Мајор Гашпар Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 The Following - стартовала друга сезона. Quote
Мајор Гашпар Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Погледао 2 епизоде и добра је. Настављам. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 treća je tek sinoć emitovana, ima par linkova, tako da svako može da se uključi šteta što će izgleda to biti samo 10 epizoda, neće biti nastavka Quote
рогозуб Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 ogledah helix trecju i chetvrtu, okej su, i drugu true detective-a, i dobra je serija, al malo sporo ide pricha.. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 ne ubrzavam inteligentne serije inače, spomenuo bih i jedan sitkom koji mi je totalno simpatičan GROUND FLOOR baš prijatna komedijica ogledah helix trecju i chetvrtu, okej su, i drugu true detective-a, i dobra je serija, al malo sporo ide pricha.. ako već nisi pogledao treću epizodu TRUE DETECTIVE, sačekaj da pogledaš 3. i 4. zajedno ja sam pogledao samo 3. i sad ne mogu da dočekam narednu nedelju Quote
Fake City Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Sledece nedelje nema nove epizode True Detective, neka pauza. Tek za dve nedelje. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Quote
Night Prowler Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Mislim da ce biti novih sezona True Detective ali sa drugim glumcima i temom (fazon kao American Horror Story). Quote
Guest Bata Životinja Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 da, ali to je u suštini nova serija Vudi rastura, kidam se kad ga gledam, pogotovo kad se iščuđava šta Metju lupeta Quote
Captain Spaulding Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Kakva vam je serija? ja krenuo prvu epizodu i zaspao Quote
Guest Bata Životinja Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 šta bre zaspao, drma serija, jebe pa ne pušta ako ovako nastavi prešišaće i Homicide: Life on the street odlična stvar, inteligentni i komplikovani likovi, nema budženja kao u Hanibalu, nema besmislica kao u Breaking Bad, a u drugoj epizodi se mogu videti i maestralne sise 2 Quote
bo88gdan Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Gledam sad ponovo 3. sezonu, ipak je GoT fenomenalna serija, jedva čekam četvrtu. Je li ovo najveća ocjena nečega na IMDb-u što postoji? http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_4 Перфектна серија , ладно кења по свим осталим сличне тематике , једино што су много из књига измењали ал нема везе опет је кул Quote
Guest Bata Životinja Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Uuuu, odlicno, ceka se Justified. daj bre, pogledao sam 4 epizode ovoga, zanima me da li će početi da malo psihološki razrađuju lika, malo su samo zagrebali u prvoj epizodi i posle su izbegavali da išta spominju kako ide dalje, vredi li gledati? Quote
Fake City Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 I ja sam mislio da odustanem od Justified u prvoj sezoni, posebno kod prvih par epizoda, ali se serija kasnije bas dosta popravila. Druga sezona mi je najbolja. Vredi je gledati. Quote
obsessed by cruelty Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Prva sezona je mlaka, skroz tipican CSI fazon, jedan slucaj po epizodi. Tek u zadnjih par epizoda prve sezone radnja pocinje da se zakuvava. Tu gde si stao tek Bojd treba da izadje iz zatvora, meni jako zanimljiv lik, jedan od boljih negativaca po serijama u zadnje vreme. Licno mi se druga i treca sezona tepaju za najbolje mesto. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 pa da, gledam na preporuku a čudi me pohvala kad je sasvim obična serija u prve 4. epizode verovatno će kasnije da se poboljša, ipak ima visoku ocenu na imdb ok, videću posle 1. sezone šta ću Quote
johnnyzzz Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) Sledece nedelje nema nove epizode True Detective, neka pauza. Tek za dve nedelje. uf, odlična serija! Edited February 3, 2014 by johnnyzzz Quote
Fake City Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Uh, bice paklena epizoda, jedva cekam! Quote
Recommended Posts