Veliko jaje Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Ne znam da li jos neko prati Mr. Robot seriju? Meni se svidja u principu, mada mi je poslednja epizoda nekako bila najslabija. Nadam se da ce iduca biti dosta bolja Quote
SkullKrusheR Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 pratim ja. meni trenutno najjača serija na televiziji, da ne kažem internetu. vidim dosta su podeljena mišljenja u vezi poslednje epizode po netu. ili se ljudima baš sviđa ili im je najslabija. ja pripadam prvoj grupi. volim takve tripove i kapiram da ćemo tek u narednim epizodama polako moći da slažemo kockice i povezujemo o čemu se tu zaista radi. Quote
Veliko jaje Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 (edited) Nadam se da ce biti tako. A ne znam da li sam jedini, ali meni Christian Slater uopste ne izgleda kao neki ozbiljan hakler Vise mi je kao neki random lik koji se, eto, zadesio na tom mestu. Pogotovo jos sa onim hipster naocarima, c'mon man. Mada mi izgleda kao lik kome ne bih verovao, sve nesto cekam kad ce da zajebe Eliota. Kako god, svidja mi se lik Eliota, msm da tu ima dosta price, pogotova ta neka njegova veza sa majkom i ocem, mhm. Edited July 22, 2015 by Veliko jaje Quote
SkullKrusheR Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 pa do sad i nije puno hakerisao i bavio se tehničkim stvarima, više je bio mozak iza cele operacije i ideje, dok omladinci sprovode ideju u delo. a plus su tu i razne teorije o tome da li mr. robot uopšte postoji. po komentarima sam video baš dosta teorija, od toga da su eliot i mr. robot dve strane istog lika, preko toga da je mr. robot njegov džanki trip očinske figure, pa do toga da niko iz cele hakerske ekipe ne postoji. serija je toliko do jaja izrežirana da niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da je njegova teorija tačna, tako da ostaje da se vidi do kraja sezone ili u nekoj od sledećih. Quote
Veliko jaje Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 (edited) pa do sad i nije puno hakerisao i bavio se tehničkim stvarima, više je bio mozak iza cele operacije i ideje, dok omladinci sprovode ideju u delo. a plus su tu i razne teorije o tome da li mr. robot uopšte postoji. po komentarima sam video baš dosta teorija, od toga da su eliot i mr. robot dve strane istog lika, preko toga da je mr. robot njegov džanki trip očinske figure, pa do toga da niko iz cele hakerske ekipe ne postoji. serija je toliko do jaja izrežirana da niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da je njegova teorija tačna, tako da ostaje da se vidi do kraja sezone ili u nekoj od sledećih. Znaci neki Fight Club fazon, covece To mu na kraju dodje i najlogicnije resenje. we will see Edited July 22, 2015 by Veliko jaje Quote
SkullKrusheR Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 moja teorija je da namerno navode publiku da misli da se radi o fight club obrtu, a da to nije slučaj (ili da bar nije identično). malo bi bilo prejadno i preočigledno da su odigrali na tu kartu, ipak mi serija deluje malo ambicioznije i inteligentnije od toga. Quote
Oak Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Ja skroz zaboravio na ovu seriju, evo sad odgledah poslednje tri epizode, i posle druge sam odmah pomislio na Fight Club Quote
Talvi Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 vidim da se spominjalo nekad davno, ali da kažem i ja sad kakva je dobrota od serije Black Mirror, vrhčina Quote
perzekjušn menijak Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Ray Donovan Dobra. Skroz dobra, ja je u stopu pratim. Quote
Јарослав Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1489428/ gledao neko? Quote
bradilko Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 ^prva sezona kreće onako bezidejno, ali u drugoj polovini postaje mnogo bolja. sve sezone kasnije su epic Quote
SkullKrusheR Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 krenula sajmonova show me a hero preksinoć inače. Quote
Јарослав Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 konačno sam se nakanio da pogledam Bro(e)n, ode prva sezona u roku od dva dana, fantazija od serije valja li šta američka verzija? Quote
Oak Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 (edited) Jeste ispratili Mr. Robot? Svi se mi nadali da namerno navlače da pomislimo kako će biti fight club rasplet pa da nas iznenade, ali izgleda ne znaju ljudi da smo svi gledali taj film. Edited August 23, 2015 by Face Of Melinda 3 Quote
chess Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 konačno sam se nakanio da pogledam Bro(e)n, ode prva sezona u roku od dva dana, fantazija od serije valja li šta američka verzija? <3 Krece Broen 3 sezona za nedelju dana, to sam shvatio juce kada sam nesto pricao sa drugaricom, i kao cek da vidim kad ce kad ono od septembra krece, ne mogu docekam <3 a za tog Mr robota me bukvalno svi truju da gledam, na kraju cu morati, kad ima toliko pozitivnih preporuka Quote
SkullKrusheR Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Jeste ispratili Mr. Robot? Svi se mi nadali da namerno navlače da pomislimo kako će biti fight club rasplet pa da nas iznenade, ali izgleda ne znaju ljudi da smo svi gledali taj film. pa nije da ne znaju, to je bio očigledan omaž. i eliot kad je otkrio, rekao je "vi ste znali sve vreme, zar ne?" i trebao si spojler da staviš, većina ljudi nije gledala. Quote
Јарослав Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 <3 Krece Broen 3 sezona za nedelju dana, to sam shvatio juce kada sam nesto pricao sa drugaricom, i kao cek da vidim kad ce kad ono od septembra krece, ne mogu docekam <3 Quote
SkullKrusheR Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 odlično, taman sam počeo da ga čitam. Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 http://www.serijala.com/izdvojeno/jesen-2015-kompletan-vodic-kroz-nove-i-povratnicke-jesenske-serije/ Quote
Јарослав Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1711386/ fantastična Quote
SkullKrusheR Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 gde gledaš? daj neki link, deluje zanimljivo. Quote
Recommended Posts