VoivodBG Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Gledao sam na ign-u poduzi trejler. Zaintrigirala me je. Samo me brine da li ce vuci inspiraciju iz knjiga, ili ce pak pokusati da urade novu verziju lika. Quote
metal guru Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Dosadili su Bogu i narodu sa tom tematikom. 2 Quote
Captain Spaulding Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Kada smo vec kod novih serija ova ima premijeru 12. aprila http://www.youtube.com/watch?v=elVm0lURWG0 Quote
рогозуб Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 In the Flesh, britanska mini serija, 3 epizode od po chuku, izgleda da cje biti druge sezone. Nemojte da chitate mnogo na netu, svudge stavljaju spoilere, uglavnom - radi se o zombi apokalipsi, ali se otkriva lek za zombije koji im vracja svest i sada ih tretiraju kao pacijente "partially deceased syndrom"-a, i pricha prati tinejdzera koji treba kao izlecheni zombi da se vrati kod svoje porodice u ruralnu zajednicu gde je zhiveo. zanimljiv koncept, zanimljiva pricha, vrlo realistichno odradjeno za "supernatural dramu", dobra je serija, odgledajte.. Quote
Paya Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Preporučujem britansku seriju Utopia iz 2013. godine.Ima samo 6 epizoda,a u najavi je i nova sezona.Mislim da je rađena po nekom stripu iz osamdesetih,i ko voli teorije zavere,obavezno da je pogleda.Preporučio bih vam da je gledate u boljoj rezoluciji,jer je fantastično snimljena. Quote
KinSlayer Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Dobar je Hannibal, za razliku od The Following-a, odlicna serija. Quote
VoivodBG Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Dobra je serija. Svidja mi se kolicina sirovosti koju poseduje. Fotografija je za sada solidna, najvise me je odusevilo prikazivanje snova i onoga sto Will vidi ulazeci u um ubica. Kada se na sve to doda i solidna muzicka podloga efekat je prikladan. Jedva cekam drugu epizodu, Eddie Izzard gostuje. Quote
Captain Spaulding Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Mogli bi temu da otvorimo? Jel neko za? Quote
Bourbon Princess Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Jedva cekam drugu epizodu, Eddie Izzard gostuje. Jao, i ja isto. Još se sada razmišljam da li da pustim da prođe neko vreme, da poskidam ceo serijal i pogledam ga u jednom dahu, ili da strpljivo čekam epizodu po epizodu #firstworldproblems Mogli bi temu da otvorimo? Jel neko za? Što se mene tiče, otvaraj Quote
VoivodBG Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 @Bourboun, meni je to isto palo na pamet, ali mislim da cu ipak ispratiti epizode kako budu izlazile. Da imam kakav kontinuitet. I drago mi je da su odabrali David Slade-a da rezira prvu epizodu (radio spotove za Aphex Twin, SOAD, Stone Temple Pilots) radice jos dve epizode. @Captain Spaulding, moze. Nesto sam ceprkao po nekim forumima i ovo su preporucili kao neku novu vrstu Twin Peaks-a. (ima zaista nekih dodirnih tacak, mada se na kratko vidi u trejleru) Quote
Vic Rattlehead Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Gleda li neko Arrow? Ja na početku, pomalo naivna ali generalno ok serija, zanimljiv koncept. Quote
рогозуб Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 ja je gledam samo zbog koncepta, inache ne da je naivna, nego ima shpanska serija scene non stop Quote
LoveHateLove Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Gledao sam i ja par epizoda Arrow-a, bezveze, batalio. Poceo sam sad da pratim Hanibala i Vikinge, taman dobro doslo nakn zavrsetka Walking Dead-a. Da gledam i The Following. Ne znam da li je bilo ovde price o seriji. Osrednja, za sad pratim. Quote
Calypso Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Hocu i ja da pogledam Vikinge, jel valja? Quote
Oak Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Glupo mi što izlazi epizoda istog dana kad i game of thrones, pa se onda baš primeti razlika u produkciji kad se odgledaju jedna za drugom, ali super je serija. Btw kapetane, malo da se ugojiš u obrazima i isti si John Snow. 2 Quote
Calypso Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Prekasno sam videla temu, hvala..skinut cu veceras pa da vidim. Quote
Captain Spaulding Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Btw kapetane, malo da se ugojiš u obrazima i isti si John Snow. Haha, a ono u mom narucju je moj jezovuk Btw, Falling Sky na steroidima? http://www.youtube.com/watch?v=v2YKk3mjcnQ Quote
рогозуб Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 falling skies je odlichna serija, meni mozhda jedna od najboljih, jedva chekam trecju sezonu, mozhda matrica priche bude slichna, ali ne verujem da cje to biti taj kvalitet. Quote
Мајор Гашпар Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Такођер. Прва сезона јес била досадњикава, али је друга одлична. Quote
KinSlayer Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Jel neko gledao Rogue? Valja li cemu? Takodje me zanima i Bates Motel... Quote
truliandedzombileš! Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Glupo mi što izlazi epizoda istog dana kad i game of thrones, pa se onda baš primeti razlika u produkciji kad se odgledaju jedna za drugom, ali super je serija. istina, meni serija za sada deluje kao bojažljivi eksperiment historija na nepoznatom terenu, pre svega po broju epizoda, pa očekujem da u drugu sezonu ulože nešto više novca, pošto je svakako gledana. (no, nikako nije ni sada jeftina, samo je ubi poređenje sa GoT) btw, postaje natrpano ovim post-apokaliptik serijama: falling skies, twd, ova omega, ranije najavljen defiance... Quote
Recommended Posts