Jump to content

Recommended Posts

Posted

icon_da.gif

moguce da sam ja srao o toj seriji ranije na temi.

Moguce je icon_smile.png serija je stvarno odlicna,drugacija,detektivi su zanimljivi,harizmaticni,i nema forenzicarskih proseravanja.bas oslikava zivot u Baltimoru tokom 90-ih,onako,kao da zivis tamo icon_da.gif ma,ko hoce nek` pogleda icon_smile.gif

Posted

obavezan saundtrek:crowbar,kingdom of sorrow,TGST od pantere.

Ne seri?!

Ne secam se saundtrekova, bio sam bas klinac kad sam uz matorce pratio ovu seriju (nekih 8-9 godina) pa nisam ni obracao paznju na to.

Samo zbog toga cu da je pogledam ponovo. :rockdevil:

Secam se Falzouna (ili nesto slicno) njega sam gotivio jer me je podsecao na Liu Kanga iz Mortal Kombata :haha:

Posted

ljudi,pobrojah te bendove kao obavezan saundtrek uz seriju,nema tih bendova u samoj seriji.KoS nije ni postojao tad.

inace,muzika ne igra nikakvu ulogu u seriji,cak mislim da nikakva muzika nije posebno ni komponovana za nju.

Posted

Ha,Homicide!Odlicna serija!Hence the nickbiggrin.gif.Vec drugi put je gledam sa istim uzivanjem kao i prvi put.I naravno,ekipaicon_cool.gifhomicide_l.jpg

cu ta ekipa,a dje ti je Jon Polito,Ned Beatty,Peter Gerety,Max Perlich,Daniel Baldwin?to je ekipa iz zadnjeg serijala,koji je skrs,kakav je to lajf on d strit bez Krosetijevog sukoba egzistencijalizma i katolicanstva,Feltonovog duplog zivota?

Posted

cu ta ekipa,a dje ti je Jon Polito,Ned Beatty,Peter Gerety,Max Perlich,Daniel Baldwin?to je ekipa iz zadnjeg serijala,koji je skrs,kakav je to lajf on d strit bez Krosetijevog sukoba egzistencijalizma i katolicanstva,Feltonovog duplog zivota?

ne znam kako zamisljas da stavim na istu sliku likove koji su odlazili sezonu za sezonom?Polito je otisao u trecoj,Beatty i Baldwin u cetvrtoj itd.Ako imas sliku gde su svi od 1. do 7. sezone,slobodno je stavi...

Guest Administrator
Posted (edited)

Apsolutno osveženje na sceni.

Sjajna istorijska drama

Spartacus_dvd_cover_by_dellaroza.jpg

Ko voli film 300 (dosta scena podsecaju na 300 ) puno krvi , nasilja i sexa , this is the thing to DL.

Edited by Administrator
  • Upvote 1
Posted

Apsolutno osveženje na sceni.

Sjajna istorijska drama

Spartacus_dvd_cover_by_dellaroza.jpg

Ko voli film 300 (dosta scena podsecaju na 300 ) puno krvi , nasilja i sexa , this is the thing to DL.

Koliko sam shvatio jedino sto valja u toj seriji je gomila (polu)golih riba, a sa istorijom veze nema :D

Guest Administrator
Posted

Objasni to "Koliko sam ja shvatio" ?

Neko ti je rekao ili si pogledao pa da mozes da kazes da sa istorijom nema veze ?

Jeste , ima puno golih devojaka ali kada se pogleda serija (koja zasad ima samo jednu sezonu zbog bolesti glavnog glumca ) to uopste ne spada kao glavna tema ove serije.

• Downvote 1
Guest Administrator
Posted

AHahahaha , tesko smece. Upravo su prve 2-3 epizode presudne. Posle 3. epizode se radnja zakomplikuje. Ali ajd , ako kazes da je serija tesko sranje posle 2 epizode , good job.

• Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Pa pogledao sam je. Ali reci da je serija sranje posle 2 epizode je previse subjektivno.

• Downvote 2
Posted

Pa ovde uglavnom iznosimo subjektivna misljenja, ne znam bas koliko imamo objektivnih ucenih kriticara na forumu koji kroz kulturolosko, multimedijalni, metodicno, profesionalni nacin mogu da ocene...nesto. :mrgreen: Tako da ne moras bas toliko da se cimas.

Spartacus serija je lozana, sve sto vam se svidelo u filmu 300 + mnogo golotinje :mrgreen:. Krv, seks i specijalni efekti. Odgledao sam pola serije, i za sada gluma mi je smesna, scenografija - nekako imam osecaj zelenog platna itd... ali gotivna mi je serija pa cu je zavrsiti jednog dana kada budem imao vremena.

Sada se skida - Weeds - pa cemo da vidimo

Posted (edited)

Sa Spartacusom sam uradio isto - pogledao dve epizode i shiftdelete. :haha: Weeds je ok, pogledao sam dve sezone, nikako da nastavim. Sad zavrsavam Californication koji je zaraza teska.

Edited by -Mare
Posted

Odgledao sam prvu sezonu Californication-a i nesto mi se ne nastavlja, sasvim mi je lep kraj. ( i nervria me ona mala sa cudnim obrvama Madeline Zima, doduse ima lepo prezime )

Posted (edited)

SIX FEET UNDER! Totalno me je odushevila, odgledao sam je mnogo brzo, i bash je jak utisak ostavila na mene..kraj je odlican.

Imas mozda MU/HF linkove? Nasao sam samo prvu sezonu na Warezbbu.

Edited by -Mare