Ultimate Bastich V.2. Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Izasao album i zasluzuju sada sopstvenu temu a ne da se o tome prica na Sepultura temi. Inflikted http://rapidshare.com/files/88037683/CC-I_www.mediaportal.ru.rar Ekipa: Max vocals/rhytm guitar Igor drums Marc Rizzo guitar Joe Duplainter bass Quote
digrejzo Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 uhuhu ovo je do jaja (barem za mene) a plus sto Joseph iz Gojira-e sviri bass ovde Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 31, 2008 Author Report Posted January 31, 2008 Muzika mi se svidja, ali tekstovi....mislim vec je sve rekao sa Sepulturom i Soulfly-em... Quote
darthmoog Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 mhm...za sada veoma prosecno... Quote
Vuk Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 raspad benda posle prvog albuma, a mozda i samo izvrshe zameni jednog ili dvojice chlanova u svakom sluchaju, bice jedan od kavalera Quote
PuPaK Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Jebala ih C. conspirasy!!! Sto Max ne prodzara ponovo Sepulturu a ne ovako! Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Иди ти па џарај око оног Грина. Мислим да му се то не би претерано свидело, а не верујем да би волео да будеш у његовој близини кад побесни. Quote
PuPaK Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ma za Predatora bih ja naostiro sekirce! Quote
23/16 Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Lose. Mnogo losije od onoga cemu sam se nadao. Quote
BeTeLgEuSe Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Ne znam kad sam se razocarao ovako... Quote
Chicken Little 420 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 odlican album. produkcija je strava. max je otpevao odlicno, za igora ne treba reci hvale.. u svakom slucaju, svidja mi se! Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 odlican album. produkcija je strava. max je otpevao odlicno, za igora ne treba reci hvale.. u svakom slucaju, svidja mi se! Ti si jedini kojem se album za sada bas dopao Ma ovo je prosek od albuma, a i muzike, ovo ce da mu ide pod odslusaj par puta i zaboravi projekat... E da i jedina novi stih je onaj never trust an emo kid Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 E da i jedina novi stih je onaj never trust an emo kid Mislim da ce ovaj projekat satanu postati jedan od omiljenih Quote
Bernard Panasonik Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Nisam ni ocekivao posebno dobar album, ali ovo je preterano prosecno. Jos jedan dokaz kakav je Max mediokritet. Srednjoskolci bi smislili inventivnije naslove pesama, mogu da mislim kakvi su tekstovi. Ko posle ovoga bude tvrdio da je Max po bilo cemu ispred Sepulture sa Greenom ne zasluzuje da bude ozbiljno shvacen. Sepultura bez Maxa jeste slabija nego sa Maxom, ali oni su nastavili da se menjaju i razvijaju. Ne kopiraju sami sebi i ne vrte se u krug. Ne dodvoravaju se klincima ili die hard fanaticima. Ovo je sranje i protracenih 40 minuta zivota i to nekoliko puta verovatno dok jednostavno ne dignemo ruke od preslusavanja. Quote
Pagan Saviour Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 E boli vas uvo vi imate ADCL. Od Cavalere ocekujem samo najbolje... Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 Inace ovo je pravi omot, bolje je od onih lanaca... Quote
hate squad Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Daleko od toga da sam zadovoljan! Ima par vrlo zanimljivih momenata koji podsecaju na ranije Sepulturine radove, ali to su samo poneke linije u pesmama (naravno, ne svima). Previse sterilno, vec mnogo puta odsvirano... Apsolutno nista novo! Za bubnjevima je mogao biti bilo ko drugi jer od Igora (kakvog ga pamtim iz Sepulturinih dana) nema ni "I", a pojedini rifovi prepakovanih iz Beneath/Arise ere u Soulfly doba me kao velikog fana nikako ne mogu zadovoljiti. Ocekivao sam mnogo vise, ali eto ako nista, lepo je videti bracu opet na okupu sa nadom da ce koncertni repertoar posvetiti vise ranijim zajednickim radovima nego danasnjici. Quote
Elderane Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Potvrdjeni su za Castle Festival, pa iz prve ruke mozemo da cujemo sta ce svirati, a i kako to zvuci Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Ako nista drugo barem ce da mi bude drago sto vidim burazere kako sviraju uzivo Ko zna mozda u live izvodjenju pesme budu bolje. Quote
Guest Kriki Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Meni je bre album, onako, slusljiv, nisam nesto mnogo ocekivao, pa mi se svidja....Ima par dobrih rifova, ala Sepultura, i onako nije lose... A sto dolaze na Castle, e to je vec do jaja!Konacno neki meni do jaja bend u poslednjih nekoliko objava....Super! Quote
kIDd Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Ochekujem i stvari Sepulture na CFu..... Ajoj! Quote
Recommended Posts