naravno, i OSBM skole, sto mi se jos vise dopada. Glavna zamjerka jeste mozda i prevelik uticaj DSO, uz vokalna rjesenja koja su mogla biti bolje odradjena. Ali opet, album je koncipiran da fino teche, i pravo je uzivanje slusati ga. Obzirom da sam album nabavio u mp3, iskreno me zanima kolika je cijena(i kakav je buklet). Naslovni artwork mi se dopao, i to je jos jedan plus. Ocekujem nesto veliko od ovog benda u buducnosti, podrska Vermisu i ekipi. Quote
Nemethor Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Tamo gde pupoljak vene... nosi prokleto dobru atmosferu, prosto me tera da ga pustam po ceo dan, full respect za bend!!! Quote
Vermis Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Iznedrile su se ozbiljne mogucnosti da se album uskoro pojavi i u vinyl formatu. Quote
morbid god Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Iznedrile su se ozbiljne mogucnosti da se album uskoro pojavi i u vinyl formatu. Jel to u najavi full-lenght, il mislis na ovaj EP? Quote
Rain delay Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Odlicno, ljudi! Dugo nisam cuo dobar domaci BM. Quote
Narsil Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Нема шта, одличан бенд и одлично издање. Наћи ће се интервју у првом броју часописа, само да се чика В одлучи да пошаље одговоре. Quote
VoivodBG Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Da li se još negde može nabaviti disk sem preko članova? I da koliko košta? Quote
Vermis Posted January 27, 2010 Author Report Posted January 27, 2010 Heh, pa ukoliko bas imas neki poseban razlog da zaobidjes clanove benda onda pokusaj na ovoj adresi: http://www.paradigms-recordings.com Ukoliko odustanes od toga, onda pogledaj blog na myspace profilu benda. Quote
VoivodBG Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 @Vermis, nemam ja ništa protiv članova, mislio sam samo da li postoji drugi način da se disk nabavi sem preko njih, a da je po mogućstvu u Begeu, i hvala za ovaj link, mada naručivanje preko neta i još stranog lejbla/distroa bi me koštalo k'o Svetog Petra kajgana. Quote
Erektus Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 ja narucio preko benda, nije bilo problema... a iz Begea sam. ne secam se tacno koliko je trebalo da stigne, ali ne dugo sigurno, a i nacin placanja je sasvim jednostavan, platis postaru... tako da ne vidim sto bi narucivao drugacije Quote
Brynhildr Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pa koliko treba da stigne od Pančeva do BG-a? Jedan dan? xD Quote
Erektus Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 prosecnom automobilu par sati, a postanskom paketu, TO SE NIKAD NE ZNA Quote
Ranis Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 u jbte...ovo je do jaja...a iskreno prvi put sad chujem za bend Quote
Vermis Posted January 29, 2010 Author Report Posted January 29, 2010 (edited) Planiramo i vec uveliko radimo na "necem" novom, ali ovog trenutka ne bih bas da posezem za rokovima. Sto se tice nabavke diska u Beogradu, stvarno ne znam dal' ga mozes pronaci, a ako to hoces ti ili bilo ko drugi, mozes/te uciniti isto preko benda, ostala su jos 4 primerka. Edited January 29, 2010 by Vermis Quote
Demijurg 4 Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 (edited) Ljudi, stvarno nije humano sto ovoliko pustate publiku da ceka... Mnogima se vas rad ono bas-bas dopao tako da je sledece logicno pitanje - zna li se makar OKVIRNO kada bi novi materijal mogao da ugleda sveslost dana? Edited October 12, 2010 by Demijurg 4 Quote
(EchO) Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Oko benda se cuju samo glasine u Pomoravlju. Lik iz Jagodine, Borko, tvrdi da je pevao na albumu, a da je tekstove smisljao shizofrenik. Momci, oko vas se ispredaju losi mitovi. Oko benda se cuju samo glasine u Pomoravlju. Lik iz Jagodine, Borko, tvrdi da je pevao na albumu, a da je tekstove smisljao shizofrenik. Momci, oko vas se ispredaju losi mitovi. Quote
Recommended Posts