Јарослав Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 evo cela prva sezona: https://thepiratebay.vg/torrent/6627514/Dag.S01.NORWEGiAN.BDRip.XviD-TRiXX ne moraš titlove skidati, pošto su norveški (ima engleskih po netu, lako se da naći) Quote
imaginos Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 jel ima neki linkza broen 3? Quote
SkullKrusheR Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 nije još krenula, 27. septembra ide prva epizoda. Quote
Oak Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Ko je gledao film zna o čemu se radi. Juče izašla pilot epizoda, dobra je, samo se nadam da se neće pretvoriti u cop show/bones/csi i slične derivacije. Quote
Oak Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2707408/ predobra Quote
SkullKrusheR Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 meni ostale još 3 epizode, super je. Quote
Fake City Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Narcos Mr. Robot Obe odlicne. 1 Quote
Oak Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 http://www.imdb.com/title/tt4179452/ Odlična 1 Quote
VoivodBG Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 http://www.startrek.com/article/new-star-trek-series-premieres-january-2017 Quote
chess Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Koliko je dobra 3 sezona BRon/Broen, mislio sam da ce biti pad u kvalitetu kad se povukao Kim Bodnia, al dobio je dostojnu zamenu, Saga briljira kao i uvek, zakon totalni. Quote
Џрк Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 (edited) Ako neko gotivi srednji vek, totalna preporuka za Wolf Hall. U pitanju je BBC-eva mini serija iz ove godine. Do nje sam dosao jer sam prethodno gledao The Tudors, koja i nije bila nesto posebno, ali gotivim ludog Henrija Osmog, tako da sam je ipak pogledao. Elem, u Wolf Hall-u lik koji je glumio Tomasa Kromvela razvalio, mada i svi ostali. Scenario, dubina likova, ma sve... Englezi su izgleda stvarno par liga iznad svih ostalih kada je o glumi rec. Kad smo vec kod BBC-a, Srednjeg veka i Engleza, upravo ide i nova serija The Last Kingdom. Nije losa. Narcos Mr. Robot Obe odlicne. Obe skinute, cekaju da se nadje vreme. Vidim da u Robotu glumi onaj lik sto je igrao u The Pacific onog ludaka sto je Zutima kopao nozem po lobanji, kul Edited November 10, 2015 by Џрк Quote
Џрк Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Poceh ovog Robota da gledam, serija je do jaja Quote
VoivodBG Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Preporuka za The Boondocks. Meni je neverovatno da su ih uopšte puštali na tv-u, kada se uzme bolesna politička korektnost Amera. Quote
SkullKrusheR Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Koliko je dobra 3 sezona BRon/Broen, mislio sam da ce biti pad u kvalitetu kad se povukao Kim Bodnia, al dobio je dostojnu zamenu, Saga briljira kao i uvek, zakon totalni. sjajna je. čak bih rekao da mi je novi lik i gotivniji od martina. ash vs evil dead do jaja zabavna. ko voli parks & rec neka overi master of none, novu seriju aziza ansarija sa malo ozbiljnijim humorom, po uzoru na luija i slične serije. Quote
Oak Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Sad slučajno naleteh na neki članak o : sećam se da je par nas gledalo onu pilot epizodu pa čisto da vas obavestim da je izašla cela prva sezona. Quote
Џрк Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Neko gleda The Knick? Clive Owen glavna uloga, Soderberg rezira. Medicina na samom pocetku 20.veka, a glavni doktor sklon eksperimentisanju i koksu, koga ponekad sece heroinom da bi se skinuo s koksa Quote
Angelystor Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Toast of London Gledao ko možda? Trenutno u toku treća sezona. Meni najbolja engleska komedija poslednjih nekoliko godina. Osnova vrlo obična, propali glumac sa quirk-ovima, ali priče i likovi potpuno blesavi sa dosta surealnih momenata. I Matt Berry sa vokalno-intonacijskom dominacijom. 1 Quote
VoivodBG Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Matt Berry bog otac. Još od Mighty Boosh-a. Jesi gledao Snuf Box sa njim i Fultcherom iz MB-a? E to je čista britanština, pa čak i moderni pandan Monti Pajton ekipe. Toast je odličan jer ima te klasične poštapalice, mada ume da se izgubi u neobičnosti. Treća sezona je podigla uloge, pojavio se John Hamm. (iz Mad Men-a!) Poslušajte i njegove ploče, tip kida taj prog akustik folk, plus jazz kada mu se ćefne. Quote
Oak Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Ne znam da li još neko sem mene prati Limitless, ali imaju nekoga u ekipi ko otkida na metal, puštali su do sada u epizodama Baroness, At the gates, Goatwhore, Subrosu, a i ostala, nemetal, muzika je odlična. Quote
Angelystor Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 (edited) Matt Berry bog otac. Još od Mighty Boosh-a. Jesi gledao Snuf Box sa njim i Fultcherom iz MB-a? E to je čista britanština, pa čak i moderni pandan Monti Pajton ekipe. Toast je odličan jer ima te klasične poštapalice, mada ume da se izgubi u neobičnosti. Treća sezona je podigla uloge, pojavio se John Hamm. (iz Mad Men-a!) Poslušajte i njegove ploče, tip kida taj prog akustik folk, plus jazz kada mu se ćefne. Nisam Snuff Box, ali čitajući neki engleski forum sam čuo skoro za to, kažu ljudi da je ToL u stvari upgrade toga. ToL se meni sviđa ponajviše zbog tih neobičnosti, koje naravno ne ubadaju uvek, ali kada ubadaju, to mi je melem, kraj druge sezone npr. (sas sve Josh Homme-tom ). Skontao sam iz serije da zna i mjuzu da piše, meni i dosta numera jako dobrih što se provlače u seriji. Inače mi finalna preporuka za seriju bila što Steven Wilson rekao da je fan i plus mu Matt Berry otvorio nastupe u Royal Albert Hall-u Edited December 17, 2015 by Angelystor Quote
VoivodBG Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 (edited) Josh Homme isto odličan. Inače njih dvojica su dobri ortaci, radio je Berry sa njim intervju pred izlazak poslednjeg albuma. Priznaj da te kod Berry kupio njegov glas i kako sa lakoćom igra arogantne likove. Ali ipak: Toast, can you hear me? This is Clem Fandango speaking... Obavezno overi albume, Opium, Witchazel i Kill the wolf. Prvi je više kao skupina akustike i skitova, drugi je kršteni prog folk album, treći ima i tih jazz upliva. Fino sa njegove strane. http://youtu.be/X_FPVw2Z2Ns Edited December 17, 2015 by VoivodBG Quote
Recommended Posts