Jump to content

Recommended Posts

Posted

Seca li se neko mini serije "Zavera cutanja" iliti "Conspiracy of silence"- davali je devedesetih na RTS-u (ili kako se tada zvao), sa Ian Tracey-em (glumio u seriji Tropska vrelina). Rech je o ubistvu devojchice kraj reke, o kome se cutalo 16 godina. Serij je radjena po istinitom dogadjaju. Ako je ima negde za download pishite mi pp. Ja gledala tri epizode i poslednju nisam zbog chuvenih restrikcija u to vreme, a sad ne znam de da je trazim...

Posted

Mislio sam da sam odgovorio ovdje, ali vidim da nisam.

Topla preporuka za:

B0007NN6JC.01.LZZZZZZZ.jpg

IMDB Wikipedia Rapidserbia

Ovo je na neki način jedno-i-po-sezonska prethodnica (znatno poznatije i popularnije) serije Rescue Me, isti autori, dosta sličnosti u scenariju, fotografiji, glumačka ekipa...

U ovom slučaju Denis Leary glumi ultra-poročnog policajca, uz više komedije a manje drame, u okvirima od 30 minuta.

• 2 weeks later...
Posted

gledao sam tonu serija i ni jedna se ne moze meriti sa Malcolm In The Middle, od komedija ovo je vrh vrhova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBAVEZNO SKIDAJTE

zahvalnice primam u obliku gajbe piva

i naravno neponovljivi kralj Al Bundy u Married with Children (moj avatar govori sve)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja volim 'Married with children' :D

Prastara serija, snimana je valjda '87...

Sem toga, vecina serija koje se emituju na Fox Life-u trenutno: 'Reba', 'Scrubs', 'Grey's Anatomy'... Ima jos, ali mi trenutno stao mozak :D

'How I Met Your Mother' nije losa, mada je meni najbolja bila prva sezona, posle pocelo malo da smara :)

Guest HEFEST
Posted

DVE NAJJACE SERIJE SA KOJIMA SAM SE ZALUDEO U POSLEDNJE VREME SU SUPERNATURAL I HEROES!!!!!!!!!!! AKO IH NISTE GLEDALI BRZO NA DOWNLOAD ILI ODMA BATALJUJTE INTERNET!!!

• Downvote 1
Posted (edited)

^ Serije Koje Ste Gledali Ili Gledate / + PREPORUKE, A nisu u TOP ili HIT fazonu

Edited by bdonkey
Posted

Ko nije gledao Robin Hood obavezno neka pogleda, BBC radi seriju, sad se snima treca sezona.

I Mentalist, fantazija od serije.