kuruz Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 ja trebalo u februaru da polažem, al stalno pomeram zbog nekih zdravstvenih sranja tek u septembru izlazim Quote
soul wandering Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Ja se jos razmisljam da li cu uopste polagati ako resim, onda cu tek naredne godine Gde si ti polozio? Ako si u NS, daj utiske, bas me zanima Quote
metal guru Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 u NS sam polagao, pred prvom komisijom(ima ih dve), pismeni deo iz krivicnog i gradjanskog se sastoji od pisanja presude, to verovatno znas, s tim sto je krivicna teza i dobijes zadatak na listu papira-sta se desilo, koji su dokazi itd, dok kod gradjanskog dobijes kopiju nekog starijeg predmeta; 5 sati imas za svaku presudu, pises rukom, dva razlicita dana. gradjansko nije pao niko, krivicno mislim jedan momak usmeni se takodje polaze u dva dana, to su od prosle godine uveli mislim, u mojoj komisiji najveci problem su ustavno i radno, jer su ispitivaci strogi, vecno nezadovoljni cak i ako tacno odgovaras, delimicno i upravno kod Loncara mada je taj dan po meni bio savim ok. gradjansko i mpp su kul i opusteni, krivicno i privredno osrednje, tj moras dobro da znas ali ispitivaci su korektni. druga komisija potpuno drugacije- sta je u prvoj teze tamo je lakse i obratno, tako da nije nebitno za koju komisiju spremas i koju dobijes(mozes neformalno da biras komisiju tako sto gore na prijavi napises broj komisije-1 ili 2, ali nije 100% sigurno da ces je i dobiti); cak se u nekim predmetima i gradivo koje ispitivaci traze razlikuje. u svakom slucaju, ako se resis da polazes u NS, imam neke skripte i pitanja, pelcere za presude, s tim da je uvek moguce da se neki ispitivaci promene, pa ti samo sa novima ne mogu pomoci(ali se raspitas na vreme sta ko trazi). Quote
SkullKrusheR Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 a jeste ručali šta zanimljivo ovih dana? 6 1 Quote
soul wandering Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 hvala, pravi si drugar koliko si dugo spremao? ja sam jos u dilemi, sa jedne strane znam da mi 99% u zivotu nece trebati taj pravosudni, a sa druge strane se osecam nekako nedovrseno ne znam kako da objasnim volela bih da polozim, ali je bas ogroman posao. i da, naravno, sve cestitke Quote
soul wandering Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 meni se cini da se ti namerno povredjujes da bi imao izgovor za odlaganje ispita Quote
metal guru Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 @SW hvala, pa mislim da je uvek bolje da imas i taj pravosudni (jeste nekako nedovrseno bez toga), ipak otvara vrata za vecinu "pravnickih" zanimanja.. bez 4-5 meseci ozbiljnog strebanja nema 'leba @koki sta ti je sa okom? Quote
Мајор Гашпар Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Човек почиње да буде банатски Бадштубер. Quote
kuruz Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 prekosutra opet operacija, Badštuber je malo dete Quote
imaginos Posted June 11, 2016 Report Posted June 11, 2016 versailles, odgledao prve dve epizode. nije lose uopste, ima potencijala, super je snimnjeno, radnja se zahuktava, vidi se da ce biti svasta. i ima golotinje tu i tamo, nsfw. Quote
Dead Man Walking Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Nova AMC serija Preacher, je l' gleda neko? Deluje interesantno http://www.imdb.com/title/tt5016504/ Quote
Chicken Little 420 Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 izgleda da nece biti vinyl druge sezone http://deadline.com/2016/06/vinyl-canceled-hbo-season-2-martin-scorsese-and-mick-jagger-1201777356/ Quote
Zaklani_Analizator Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Počeo da gledam Into the badlands. Šta znam, više mi deluje za relaksaciju, poput Banshee. ako volite tabadžijske filmove sa litrima krvi i slomljenih kostiju, ova serij ja za vas. Quote
bradilko Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 izgleda da nece biti vinyl druge sezone http://deadline.com/...ger-1201777356/ šteta. kul je (bila) serija. Quote
Мајор Гашпар Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Outcast? Погледао 2 епизоде и ок ми делује. http://www.imdb.com/title/tt4229954/?ref_=nv_sr_1 Quote
SkullKrusheR Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 ja pogledao treću danas. malo isklišeizirano, ali dobra je atmosfera. i dalje drže publiku u neizvesnosti o čemu se zapravo radi i iz epizode u epizodu dobijamo samo delić slagalice, što je plus. uplašio sam se da će skrenuti u hrišćanstvo pobeđuje demone priču (khm the conjuring khm), ali na sreću nije. skinuo sam i strip pa ću i to overiti kad stigne na red, pa da uporedim sa serijom. Quote
Zaklani_Analizator Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 Odgledah Into the badlands. ŠTa znam, dobra je serija za ubijanje vremena, kao i Banshee. Sad ću da odgledam Vinyl. Quote
igoraki Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5kRo6Yg091o Vidim da ga hvale na sve strane, pa pogledah, nije bas da zasluzuje ocenu koju ima na imdb-u, posto imas rupa u prici slona da proteras ali mi se bas svidela serija.sad ne znam koliko ce vama omladini biti zabavan taj trip 80-tih i omaz koju su uradili svim mogucim filmovima i generalno popularnoj americkoj kulturi tog doba Quote
Talvi Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 i ja počeo da gledam Stranger Things, meni kidanje baš odavno neko nije ovako dobro nabo tu 80's atmosferu u filmu/seriji Quote
Recommended Posts