In The Flesh Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Preporucio mi drug to prije pola godine,sav oduševljen. Odgledao sam dvije epizode,zanimljiva prica totalno,ali nešto mi fali... Možda se nakanim da je odgledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Sta mislite o The Monk-u? Da li skidati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 greškom sam umesto filma "the black book" skinula jednu epizodu serije "midsomer murders" sa istim naslovom... i mislim da ću da skidam ceo serijal "midsomer murders", kao i "dalziel and pascoe". britanski panduri ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 FlashForward je isto dobra serija (1 sezona 22 epizode) prva i poslednja sezona, V se izborio za budzet, ff su odjebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Sta mislite o The Monk-u? Da li skidati? Simpatična serija. Viđi sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Danas sam zavrsio sa gledanjem Six Feet Under.Fantasticna serija,ali kraj...to je bez ikakvog preterivanja najbolji kraj u nekim serijama ikada.Pogledao sam tih poslednjih 6 minuta jedno 5 puta,suva genijalnost,nikada nijedno delo kinematografije nije ostavilo toliki utisak na mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ako neko nije gledao Grounded For Life neka pogleda.Meni je to odlicna serija,ko voli starije sitkome njemu ce se svideti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ja sam poceo da gledam "Mile High" ima na b92 u pola 12. Interesantna serija o avio-kompaniji. Stjuardese (kako su je i preveli kod nas), stjuardi, piloti, seks, alkohol... Preporucujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Jel vredi Robin Hood (BBC)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ako neko nije gledao Grounded For Life neka pogleda.Meni je to odlicna serija,ko voli starije sitkome njemu ce se svideti. Ne deluje lose, pogledao sam nesto malo na jutubeu. Skida se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jedino mi je kraj malo glupav ali ajde kao i na svim sitkomima sve se to nekako zbrza u jednu epizodu.No sve u svemu serija mi je skroz dobra,mnogo kvalitetnija nego vecina danasnjih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Danas sam zavrsio sa gledanjem Six Feet Under.Fantasticna serija,ali kraj...to je bez ikakvog preterivanja najbolji kraj u nekim serijama ikada.Pogledao sam tih poslednjih 6 minuta jedno 5 puta,suva genijalnost,nikada nijedno delo kinematografije nije ostavilo toliki utisak na mene. Bas tako. Odlicna serija i bar sto se mene tice, najbolji zavrsetak ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Posto je tema za LOST zatvorena, stavicu ovde: New Man In Charge - dodatnih 12 minuta koji ce se pojaviti na DVD-ju 6. sezone: http://www.megaupload.com/?d=YJN5M7G0 Ne razumem sto je tema zakljucana, kad postoji gomila odavno zavrsenih serija koje imaju temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Ima li ista pametno u tom dodatku? Da ne skidam dzabe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Odgovori na pitanja: odakle onaj paket hrane sto je pao sa neba na ostrvu, sta ce polarni medvedi na ostrvu, zasto zene ne mogu da radjaju na ostrvu, sta je soba 23 + WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 E hvala, skida se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Homicide:Life on the street Mozda je neko preporucio vec,svejedno,sjajna serija. onako,bas uzivanje gledati 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Prvo, ne mogu da verujem da sam u ovo doba na jumetalu. Ali, taj kofeinski OD čini svoje. Drugo, gledam preko AXN-a i torrenta zaista briljantnu BBC-jevu seriju "Being human". Pardonez-moi ako se pojavilo kao preporuka, ili ako ispadnem Cpt. Obvious, search nije izbacio nikakve rezultate. Link: "Being Human", 2008. Uprkos tome što je žanr izvikan, serija je savršena. Više nego vredno gledanja. Edited August 21, 2010 by Yggdrasil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Gledala sam ja (tj. nisam do kraja, već 2 meseca mi stoje na kompu poslednje 3 epizode koje nikako da odgledam) - ok je, ali ništa posebno. + za to što je britanska Ali u nekim trenucima stvarno mnogo smara, taman pomislim da će se nešto zaista i dogoditi i onda sjebu sve. Edited August 21, 2010 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Da, pa, pitanje trenutka, ličnih preferencija, itd. Meni je odlična. Momenat sa "eurogoth" duhom iz osamdesetih koji luta Bristolom, čita Ničea i visi po klubovima u kojima se još pušta muzika osamdesetih - I niz drugih preduhovitih dijaloga, dosledna filosofska suština... uh. Uvek veliki + za Brite. Sada ih i zvanično mrzim zbog nenadmašnog TV programa. Nastaviću da gledam i 2. sezonu, mada pri kraju sezone 1 ipak gubi na dinamici. Priznajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Taj duh je i meni bio sjajan, žao mi je što je bio samo u 2-3 epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Odgovori na pitanja: odakle onaj paket hrane sto je pao sa neba na ostrvu, sta ce polarni medvedi na ostrvu, zasto zene ne mogu da radjaju na ostrvu, sta je soba 23 + WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT! Tj. ništa. Koga boli kurac za polarne medvjede. A već rokoh negdje, obavezno pogledajte How Not To Live Your Life. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) @Brynhildr: ideja da duh bude zarobljen u osamdesetima je besprekorna na svakom mogućem nivou mada su zaista mogli da ga učine stalnijim likom. Ipak, sviđaju mi se njihova rešenja, tj. scenarističko-režisersko-glumačka rešenja A već rokoh negdje, obavezno pogledajte How Not To Live Your Life. BBC3, novo-stara zavisnost. Edited August 21, 2010 by Yggdrasil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark666 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Yes(Prime) Minister Fawlty Towers Coupling Black Adder Entourage Two and a half men Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Homicide:Life on the street Mozda je neko preporucio vec,svejedno,sjajna serija. onako,bas uzivanje gledati moguce da sam ja srao o toj seriji ranije na temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts