Surovi Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Sva 3 Benda su zanrovski Blizanci samo Sto je Soulfly Primitivniji od Sepulture, a Cavalera Conspiracu Primitivnija os Soulfly-a Najbolje da napravi jos jedan Bend da Drvi 1 Rif i Da se Dere 1 Rec Celu pesmu! 10 pesama 10 rifova i 10 reci.Ne moze da mu nikad ponestane inspiracije. Kad iskoristi Sve rifove na Gitaru moze da kombinuje drugu rec uz rif za sledecu pesmu. 5 1 Quote
Footog Qpoos Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Kul je album, u svakom slucaju inspirativniji je od poslednja 2 Soulflaja. ako cemo iskreno,nije ni tesko biti inspirativniji od solflaja,posebno poslednji album... nisam jos skinuo album,kazu ljudi da je ok,kavalera klasika,al dobro... Quote
kuruz Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Poslednje što je Maks valjano uradio je Dark Ages. Quote
Black desire Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 ako cemo iskreno,nije ni tesko biti inspirativniji od solflaja,posebno poslednji album... nisam jos skinuo album,kazu ljudi da je ok,kavalera klasika,al dobro... Ono, meni vise lici na Soulflaj kako danas zvuci nego na prethodnu Kavaleru Quote
Reign of puppets Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 slazem se,dobar album,vishe soulfly-a nego cavalere,pesme kratke i jednostavne,za neko povrshno slushanje milina Quote
Ranis Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 starijoj sepulturi su najjacha strana bili aranzmani...nisu bili klasichni verse/chorus/verse...vec nelinearni...mnogo riffova i brojne promene ritma koje su pumpale energiju...vec su se na rootsu malo ulenjili... dok se kod sf i cc nije doshlo do 3 riffa u pesmi...to mi je nekako kao otaljavanje posla u fazonu "ae da shto pre zavrshimo album, pa da idemo kuci" ...pa mi je i sama muzika sf i cc (sem par pesama) dosadnija i generichka... Quote
Chicken Little 420 Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 BONUS DVD: http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=5d3aa748177341910cea305f35d10de5874741ca Quote
Angelystor Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 MADAFAKIN TORTURE! Bog te jebo, pa ovaj se unazadio maksimalno... Sta je poenta ovoga, ovog BFT ekskreta? Da se napravi neki Bestial Devastataion Anno 2011? Da se popuni vreme dok im se Kisser ne smiluje i prihvati reunion? Sta god da je, sranje je. Quote
Bernard Panasonik Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Jedini koje je rekao da je protiv reuniona je Paolo. Kisser nije bas tako tvrd (sem u ovom zadnjem intervjuu gde je rekao da i ako se okupe, to nece biti pod imenom Sepultura), svestan je da bi to za bend bio povratak u prvu ligu. Problem je u Maxu, jer ne zeli reunion na ravnopravnoj osnovi. Ponuda od pre dve godine je bila da Kisser i Paolo imaju 15%-20% zajedno od ukupnih prihoda i Kisser mu je rekao da obrise dupe sa time. Stara Sepultura je bila skroz ravnopravna, kao i ova sada, oni su u ugovoru imali stavku da se odluke donose vecinom glasova. Na osnovu toga su i imali pravo da otpuste Gloriju. Max bi da mu i reunion bude kao i Soulfly i C.C., da drugi sviraju za njega, za nedeljnu platu. Nema tonskih, nema proba, nema licnih kontakata, samo izlaze na binu zajedno i sviraju. To je Maxov predlog od pre dve godine. To dovoljno govori o njemu i njegovim kompleksima. Ovaj DVD pokazuje par stvari: Igor ima nikad tanji ton, Rizzo je za pesme C.C. potpuno neupotrebljiv, boli usi koliko se solaze ne uklapaju, a i one zujalice koje su mu valjda trejdmark, sta li... Basista mi je ok. Moze Max da prica koliko hoce da su oni blizi izvornom duhu Sepulture, kada nisu. Dok Sepultura svira uzivo Meaningless Movements ili Mass Hypnosis, ovi ne odmicu dalje od sviranja 6-7 najvecih hitova. Quote
Memento_Mori Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Preslušao sam ceo album i složio bi sa sa grobodanom da je album za brzi zaborav... Izdvojio bi možda pesmu Blut Force Trauma i Warlord kao dve pesme koje su mi se posebno svidele sa tog albuma,al ne kao nešto posebno već jednostavno pesme koje mogu svrstati u kolekciju slušljivih pesama... Ne mogu reći da sam razočaran a ni da sam oduševljen albumom al podržavam... I u jedno sam siguran,a to je da ako dodje ove godine CC u Srbiju da će ići svi ti koji pljuju pa makar goli trčali donde zbog pesama stare Sepulture Quote
Chicken Little 420 Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 (edited) snima se treci album ovih dana: novi basista nate newton / converge Edited January 6, 2014 by Chicken Little 420 Quote
Chicken Little 420 Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 (edited) Edited January 8, 2014 by Chicken Little 420 Quote
Demon Seed Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Drobilac majki je najbolje ime od ponudjenih 1 Quote
perzekjušn menijak Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 http://www.blabbermo...-for-streaming/ Quote
lemmy sixx Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 (edited) Opa,thrashacina.Nije losa stvar. Produkcija je golo govno,ko da je Luka Tower Aca Lukas za siromasne radio. Edited August 18, 2014 by lemmy sixx Quote
Bernard Panasonik Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Bubanj kao sa Dante XXI, vokali prenisko u mixu, prva dva minuta drzi paznju, narednji minut se ponaljaju, taman tamo gde bi trebalo da uleti neko neocekivano resenje. Poslednji minut uobicajeno Soulfly smaranje. Po naslovu deluje da je tekst standardno Maxovo lupetanje i nabrajanje. Ipak, meni je ovo bolje nego sto sam ocekivao nakon dva dosadasnja raspada sa Cavalera Conspiracy, ali nedovoljno da se nadamo bilo cemu sustinski ozbiljnom i bitnom, sem jos jednoj turneji Maxa i Igora. 1 Quote
[Nocturno] Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Meni ovo dobro, pusite ga. Bolje nego oba prethodna albuma. 1 Quote
Tag Hoya Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Šta koji kurac!? Neka stave neku lobanju i nek se ne izmotavaju... Quote
Talvi Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 meni je ovaj omot čak i zanimljiv retro je skroz Quote
HeLLsarma Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Sto mora sve da bude sa lobanjama. Izgleda mi kao posteri iz 60-tih,taj fazon. 1 Quote
Recommended Posts