Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trenutno gledam "The Missing", prvu sezonu, iz 2014. Zaintrigiralo me kad sam pogledao par minuta na RTS-u, pa sam onda malo proguglao i informisao se o seriji, a naposljetku skinuo prvu sezonu. Sve preporuke za ljubitelje sporijih "investigation" filmova, znaci bez mnogo akcije i pucnjave.

Na zimu planiram "Fargo", ovu posljednju sezonu.

Posted
  On 12/4/2017 at 6:53 PM, imaginos said:

nisam nasao prevod za babylon berlin

na bmovies.to ima da se strimuje i ima titlova koji su mozda i gugl translejt, ali znam nesto nemackog i slaze se

Posted

Unabomber bio dobar, baš me zanima koga će da izaberu za sledeću sezonu, biće super serijal izgleda

skinuh ovu ekranizaciju "Majstora i Margarite" koju je Miloš okačio, kapiram da ne može da ne valja

u petak Black Mirror s04 :tehkista:

Posted

halt and catch fire

odlicna serija o ranim danima racunarske industrije (pocetak 80-ih). serija nije streberska, cak naprotiv, atmosfera je uglavnom gadna i ne bas vesela. ne morate biti poznavalac materije da biste pratili ali ako znate sta je ms dos, 8086, basic, text avanture, 9600 baud-a, itd - prepoznacete par fazona :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

odgledao neko Black Mirror? ako jeste:

Reveal hidden contents

Edited by Talvi
Posted (edited)

aha, i ja sam

Reveal hidden contents

Edited by johnnyzzz
Posted

apropo poslednjeg black mirror serijala:

Reveal hidden contents

Posted

Ozark, baš mi je bila super. Opasna kombinacija drame i trilera. Lik pere novac nekim mafijašima, kada dođe do nekog zajeba na poslu glavni baja mu da drugu šansu i za kratko vreme da opere brdo novca. Mora da ode iz Čikaga i seli se sa familijom u oblast Ozark, međutim, to mesto i nije baš idealno za tako nešto jer se tu takođe dešavaju neke mutne radnje. Preporučujem, super je!!!!!

Čujem da će biti i druge sezone, u ovoj prvoj ima 10 epizoda.

http://www.imdb.com/title/tt5071412/

Pogledao i Mr.Mercedes, rađena po noveli Stivena Kinga. Ima taj neki mali komičan ton zahvaljujući liku koga glumi Gleeson, taj njegov odnos sa komšijama i neki njegovi svakodnevni rituali + irski naglasak. Triler serijica, glavni glumac je u penziji i biva kontaktiran od strane nekog ubice na čijem je slučaju upravo on radio a koji je autom pregazio 15-20 ljudi. Slučaj nije nikada bio rešen.

Inače, glavni negativac sluša hardcore i punk pa može da se čuje svašta (Slapshot, Reagan Youth...). Druga polovina sezone mi se mnogo više svidela.

http://www.imdb.com/title/tt4354880/

Posted
  On 12/4/2017 at 3:50 PM, Berliner said:

gorepomenuti babylon berlin - SHIT BE GOOD

serja je genijalna. pocinjem drugu sezonu. sve na mestu: kriminal, art deco, siromastvo i beda, nemacka, mafija itd.

ima i dosta sisa. ;)

soundtrack pokidao.

• 3 weeks later...