Angelystor Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Peep Show Odlican britanski sitkom, odgledao prvih sest sezona, a trenutno se snima sedma... Jos jedna preporuka za ovu. Quote
SerbZmaj Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Community http://www.imdb.com/title/tt1439629/ Duhovita, zanimljiva, opustajuca serija...bas umeju da me nasmeju Quote
Kokopelli Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 Prevrći kad odgledaš epizodu. Ne tvrdim da će te oduševiti niti bilo šta slično, ali ne razumijem ljude koji prevrćući očima prevremeno sude. Quote
dimmu1 Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 ja sam pratio tu seriju jos otkako je prva epizoda izasla i nisam nesto odusevljen...naprotiv prestao sam je pratiti.mozda se jednom budem nakanio pa skinuo odakle sam stao. Quote
Guest HEFEST Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Prevrći kad odgledaš epizodu. Ne tvrdim da će te oduševiti niti bilo šta slično, ali ne razumijem ljude koji prevrćući očima prevremeno sude. Mislio sam bas ono sto sam rekao, a ovaj smajli mi se svideo zato sto gleda gore, a ne zbog prevrtanja ocima. Ja nikad ne sudim prevremeno nego u vecini slucajeva prekasno. Sad cu da pustim prvu epizodu. Quote
Kokopelli Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 (edited) pardon my French Nije mi jasno zašto se ne vidi druga sličica... Da probam opet: Edited March 3, 2011 by Kokopelli Quote
-Mare Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 (edited) Nisam nesto odusevljen tom serijom. Vise puta sam pokusavao da je zapocnem, cini mi se kao da nema sta da me zadrzi tu. Isto mi se desava i sa Bones. Bas sam ovih dana zavrsio Hausa pa gledam LieToMe cisto da ubijem vreme. Edited March 4, 2011 by -Mare Quote
Kokopelli Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Mislim da je prva epizoda odlična, onda par narednih, onako, smaraju, da bi postalo zanimljivo od 6. ili 7. a čula sam da je drugi serijal mnogo bolji, Lightman se pretvara u pravog ekscentrika dok je u prvom serijalu bio manje vidljiv kao takav. Mislila sam da nema šanse da ću biti zainteresovana za drugi serijal, jer mi se činilo da nikad do njega neću ni stići, ali evo... upravo se skida Jedino je loša fora kao i sa Hausom - znaš da će skoro svaki slučaj biti riješen. Quote
Novaliis Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 (edited) Ovo su najbolje serije. Moja mladost, moja sreca. http://www.youtube.com/watch?v=mzQI6UZnHa4 http://www.youtube.com/watch?v=5YgugGNsLxk Obe serije uskoro nabavljam na DVD-u, komplet naravno. Edited March 7, 2011 by Novaliis Quote
Lou Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Ova serija je siguno bila pominjana više puta, ali ovih dana se drogiram time, trenutno sam na sredini čevrte sezone... Koliko samo suptilnog i neforsiranog crnog humora stane u svakojake situacije i dijaloge, nemoguće je opisati. A fore zaista postaju bolje iz sezone u sezonu. Ovde mogu da se skinu sve sezone, svaka epizoda u jednom MU fajlu. http://ipb.quicksilverscreen.com/index.php?/topic/167275-divx-six-feet-under-2001-2005 I da napomenem, nemo' neko da spomene šta se događa na kraju, jerbo nesam gledao. Quote
obsessed by cruelty Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 (edited) Verovatno bilo: skoro je zavrseno emitovanje 7. sezone u britaniji. ko hoce da skine: http://thepiratebay....Hustle_Season_7 Edited March 22, 2011 by obsessed by cruelty Quote
Vic Rattlehead Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 je li neko krenuo gledati The Breakout Kings, od kreatora Prison Break-a, dosad su izašle tri epizode? Čak se i T-Bag pojavljuje. Quote
-Mare Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Pet epizoda je izaslo do sada, pogledah Pilot. Nije lose, nastavicu da je pratim. Quote
Oak Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 http://gameofthrones.hbo.rs/ Ovo se očekuje s nestrpljenjem Boromir Quote
Lou Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Baš sam video plakat, kod nas će se prikazati 17.04. na HBO, jedan dan nakon premijere u Americi. Quote
Zoidberg Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Jedva se nakanim da skinem The Walking Dead, i odgledam sinoc prvu sezonu, i sad ima da poludim dok ne krene druga, a to nece skoro Quote
MissionVao Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 (edited) The Inbetweeners, The Office... gledao neko, preporuke? Onaj novi Cleaner je okej epizodu-dve ali posle smara (sve je isto). Pocinje da mi lici na Ghost Whisperer (isti trip 'prvo se preganjamo da ubedimo bliznje a onda intervenisemo') Edited April 7, 2011 by MissionVao Quote
Night Prowler Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 (edited) @Zoidberg: Procitaj stripove, tu i tamo se poklapaju sa serijom, ali ne verujem da ce serija ici u istom pravcu... Ima oko 20-ak prevedenih epizoda prevedenih na srpski. Edited April 7, 2011 by Night Prowler Quote
Lou Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) Ko zna kako se zove jedna serija koja je išla na Studiju B negde oko 2000. godine? U pitanju je sitkom sa nekim računovođama, ekonomistima, tako neka fora. Glavni glumac blentav, sa crnom (čini mi se, i kovrdžavom) kosom, još par njegovih kolega, rade u onim kutijama od kancelarija... Uvodna špica je bila crno-bela, prikazivala je radnike kako idu na posao u redovima i otkucavaju karte. Edited April 8, 2011 by Lou Quote
Мајор Гашпар Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Мени је стрип много бољи од серије (на основу двадесетак прочитаних епизода). Quote
MissionVao Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) Ko se napalio na Californication zbog explicitnosti i sl nek overi Shameless (US). Nova serija, ima samo jednu sezonu i odlicne ocene. Odgledala sam danas prvu epizodu i ne znam koliko ce dugo biti sveza ali ima toliko radnje da izuva. Radi se o ocu pijanici koji mora da izdrzava pun k dece od 20ak do svega par godina. Oni stariji imaju sexualni zivot koji je ne bas stidljivo prikazan. Naravno ima i neke radnje ali da ne spoilujem Edited April 8, 2011 by MissionVao Quote
Recommended Posts