Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

^ Po mom misljenju samo simpaticno ali +1 za preporuku. Humor je premekan za moj ukus. Pratim je cisto onako, u nadi da ce se eventualno nesto promeniti. :da:

Edited by -Mare
Posted

Jedno pitanje, je l' prati neko dva i po coveka? Jesu li cemu ove nove epizode? Ja sam pogledao prve dve sa Kucerom i nisam se ni jednom nasmejao, ama bas ni malo... Da se vracam gledanju ili da nastavim da vreme trosim na kvalitetnije serije? :confused:

Posted

Sad tek otkrih ovu temu, ne bih otvarao posebno za Grimm, jbg. nek brise moderator. Evo dve preporuke:

http://www.imdb.com/title/tt1474684/ ...Luther, engleska detektivska, nije losa...

http://www.imdb.com/title/tt1279972/ ...Treme, New Orleans posle uragana, solidna serija, doduse nisam jos odgledao drugu sezonu iako sam prvu zavrsio jos pre jedno pola godine...

Posted

Jedno pitanje, je l' prati neko dva i po coveka? Jesu li cemu ove nove epizode?

Bolje su nego vecina epizoda osme sezone, ali uglavnom nista specijalno. Mada... poslednje 2 epizode su super bile, a ovonedeljna jedna od najboljih u celoj seriji IMO.

Posted

Meni i ta serija i HIMYM prejeftina, onaj najnizi humor, OK, priznajem zna da bude dobrih fora, al' nije nista specijalno serija... Kao i vecina americkih sitkoma... Ova serija:

arrested_development111003001253.jpg je za sve sitkome gorenavedenog tipa klasa!

Posted

TBBT je meni bolja i od TAAHM i od HIMYM, mada, mi i ona nekako splasnula od 4te sezone... A sto se tice HIMYM da nije Barnija serija bi bila veliko sranje, a i ovako sa njim serija ima puno jako debilnih fora...

Trenutno mi je ovaj sitkom jako simpatican:

modern-family.jpg

Posted

brate nemoj mi reci da ti Marsal i Lili nisu usrali celu jebenu seriju...njihove fore su nesto najdebilnije sto sam u zivotu video...!Toliko su iritantni da nisam mogao celu seriju da pogledam...

Nisu. Jbg, ukusi.

Ja npr. ne mogu da smislim Bored To Death jer mi se sere od Schwartzmana.

Naravno, Mucke su van svake konkurencije :pivopije:

Posted

da li je neko gledao seriju"oz"?da mi neko preporuci ili iskudi seriju...ne znam nikog ko zna nekog da ovaj zna nekog ko je video nekog ko zna nekog ko je mozda gledao seriju...volim te zatvorske serije/filmove...ne verujem onim ocenama na netu...