In The Flesh Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Ipak u ovom kontekstu: si i nju jebo na -17? Nije kavaljerski pricati o tome. 1 Quote
Lou Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Ipak u ovom kontekstu: Kontradiktornost mu predavali pojedinci sa BTŽ. Quote
Јарослав Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Придружујем се хејту на ББТ од пре пар страна и бацам хејт на нова Отворена врата. Оно је ужас и ја више нећу ни покушавати да гледам. Quote
-Mare Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Jebaga sad ja uskačem ali nikad nisam pratio Otvorena Vrata, ni staru ni novu verziju. Htedoh samo reći da mi je Hemlock Grove prilično dosadan. Zombieland može da prođe i to jedva. Quote
Генеральный Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Brutalna dojka coming up: Lijeva/Desna, је'н - два... пратим, и подижем улог за припијени топ и кожне лоне 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Otvorena vrata gledam samo tako... Quote
Генеральный Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Најјача је фора што је она продуцент па серија представља њен омаж сопственој бруталности у зрелим годинама. Веома несвакидашњи концепт, као Исидора Бјелица са разлогом. За све који не желе да гледају серију, само ћу рећи да у првој епизоди Бојана поздравља многе људе у горепоменутом аутфиту тако што шири руке и скакуће им у сусрет. Чантру мазива и удри. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 taj gif ce biti jedan od vrhova interneta Quote
kuruz Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Њен тата је био продуцент првог серијала, тако је и упала у серију. Quote
Bourbon Princess Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 e'o vam vrata http://www.youtube.com/watch?v=gChVkKT0V_Q E jbga. Ja se baš nameračila da pogledam kad ono sklonjen s tjuba. Quote
Генеральный Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 ние проблем, зато постоје удварачи. дакле, да резимирамо, поред поткровља у Борчи (без лифта), плате од 250еур (+150/200еур) и Голфа двојке (рађен велики сервис), поседуем и, да простиш, микро пакет код Орајона http://bit.ly/12rge5S екстензиу документа преименовати у .флв (фајл је око 250МБ) 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 evo ti dok nije ubivena....bolja epizoda od onog faila od prosli put, mada i dalje njanjavo. http://www.serijeifilmovi.com/otvorena-vrata-2013-epizoda-2/ 1 Quote
Lunar Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) Mnogo je losa bila i ova druga epizoda... odustajem od serije, osim ako ne cujem od nekoga da su se dosta popravili vremenom. Ko je ovde gledao The Wire? Moji drugari pricaju neke fantazije kolko je dobra serija, internet govori kako je to najbolja serija ikad napravljena... Definitivno cu morati to da overim. Ali sta vi kazete koji ste gledali? Malo je zeznuto poceti da gledam seriju, koja ima tolko ogromni hajp na sebi. Edited May 2, 2013 by Lunar Quote
Fake City Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) Ko je ovde gledao The Wire? Moji drugari pricaju neke fantazije kolko je dobra serija, internet govori kako je to najbolja serija ikad napravljena... Definitivno cu morati to da overim. Ali sta vi kazete koji ste gledali? Malo je zeznuto poceti da gledam seriju, koja ima tolko ogromni hajp na sebi. Odgledao sam Wire pre par godina i serija je definitivno dobra, ali ne bas toliko kako je neki predstavljaju (da je najbolja serija svih vremena). Najveci plus su jako dobro razradjeni likovi, ceo taj sistem kriminala, zakona, bede, korupcije itd. je do najsitnijih detalja prikazan i tu im skidam kapu. Treba polako gledati, imati strpljenja posto radnja nije dinamicna (kao u npr. Shield-u) ali se na kraju definitivno isplati odgledati seriju. Edited May 2, 2013 by Fake City Quote
Мајор Гашпар Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Овде ће качити све епизоде. http://www.youtube.com/user/MonteRoyalPictures/videos Quote
Kokopelli Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Ako ti je to jedini razlog, onda ne cekaj da se neko javi vec skini i gledaj. Preporucili smo je nekoliko puta na ovoj temi, tako da imas nas blagoslov. Zezam se, ali zaista je dobra i glumacka ekipa razbija. Ne znam da l' si gledao Treme, ali ista ekipa je radila seriju, sa malo izmijenjenom glumackom postavom. Ko voli good ol' jazz, Treme je serija za njega. Fe-no-me-na-lna atmosfera, glumci, prica. Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 (edited) Lunar: jbg,ja sam ogroman fan simon-a,tako da ne mogu da budem objektivan,uglavnom,ako ti je fokus radnja i volis realizam,tesko da ces naci ista bolje.ako imas problem sa sporim tempom u kinematografiji,bolje zaobidji,ili ne ocekuj previse od serije,ili pokusaj ako nisi gledao Homicide:Life on the Street,po meni (ako izuzmemo par zadnjih serijala) sam vrh simona,tj pokusaj svakako,ona je kudikamo brza i direktnija,iako i ona zahtijeva donekle involviranje u seriju,jao i sve atanasijove serije. Edited May 4, 2013 by BLAGOJE Quote
SkullKrusheR Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 the wire u top 5 serija koje sam gledao. shto reche blagi, realizam na najvishem nivou. gomila zanimljivih likova koje cesh jednog trenutka da preziresh, a kasnije obozavash i obrnuto. istina, u nekim delovima se radnja presporo odvija (npr. prva polovina 2. sezone mi je bila zeshci smor, sa sve gomilom novih likova), ali treba biti strpljiv jer sve vodi nechemu vecem. pogledaj prvu sezonu pa proceni da li ti se gleda i dalje. u svakom sluchaju, imash moju preporuku. Quote
MissionVao Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Овде ће качити све епизоде. http://www.youtube.c...Pictures/videos Jel jos nekome ide na kurac sto svaki kadar izgleda kao reklama za banku? I maznuse foru s obracanjem kameri od Modern Family. Sreca pa je ta serija makar genijalna. Quote
VoivodBG Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 ^ Meni je druga epizoda ostavila bolji utisak, ima par dobrih forica i ne razvlaci se previse radnja. I meni se ne svidja sto sve sljasti kao u kakvoj reklami, ali ako se setite bilo koji pokusaj sitkoma kod nas radjen je u tom stilu, drecavo, sa sponzorima... Devojcica koja glumi Keti ce najverovatnije svima da priraste za srce, bice novi bejbi star. Quote
vudun Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 otvorena vrata - najprecenjenija serija ikada. mislim na originalne epizode. što je najgore, dopadala mi se kada sam imao 15-16 godina. jeste snimana sredinom devedesetih, ali se reprizirala početkom dvehiljaditih. ipak, s godinama čovek shvati da je serija, u suštini, smeće. i biljana srbljanović je smećarka. no, takva kvalifikacija se, sama po sebi, podrazumeva. 1 Quote
SkullKrusheR Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 ja nikad nisam skontao tachno u chemu je fora sa tom serijom. gomila ljudi koje znam je obozavaju, ali meni taj tip humora nikad nije bio blizak i smeshan. Quote
Kokopelli Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Ta vrsta humora mi je ok ako gledam epizode u razmaku od mjesec-dva. Kapiram zasto je ljudi vole: glumci su dobri, prepoznatljiv humor, neobican spoj karaktera, a prica se vrti oko ismijavanja aktuelnih tema itd. Nove epizode mi nisu toliko interesantne, ali je Vesna Trivalic sjajna! Quote
Recommended Posts