SkullKrusheR Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 možda je rajan kao lik i ok, ali taj mekenzi baja ili inače očajno glumi ili mu jako ne leži uloga, a verovatno je ono prvo. i on i marisa su mi žešće išli na kurac. Quote
KazimKazim Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Valjdae on trebao da prectavlja emotivca i Djoloromantika, dobrocudnog, tihog i povucenog decka...uz dozu povremenih izliva besa, zato stoe postao beskucnik i sto ga zivot nie mazio...a za Marisu su pogodili likusu...prava razmazenica i kurvica...i jeste bila naigrdja od svih Quote
Oak Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Koliko očajan CGI, a tek glumačka postava, kuku lele. Ali zanimljiva ideja, možda i bude ok. Quote
ShinigamY Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Preporuka za The Blacklist http://www.imdb.com/title/tt2741602/ 10/10 za mene, odavno nisam uzivao ovako gledajuci seriju, odgledao celu sezonu za 3 dana, odlepio sam koliko je dobra serija. Odlican koncept, odlicna gluma, zaplet ... Jedna sezona je zavrsena, druga krece u septembru. Quote
SkullKrusheR Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 meni je super koncept i red mi je jako zanimljiv lik, ali ne mogu da se otmem utisku da je rađena prvenstveno za glupe amere. neke stvari su toliko površno urađene da boli. da ne spominjem srbe kriminalce koji su se samo u prvoj sezoni pojavljivali nekih četiri puta, ako ne i više. od mene 7/10 za sada, videću još da li ću nastaviti da gledam. Quote
ShinigamY Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Srbi kriminalci su bili mindfuck totalni, ali skroz su okej odradili te likove, Miloseviceva licna placenicka garda, ovo ono, nisam ispratio ko su glumci, ali su znali srpski (mada vise bosanski naglasak). I panorama Kraljeva, napravise da grad izgleda monumentalno Jeste radjena za amere, ali kakvih sam se gluposti nagledao, ovo mi je skroz i ok, prvenstveno zbog red-a, karakter je nesvakidasnji Quote
SkullKrusheR Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 I panorama Kraljeva, napravise da grad izgleda monumentalno zato što su majstori prikazali prag i napisali kraljevo Quote
ShinigamY Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Hahahahaha, pa carevi jebote, nisam izvalio, nikada nisam ni video Kraljevo posteno, samo bio u prolazu jednom, ali nije se cinio toliko velik Quote
LoveHateLove Posted July 21, 2014 Report Posted July 21, 2014 Onda ispadne da su nam jos uradili besplatnu reklamu kad od Kraljeva napravise Prag Nego, ja se okanuo serija. Ono, mozda ispratim jos neku koju sam zapoceo a nije se zavrsila ali u principu sve je to njesra tesko, pogotovo ove holivudske. Naravno zapode se po neka dobra, kao True Detective, recimo, to je jedino sto mi se bas svidelo. Quote
SkullKrusheR Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 krenuo da gledam hit & miss sa kloi sevinji, kad u prvoj epizodi... Quote
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 završio THE WIRE 5. to jest poslednja sezona mi je bila i najbolja, ono sa serijskim ubicom je epohalno svaka čast, oduševili su me tu. Kraj serije je, doduše njanjav, totalno srbski, mazohistički, predaja, razočarenje, cinizam, nema šiptarizacije kao u True Detective 4 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 The Fall iz 2013,ima jedna sezona od 5 ep,ko nije pogledao a voli Dextera i uopste price o serijskim ubicama neka pogleda. Fantasticna Gillian Anderson u glavnoj ulozi. Quote
SkullKrusheR Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 hvala na podsećanju, hteo sam ranije da je skinem, ali sam posle potpuno zaboravio na nju. Quote
Captain Spaulding Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Gleda li iko A Touch of Cloth? Izasla 3. sezona http://kickass.to/a-touch-of-cloth-s03e01-pdtv-x264-river-eztv-t9434623.html http://kickass.to/a-touch-of-cloth-s03e02-xvid-ajaxen-avi-t9444623.html Quote
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 u ovom Bronu u prvoj sezoni izgleda podvališe nekog degenerika da je kao pravi ubica, jer onaj tip u zadnje dve epizode je toliko retardiran da ne bi mogo ni da osmisli, kamoli ostvari ono što je Terorista šiptarske istine pre toga sproveo u delo upropastiše seriju sa takvim skrnavljenjem na kraju, kao tip zapalio ordinaciju i ubio hirurga, kao da ga ne bi našli, a ovi bi ga ionako pronašli i bez toga. Što nije otišo u Koreju ili Beograd na plastiku kad je tako pametan i koji moj je uopšte uradio sve što je uradio, da ih je samo metkom u čelo rešavao niko ga ne bi ni otkrio i onaj ženski Šeldon Kuper, jao, jao True Detective bre 2 Quote
LoveHateLove Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Odgledao Rectify, solidna. Jel gledao neko Utopia? http://www.imdb.com/title/tt2384811/ Quote
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 jesi gledo i 2. sezonu Rectify, i kakva je u odnosu na prvu? Quote
LoveHateLove Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 jesam, otpilike isti ritam kao u prvoj, bas me interesuje sta ce u trecoj da se desava. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 mnogi hvale Rectify, ja nikako da pogledam, moraću da uzmem, ionako od ovih Bronova samo gubim vreme 1 Quote
LoveHateLove Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 pa ako ti se svidja prva odgledaj, mada nista se toliko bitno ne desava u drugoj, ocekujem da treca bude malo dinamicnija. Quote
chess Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 bron keva, saga noren ultimativna hot zajebana picka rectify je veoma kvalitetna serija sa akcentom na dijaloge, odgledao sam obe sezone, veoma sam zadovoljan, jako dobra gluma i upecatljivi likovi Quote
SkullKrusheR Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 i rectify i bron i utopiju mogu lagano da svrstam među najbolje serije koje sam gledao u poslednjih nekoliko godina, top 10 barem. utopia je odlična, ali su malo preterali sa obrtima u drugoj sezoni. Quote
Captain Spaulding Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Evo vam alternativa za The Walking Dead - Z-nation, juce bila premijera Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Каква је? По форумима пишу да је танана. Quote
Recommended Posts