Oak Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 E dobra je shameless, odgledao 5 epizoda. Ona mala ludača mi opasno ide na živce Quote
Zoidberg Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 (edited) @Zoidberg: Procitaj stripove, tu i tamo se poklapaju sa serijom, ali ne verujem da ce serija ici u istom pravcu... Ima oko 20-ak prevedenih epizoda prevedenih na srpski. Cuo sam da ima strip, al' ja to vise volim ovako, ekranizovano Btw, je l' gledao neko The Borgias ? Vidim da ima dobru ocenu, skidam trenutacno. Edited April 11, 2011 by Zoidberg Quote
NećuDisplejNejm Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 arrested development je super, steta sto su prekinuli posle 3 sezone. Quote
M-16 Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Počeo da gledam ponovo: Ako je neko kojim slučajem propustio, zna šta mu je činiti Quote
Oak Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Počelo je. Odlična prva epizoda, odlična serija. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 I vise nego odlicna odusevljen sam,najbolja serija ce biti nema sta!Nego jutros sam jos otvorio temu ali jos nije odobrena :/... Quote
Lou Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Za one koji, kao ja, još uvek nisu pogledali prvu epizodu "Game Of Thrones-a": http://www.megaupload.com/?d=6YSEN292 Quote
Јарослав Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 (edited) ја ћу да умрем док сачекам јесен и нову (последњу ) сезону Декстера. ево, вртим све од прве, по пети пут... ако ништа друго, скидам игрицу, па ћу тиме да се занимам Edited April 20, 2011 by Јарослав Quote
Lou Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Hajde mi sada iskreno reci kada si igrao dobru igru po filmu ili seriji? Quote
Јарослав Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 никад. то стоји. не знам ни каква је ова. али, ионако сам докон у последње време, па реко' да пробам како је. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 никад. то стоји. не знам ни каква је ова. али, ионако сам докон у последње време, па реко' да пробам како је. Ma brate uzmi opet obrnis seriju i ovako ne moze nikad da dosadi!!! Quote
Јарослав Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 па, кажем ти, обрћем је по пети пут. знам сваку епизоду напамет, али ми опет није досадило. једино што мислим да је мало превише Quote
ZheX Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Ja obrnuo Dextera po drugi put i naravno isti odlican utisak. Inace trenutno dve najbolje serije koje izlaze su Game of Thrones i The Borgias. Quote
Srlandand Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Malopre odgledah prvu epizodu Game of Thrones-a. Jebote, koliko je dobra, ima knjige da pocnem da citam, samo zao sto ne mogu da docekam sta ce biti u sledecim epizodama Inace, cuo sam da je jako dosledna serijalu, sto mi se pogotovu dopada Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 aj ne kenjaj,knjiga ima stvarno svoje prednosti sama po sebi to svi znaju ali sto se serije tice ovo je bas dostojno samoj noveli!!! 1 5 Quote
KinSlayer Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja. 3 4 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 (edited) Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja. Ja nisam rekao da nije bolja ali sam rekao da je dostojna i uvek ce se naci neki dezurni lik da to nabija na nos samo zato sto je prvo citao knjigu i zato sto je po njoj radjeno... Mislim pogledao si samo jednu ep i odmah ima da kazes kako je knjiga bolja,na osnovu cega si nasao to da tvrdis? Edited April 23, 2011 by BruceBruce 1 5 Quote
KinSlayer Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 (edited) Ja sam samo hteo da dodatno ubedim Srlandand-u da procita knjigu, jer je on speminjao... Nije mi namera bila da pljujem seriju, niti sam ja ista lose rekao o istoj, al' uvek je knjiga bolja. A knjiga je uvek bolja, jer sam svako za sebe zamisli likove i dogadjaje, u seriji/filmu ne moze sve da se ubaci, knjiga je detaljnija i tako dalje. Prosto to je generalno tako i ja ne znam za izuzetak. Sto ne znaci da se ne moze napraviti dobra serija/film po dobroj knjizi i ne znaci da ovo nije taj slucaj... Citaj malo bolje sta ljudi pisu. Ok, mozda si pogresno razumeo trebalo je onaj prvi moj post da glasi: "Ma, knjiga je JOS bolja..." Edited April 23, 2011 by KinSlayer 2 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 (edited) Pa brate ne citas ti jedini knjige nemoj da si umislio da si jedini koji ovde cita a ti si gore bacio predrasude o mojoj licnosti zato sam ti lepo i rekao da ne mora uvek da znaci,eto kao citalac kazem ti da ne mora bas uvek da znaci da je sama knjiga bolja od napravljene serije ili pak filma...ima izuzetaka gde je stvaralac serije ili filma toliko dobro umislio celu situaciju i potrudio se da natera likove da tako dobro to improvizuju i to ispadne stvarno bolje nego sto si TI sam to mogao u svom mozgu da improvizujes,jer verovao ili ne ima ljudi koji su bas tu knjigu strastvenije i mnogo lepse dozivele od tebe i uspele u tome da to prenesu na platno.......RESPECT za takve stvaraoce i neka nastave sa daljim radom! Edited April 24, 2011 by BruceBruce 1 6 Quote
Night Prowler Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Valja li ovo: http://www.imdb.com/title/tt1672189/ Quote
Srlandand Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/253505/Aston-Kucer-menja-Sina-u-seriji-Dva-i-po-muskarca Koja glupost, zasto je jednostavno ne ukinu? Quote
Night Prowler Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Samo da bude novi lik, a ne da samo preuzme Carlija. Suskalo se da ce biti Hju Grent, to bi bili zanimljivo za videti. Quote
Srlandand Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Nece sigurno biti isti lik, vec neki rodjak koji bi dosao ili tako nesto, to je zasigurno. Slicno kao kad je Carli Sin menjao Majkl Dzej Foksa u Spin City. Hju Grant, pa ti producenti su stvarno nenormalni Quote
Recommended Posts