djuk Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 http://www.imdb.com/video/imdb/vi2445478169/ deluje zanimljivo, krece za koji dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Требало би да иде на Фокс Крајму ако се не варам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Legende! http://www.torrentz.com/72ecb3eaba3bcb00e637eeeae02c01efc46bf163 Edited October 29, 2010 by Andrija Smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 http://www.imdb.com/video/imdb/vi2445478169/ deluje zanimljivo, krece za koji dan. Odgledao sam prvu epizodu i svidelo mi se, videcemo kako ce ici dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ^ Haha, to se cekalo. Dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 To sam i ja hteo da kazem , jedva cekam da pogledam 1. epizodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Нико не коментарише прву епизоду. Шта знам, стандардна зомби прича. Нит' смрди, нит' мирише. Видећемо какве су остале епизоде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Meni se epizoda svidela jer ima tu atmosferu koju volim.Videcemo kako ce se dalje razvijati. So far so good. Pocetak me podsetio na 28 dana kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 dobra prva epizoda, al brutalno maznuta fora iz 28 dana kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Au sad tek vidim ovo, zombi serija, to se mora gledati. Izgleda fantasticno a ako ima fora iz 28 Dana Kasnije, to moze biti samo plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 dobra prva epizoda, al brutalno maznuta fora iz 28 dana kasnije. Ok , nije bas da je on izmislio budjenje iz bolnickog kreveta , ali eto , to je mozda jedino sto je uzeto iz 28 dana kasnije. Sami zombiji naravno nisu uzeti iz 28 dana kasnije jer ima pregrst zombie filmova , i jos se ocekuje da se vidi kako su ovi postali zombiji. Ako ih je ugrizao besan majmun , moze se reci da je serija omaz filmu Ali , ja vise mislim da "stvorenja" u 28 dana kasnije i 28 nedelja kasnije nisu klasicni zombiji. Oni su samo dobili neko besnilo gde polude , dobiju napade besa i jednostavno oce da izbaci bes na nekoj nevinoj ljudskoj osobi . Oni ne jedu , samo grizu i umru posle 2 nedelje od gladi i jako su brzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Prati neko Weeds? Vidim stigli su cak do seste sezone a prva mi deluje nekako dosadnjikavo pa ne znam da li uopste da nastavljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Нико не коментарише прву епизоду. Шта знам, стандардна зомби прича. Нит' смрди, нит' мирише. Видећемо какве су остале епизоде. kojim danima ide na foks krajmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 kojim danima ide na foks krajmu? Понедељком, 22:20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Prati neko Weeds? Vidim stigli su cak do seste sezone a prva mi deluje nekako dosadnjikavo pa ne znam da li uopste da nastavljam. bice par zapleta, valjda od druge sezone, nije dosadna serija. Ok , nije bas da je on izmislio budjenje iz bolnickog kreveta , ali eto , to je mozda jedino sto je uzeto iz 28 dana kasnije. Sami zombiji naravno nisu uzeti iz 28 dana kasnije jer ima pregrst zombie filmova , i jos se ocekuje da se vidi kako su ovi postali zombiji. Ako ih je ugrizao besan majmun , moze se reci da je serija omaz filmu Ali , ja vise mislim da "stvorenja" u 28 dana kasnije i 28 nedelja kasnije nisu klasicni zombiji. Oni su samo dobili neko besnilo gde polude , dobiju napade besa i jednostavno oce da izbaci bes na nekoj nevinoj ljudskoj osobi . Oni ne jedu , samo grizu i umru posle 2 nedelje od gladi i jako su brzi. mada je serija po stripu koji nisam citao i ne znam iz koje je godine, mozda je boyle mazno iz tog stripa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Prati neko Weeds? Vidim stigli su cak do seste sezone a prva mi deluje nekako dosadnjikavo pa ne znam da li uopste da nastavljam. Pratim ja, odgledao sam 5. sezona, cekam da se 6. zavrsi pa cu i nju. Dobra je serija kasnije, nastavljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ok, nastavljam sa skidanjem posle Chuck-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 mada je serija po stripu koji nisam citao i ne znam iz koje je godine, mozda je boyle mazno iz tog stripa... The Walking Dead is a monthly black and white American comic book series published by Image Comics beginning in 2003. 28 days later 2002. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 mada je serija po stripu koji nisam citao i ne znam iz koje je godine, mozda je boyle mazno iz tog stripa... Ја сам са стрипзоне јуче скинуо 15-ак бројева стрипа и почео са читањем. 90% прве епизоде преузето из стрипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Jako dobra serija. Mislim na The Walking Dead. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuroraFallen Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Blood Ties - mesavina vampira i Charmed. Plus, sto je krimi/detektivska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Bas tri stvari koje izbegavam kad su serije u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 један једини: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Dosadno mi je pa sam uzeo da gledam Kitchen Confidential, taman dok spremam obroke http://www.imdb.com/title/tt0460654/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Ja volim serije iz britanske produkcije, tako da sam poslednje gledala Doktor Martina i super mi je serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts