Captain Spaulding Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Sledece nedelje poslednja epizoda .... http://www.imdb.com/title/tt0381798/ Quote
Мајор Гашпар Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Од понедељка Сопранови поново на РТС-у. (РТС2 21:50) Quote
SweetNurse Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 (edited) Au,kakva serija!FANTASTICNA.Koga interesuje,vise informacija http://www.imdb.com/title/tt1366321/ Nema razvodnjavanja,nema lose glume,nema jadnih dijaloga,sve je na mestu.Tom Hardy...suvise je bilo sta reci za njegov performans. Velika preporuka,iako niste fanovi british drame... Edited September 21, 2011 by SweetNurse Quote
Night Prowler Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Je l' gledao neko novu epizodu Two & A Half Men sa Kutcherom? Misljenja? Meni bila OK, ali mogli su malo humanije da urade sahranu bez cerekanja i pljuvanja od strane bivsih riba. Quote
Captain Spaulding Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Dobra serija , za onog ko voli western drame http://www.imdb.com/title/tt0348914/ Quote
Јарослав Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 ^ Болестан је Дедвуд. Чуди ме да је једна таква телевизија, каква је Б92, код нас приказивала. Некако ми се не уклапа у њихову концепцију. Quote
Captain Spaulding Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 ^ Болестан је Дедвуд. Чуди ме да је једна таква телевизија, каква је Б92, код нас приказивала. Некако ми се не уклапа у њихову концепцију. Nisam ni zna da je bilo na B92 , nije mi niko ni preporucio nego sam resio da nadjem neku hi rated seriju i naidjoh na ovo. Svidja mi se sto na iskren nacin prikazuje surovost zivljenja za vreme zlatne groznice. P.S. Bas mi zao sto odmah urokase Wild Bill Hicocka , bio je najbolji lik pored Montane Quote
Мајор Гашпар Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Стартовала друга сезона. Quote
Srlandand Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Je l' gledao neko novu epizodu Two & A Half Men sa Kutcherom? Misljenja? Meni bila OK, ali mogli su malo humanije da urade sahranu bez cerekanja i pljuvanja od strane bivsih riba. Mnogo ruzno odradjeno sve sto ima veze s Carlijem Harperom, vidi se da se Cak Lori svetio Carli Sinu preko toga, sto mi je stvarno jadno. Nisam redovno gledao poslednje dve-tri sezone TaaHM da bih mogao da poredim precizno, ali humor je sve prizemniji (ako je to uopste moguce). Gledanost ima da skoci na pocetku sezone, jer su realno svi gledali da vide kako ce izgledati s Estonom sad, ali verujem da ce ovo biti poslednja sezona serije. Quote
Night Prowler Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Mislim da je Lori planirao da otpusti Carlija jos od pocetka 8. sezone, jer je u vecini epizoda Alan bio u centru a od Carlija je pravio totalnog debila i zlobnika. U svakom slucaju, meni su sasvim OK ove nove epizode, bolje su svakako od vecina epizoda 8. sezone... Quote
-Mare Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 To i ja mislim, Sheen me je smorio jos u prvih 5 sezona serije. Ako nista drugo, Kutcher je osvezenje. Quote
Мајор Гашпар Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 За љубитеље вестерна... http://www.imdb.com/title/tt1865572/ Quote
Guest HEFEST Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King Ovo sam zadnje odgledao i mogu reci da je ekstra. Prva i zadnja epizoda su vrh vrhova. A trenutno gledam ovo: Haven Prvih par epizoda su bile malo sporije i nisu me zaintrigirale previse, ali sto je radnja vise odmicala postajalo je sve zanimljivije. Evo sada sam odgledao zadnju iz druge sezone i jedva cekam nastavak. Serija je pocela da lici na Lost po nekim elementima. Veoma zanimljivo. P.S. U seriji glumi Jason Priestley popularniji kao Brendon iz Beverly Hills-a. Mogu reci da mi se covek kao glumac mnogo svidja. Sve njegove uloge posle te serije je odigrao vrhunski, a posebno mi se svidela ona u Masters of Horror. Tu je pokidao bukvalno!!! Quote
Novaliis Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 ^ Болестан је Дедвуд. Чуди ме да је једна таква телевизија, каква је Б92, код нас приказивала. Некако ми се не уклапа у њихову концепцију. Naprotiv, meni se bas nekako slagalo da ide na b92. A Dedvud je dobra serija, pratio sam je koliko sam mogao da stignem. Quote
Captain Spaulding Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 ja zapeo kod 1. sezone , malo mi se smeje uz 2 i po coveka Serija jeste dobra. Jel neko pogledao Grimm ? http://www.imdb.com/title/tt1830617/ Quote
-Mare Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Znate li nesto o seriji Brothers In Arms? Ne vidim imdb link i nisam gledao seriju. Trebaju mi linkovi za download kojih naravno nigde nema. Napominjem da nije Band Of Brothers u pitanju, vec sam je greskom skinuo mislivsi da je naslov koji sam dobio pogresan. Quote
Oak Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Ja znam za brothers in arms igru a za seriju nikad nisam čuo. Evo sad sam lutao po internetu i nigde ništa. Quote
-Mare Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 I ja obisao gomilu strana ali nista. Fala u svakom slucaju. Quote
Captain Spaulding Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Krece nova serija uskoro , Hell on Wheels http://www.imdb.com/title/tt1699748/ Quote
Novaliis Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Mislim da nema teme, a moram da spomenem jednu seriju koju sam poceo da gledam pre par dana. U pitanju je Vampire Diaries. Cuo sam ranije za ovaj sou i bio sam ubedjen da je u pitanju samo ljigavija (ako je to moguce) kopija Twilight filmova koja pokusava da zgrne koju kintu medju teen populacijom. I tako pre par dana pocnem da gledam prvu sezonu (iz dosade, pre svega) koja je kompletno bila dostupna preko netflix-a. Prvih nekoliko epizoda je samo potvrdilo moju teoriju - jako, jako lose i ljigavo, medjutim, tamo negde nakon 5. ili 6. epizode stvari su se znacajno promenile, kao da je u pitanju druga serija i svaka naredna epizoda je bila sve bolja i interesantnija. I tako odgledah celu sezonu u jednom dahu. Produkcija nije na nivou walking dead ili game of thrones, ali je sasvim solidna. Jeste teen vampire drama, zanr koji mi daje glavobolju, ali Vampire Diaries nudi dosta akcije, iznenadjujuci zapleti su standardni u skoro svakoj epizodi, gluma kvalitetna (nije oskara vredna ali kvalitetna), i ima dosta likova sa razradjenom pricom. Prica sama po sebi nije toliko originalna ali je kvalitetno realizovana. Nema toliko ljigavstine i retardirane nevinosti kao u pomenutom filmu, ima dosta nasilja, ubijanja, krvi i zapleta, zacinjenih dobrom dozom drame, sve u svemu serija ima odredjen sarm i kvalitet, moram priznati. Juce sam kupio drugu sezonu a trecu cu cim izadje, trenutno se prikazuje. Quote
ZheX Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 @Novaliis - Slazem se za The Vampire Diaries. Ja tu seriju gledam sa devojkom, jer mi je skroz onako, za opusteno gledanje. A mogu ti reci da je druga sezona mnogo bolja i ozbiljnija od prve. A i ova treca sto izlazi sad je dobra skroz. Quote
Novaliis Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Poceo drugu sezonu sinoc, uopste nije lose. Zapravo, za razliku od poznatijih serija, poput Walking Dead, ovde je makar svaka epizoda zanimljiva i puna akcije i obrta, ne tegli se prica uopste i ne cekaju se poslednje 3 epizode u kojima se onda sve izbrzano izdesava. Ubacili i vukodlake konacno, bice zabavno. Veceras se nastavlja, otprilike svake veceri odgledamo po 5-6 epizoda, zena i ja. Quote
..charlie.. Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Mene je devojka davila da gledam Vampire Diaries, ali sam iskusno izbegao, jer mi je muka od takvih serija... ali sada kad kazete da je dobro i nekom iz muske populacije, moracu da razmislim o gledanju... Quote
Novaliis Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Prvih nekoliko epizoda su tesko sranje, ali kasnije je sve bolje. Serija je za opustanje mozga i zabavu, i meni licno zanimljivija od velikih hitova poput Walking Dead koji tegli li tegli pricu iz epizode u epizodu. Quote
Night Prowler Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Jedna od retkih serija koja je i u sedmoj sezoni kvalitetna kao i u prvoj. Quote
Recommended Posts