Мајор Гашпар Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Штета ако је тако. Најавили 3. и 4. сезону, па ће то, изгледа, тек да буде склепано. РТС најаваио Несбеа, стартује у суботу и ићи ће викендом. http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/18/rts-2/2617718/okupirani.html Quote
johnnyzzz Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 juče kompletirana sezona http://www.imdb.com/title/tt3647998/ simpatično Quote
SkullKrusheR Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 legion trenutno najbolja stvar na tv-u. Quote
bradilko Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 malo je poslednja udavila, ali da, tu je negde. Quote
SkullKrusheR Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 nisam još pogledao poslednju, pre koji dan sam krenuo. taman ću do četvrtka da se uključim na petu. Quote
bradilko Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 (edited) druga sezona expanse, isto vrlo epic na svoj način. Edited March 6, 2017 by bradilko Quote
SkullKrusheR Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 to isto planiram da počnem već neko vreme. čak sam i počeo bio kad je krenula prva, ali još nije bilo titlova, a svi likovi imaju neke retardirane akcente pa sam odustao i posle nikako ponovo da krenem. Quote
Night Prowler Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Legion je kul za sada ali nadam se da ce u drugom fazonu biti 2. sezona, malo zamara to kopanje po secanjima non-stop. 2. sezona Expanse je odlicna, prva polovina 1. sezone je malo smarala dok se upoznamo sa likovima ali od tada je super. (Btw. ko ne zna, imaju i knjige prevedene kod nas, mada nisam citao) Quote
In The Flesh Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 The Night of je odlicna. Preporucujem. Torturo raznio. 1 Quote
SkullKrusheR Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 samo još jednom da kažem da treba da gledate inside no. 9. Quote
МегафаН Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 The Night of je odlicna. Preporucujem. Torturo raznio. Stvarno je jedna od boljih. Quote
Angelystor Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Flowers Mene se ovo jako svidelo. Iako sam mislio da će biti neka opet engleska crna komedija, samo je tipa 10-15% komedija, ostalo sve crno :] Inače glumi Olivia Colman (Sophie iz Peep Show) što mi je bio trenutak u kome sam rekao "prodato!", i ona i glavni lik mi baš fes nose seriju, sjajni oboje. Quote
oʞɾoƃ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 The Night of je odlicna. Preporucujem. Torturo raznio. Meni najgora i najdosadnija HBO serija koju pamtim. Prve dve epizode odlične, posle katastrofa od pacinga i dosade. Do kraja me je i glavni lik toliko nervirao da mi je više bilo svejedno šta će biti s njim. Osim toga, pogledao sam Westworld i prijatno sam iznenađen, čudi me da se nekako ne priča mnogo više o toj seriji. Posebno imajući u vidu da je duplo skuplja od fakin GoT-a Quote
Grobodan Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 (edited) Meni ispade precenjen Westworld, mnogo nekog palamudjenja i razvlacenja, tek je kraj sezone izvadio sve. Black Mirror>>>> Edited March 17, 2017 by Grobodan 1 Quote
ShinigamY Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Pa cela fora je da te mind blow na kraju serije, da nemas pojma sta se desava i da ne povezes do samog kraja Expanse gledam ko ozeblo sunce, cekam da zavrsim ovu drugu sezonu pa na leto da krenem da citam knjige jer ih imam sve na lageru, a nemam vremena jos uvek da nagazim. Odlican sci fi, taman ima sve sto treba, nije pretenciozna serija da pokusava da se dopadne svima, ima svoju publiku sci fi fanova i to je dovoljno. Sto se mene tice, sci fi serije u venu mi dajte. Quote
Chicken Little 420 Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Jel gledao neko Snatch? Moze se vec skinuti prva sezona https://1337x.to/search/snatch/1/ Quote
SkullKrusheR Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Flowers Mene se ovo jako svidelo. Iako sam mislio da će biti neka opet engleska crna komedija, samo je tipa 10-15% komedija, ostalo sve crno :] Inače glumi Olivia Colman (Sophie iz Peep Show) što mi je bio trenutak u kome sam rekao "prodato!", i ona i glavni lik mi baš fes nose seriju, sjajni oboje. pogledao prve dve, vrhčina. hvala za preporuku. ljudi kod nas bi trebali da obrate više pažnje na novije britanske serije, ima strašnih bisera koje kod nas niko ne gleda. Quote
kuruz Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 (edited) odgledah The Shield http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1 mnogo dobra serija bez lepih trenutaka, bez budalaština sa analiziranjem dlaka i krvnih zrnaca, samo ulica konstantna tenzija tokom sedam sezona, stalno neprijatna atmosfera bolja mi je od The Wire preporuka Edited March 19, 2017 by Underkuruz Quote
imaginos Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Pa cela fora je da te mind blow na kraju serije, da nemas pojma sta se desava i da ne povezes do samog kraja naravno ima izuzetaka, da ne nabrajam sad (band of brothers, rome i slicno) 2 2 Quote
bradilko Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 odgledah The Shield http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1 mnogo dobra serija bez lepih trenutaka, bez budalaština sa analiziranjem dlaka i krvnih zrnaca, samo ulica konstantna tenzija tokom sedam sezona, stalno neprijatna atmosfera bolja mi je od The Wire preporuka rekoh da jebe serija. mada mi ipak poenta wire-a malo bolja šteta što sutter više nikada nije snimio tako dobru seriju, sons of anarchy mi je mnogo slabiji. naravno ima izuzetaka, da ne nabrajam sad (band of brothers, rome i slicno) ako si gledao westworld, znaš da ovaj grafik veze s vezom nema. Quote
imaginos Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 mrzi me da crtam grafik za westworld, ali u principu crta je sve vreme nisko (sa povremenim sisama) i na kraju skace do daske. jedva sam se naterao da odgledam prve 2-3 epizode koliko je sporo (posle mi se dopalo). ww nije ni izbliza toliko dobar kao sto ga hvale, jedino je produkcija za klasu iznad svega. prica mi je mlaka i spora. 1 1 Quote
Angelystor Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 pogledao prve dve, vrhčina. hvala za preporuku. ljudi kod nas bi trebali da obrate više pažnje na novije britanske serije, ima strašnih bisera koje kod nas niko ne gleda. Da, kod nas se ič ne prati britanska produkcija. A još sezone ukupno traju po tipa ~2.5h sve skupa, naš čovek to realno za jedno veče spiči Iz prošle godine isto za Fleabag kažu da dobra, to će isto nekad uskoro da se overi. Quote
bradilko Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Billions, kida. Druga sezona još jača od prve. Quote
truliandedzombileš! Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Expanse gledam ko ozeblo sunce, cekam da zavrsim ovu drugu sezonu pa na leto da krenem da citam knjige jer ih imam sve na lageru, a nemam vremena jos uvek da nagazim. Odlican sci fi, taman ima sve sto treba, nije pretenciozna serija da pokusava da se dopadne svima, ima svoju publiku sci fi fanova i to je dovoljno. Sto se mene tice, sci fi serije u venu mi dajte. Dobra baš zgutah ovih 8-9 epizoda druge sezone za noć jedino smara bljutava patetika, ali jebeš ga kada kao da ne mogu bez toga... Quote
Recommended Posts