-Mare Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) ^ Po mom misljenju samo simpaticno ali +1 za preporuku. Humor je premekan za moj ukus. Pratim je cisto onako, u nadi da ce se eventualno nesto promeniti. Edited November 16, 2011 by -Mare Quote
..charlie.. Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Jedno pitanje, je l' prati neko dva i po coveka? Jesu li cemu ove nove epizode? Ja sam pogledao prve dve sa Kucerom i nisam se ni jednom nasmejao, ama bas ni malo... Da se vracam gledanju ili da nastavim da vreme trosim na kvalitetnije serije? Quote
LoveHateLove Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Sad tek otkrih ovu temu, ne bih otvarao posebno za Grimm, jbg. nek brise moderator. Evo dve preporuke: http://www.imdb.com/title/tt1474684/ ...Luther, engleska detektivska, nije losa... http://www.imdb.com/title/tt1279972/ ...Treme, New Orleans posle uragana, solidna serija, doduse nisam jos odgledao drugu sezonu iako sam prvu zavrsio jos pre jedno pola godine... Quote
Night Prowler Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Jedno pitanje, je l' prati neko dva i po coveka? Jesu li cemu ove nove epizode? Bolje su nego vecina epizoda osme sezone, ali uglavnom nista specijalno. Mada... poslednje 2 epizode su super bile, a ovonedeljna jedna od najboljih u celoj seriji IMO. Quote
Captain Spaulding Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Ja krenuo da gledam od pocetka 2 i po coveka , sjajna serija. Carli je nezamenjim. Ali pored njega , serija mi je postala manje smesnija kada je mali Dzejk usao u pubertet, jednostavno od tog momenta vise nije bilo to to. Quote
KinSlayer Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Meni i ta serija i HIMYM prejeftina, onaj najnizi humor, OK, priznajem zna da bude dobrih fora, al' nije nista specijalno serija... Kao i vecina americkih sitkoma... Ova serija: je za sve sitkome gorenavedenog tipa klasa! Quote
Night Prowler Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Kako kome, meni HIMYM omiljeni sitkom. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Kako kome, meni HIMYM omiljeni sitkom. brate nemoj mi reci da ti Marsal i Lili nisu usrali celu jebenu seriju...njihove fore su nesto najdebilnije sto sam u zivotu video...!Toliko su iritantni da nisam mogao celu seriju da pogledam... Quote
Srlandand Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 (edited) Takodje (za omiljenu, mada i meni Lili mnogo ide na kurac), u poslednje vreme i Big Bang. A Arrested je genijalna serija Edited November 17, 2011 by Srlandand Quote
KinSlayer Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 TBBT je meni bolja i od TAAHM i od HIMYM, mada, mi i ona nekako splasnula od 4te sezone... A sto se tice HIMYM da nije Barnija serija bi bila veliko sranje, a i ovako sa njim serija ima puno jako debilnih fora... Trenutno mi je ovaj sitkom jako simpatican: Quote
metal guru Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Mene jedino Robin nervira, ne podnosim je. Seriju ko seriju, obozavam(HIMYM) 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 (edited) Sto se tice serija tog tipa ova jede sve te za dorucak: A sto se tice najbolje komedije svih vremena,zna se ko su GAZDE : Edited November 17, 2011 by BruceBruce Quote
Night Prowler Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 brate nemoj mi reci da ti Marsal i Lili nisu usrali celu jebenu seriju...njihove fore su nesto najdebilnije sto sam u zivotu video...!Toliko su iritantni da nisam mogao celu seriju da pogledam... Nisu. Jbg, ukusi. Ja npr. ne mogu da smislim Bored To Death jer mi se sere od Schwartzmana. Naravno, Mucke su van svake konkurencije Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 (edited) I naravno ko nije gledao pod obavezno da odgleda : Edited November 22, 2011 by BruceBruce Quote
BLAGOJE Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 ne sjecam se ko je tacno preporucio The Lost Room,ali ko god da je svaka/o mu/joj dala/o. Quote
Мајор Гашпар Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) Нисам знао где да качим, па ај овде да га спичим. Edited November 24, 2011 by Ефенберг Quote
Footog Qpoos Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 da li je neko gledao seriju"oz"?da mi neko preporuci ili iskudi seriju...ne znam nikog ko zna nekog da ovaj zna nekog ko je video nekog ko zna nekog ko je mozda gledao seriju...volim te zatvorske serije/filmove...ne verujem onim ocenama na netu... Quote
Talvi Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Vrhunska serija, gledaj obavezno. Quote
Captain Spaulding Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Peter Steele je glumio kratko u jednoj epizodi Quote
SkullKrusheR Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 u top 3 serija koje sam gledao u zivotu. @cpt. spaulding: a evan sajnfeld iz biohazard-a glumi tokom celog serijala. Quote
Мајор Гашпар Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Трне, обавезно одгледај. Грешке нема. Музика (уводна шпица) убија. http://www.youtube.com/watch?v=NSMt25WEIhM Quote
Footog Qpoos Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 hvala raja jos malo mi ostalo breaking bad-a,pa cu da skinem i oz... Quote
LoveHateLove Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 dobar je Oz, gledah ga pre jedno 5,6 godina na BK Quote
Recommended Posts