Talvi Posted July 12, 2021 Report Posted July 12, 2021 sad sam tek skapirao da postoji i američka verzija Broadchurch-a, Gracepoint, i isto Tennant glumi samo prvu sezonu su uradili koliko vidim Quote
Srbin Hamza Posted July 21, 2021 Report Posted July 21, 2021 sajt za serije, strane i domaće? Državnog službenika tražim za sada, ali ako ima sajt i za strane serije super... Quote
Srbin Hamza Posted July 21, 2021 Report Posted July 21, 2021 tanx, znao sam za taj sajt, mislio sam ima li stream Quote
SkullKrusheR Posted July 21, 2021 Report Posted July 21, 2021 mislim da na nekim od linkova koje tamo postavljaju može da se strimuje. zavisi od sajta na koji je dignuto, ali sećam se da je na nekim bilo, nisam sad već dugo ništa domaće gledao. Quote
Havočka Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 ne pominje niko midnight mass 👀 nikad posteni satanisti od vas Quote
Srbin Hamza Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 Squid Game interesantan uradak, ostalo mi još par epizoda. Nije ništa novo za južnokorejske sladokusce ali je fino što je Netflix našao neku ravnotežu između komercijale i neke socijalne kritike. Nadam se da se neću predomisliti posle finala, jer malo su počeli prvoloptaški da rešavaju rasplet i organizaciju koja se nalazi iza svega... Quote
Kumodraski Vo Posted October 18, 2021 Report Posted October 18, 2021 Dobar je meni, ima one njihove patetike malo ali je umereno, zasluzuje hajp.. Quote
Srbin Hamza Posted December 12, 2021 Report Posted December 12, 2021 Serija Nečista krv, bratime se Srbin i Šiptar. Isprovraćah se. Quote
Talvi Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 saznaš da se sprema 3. sezona Trapped jer je taj Island tako mala zemlja da pevač Solstafira radi na setu https://www.instagram.com/p/CXdH5fyoNga/?utm_medium=copy_link u svakom slučaju, može ❤️ 1 Quote
Talvi Posted February 17, 2022 Report Posted February 17, 2022 https://bloody-disgusting.com/tv/3703923/true-detective-season-4-it-sounds-like-hbo-has-something-in-the-works/ Quote
kuruz Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 gledajte Severance, posebno @Srbin Hamza 2 Quote
VoivodBG Posted May 26, 2022 Report Posted May 26, 2022 The Witcher Netflix Bukvalno podcast Pricamo o seriji, a bogumi i o knjigama i video igrama. Trudio sam se da spojlujem sto manje, ali su koleginice vodile rec. 😄 Quote
Talvi Posted May 26, 2022 Report Posted May 26, 2022 https://bloody-disgusting.com/tv/3716725/jodie-foster-will-star-in-true-detective-season-4-for-hbo/ Quote
Srbin Hamza Posted June 19, 2022 Report Posted June 19, 2022 http://cultofghoul.blogspot.com/2022/06/young-sheldon-tv-2017.html Quote
Demon Seed Posted June 19, 2022 Report Posted June 19, 2022 (edited) 6 hours ago, Srbin Hamza said: http://cultofghoul.blogspot.com/2022/06/young-sheldon-tv-2017.html Kol'ko me nekako ovaj Ghoul istovremeno i nervira, a i do jaja je, fascinantno. Nekako sve vreme i jede govna, i odličan mu je blog, pa još jede i jede govna, a većinom mu i predlozi dobri, šteta što odgledam 1%. Pravi bolid profesor doktor horora, i sam liči na lika iz psiho horor trilera, ne bih se odvažio da odem s njim na pivo Ustv ne bi me čudilo da se registruje ovde da mi pošalje pm da mi kaže kako sam ja niŠtAvNi kreten jer sam napisao da je bolid, ali da to njega ne dotiče jer je iznad toga One svađe i prepucavanja sa kolegom koji je isto prske su neprocenjive. Evo i ovde posra se po It's Always Sunny a oduševljen settingom deteta genijalca u mediokritetnoj sredini, pa kaže i da se identifikuje s njim, dođe mu Young Sheldon kao terapija izgleda Edited June 19, 2022 by Demon Seed Quote
Srbin Hamza Posted June 20, 2022 Report Posted June 20, 2022 7 hours ago, Demon Seed said: oduševljen settingom deteta genijalca u mediokritetnoj sredini, pa kaže i da se identifikuje s njim, dođe mu Young Sheldon kao terapija izgleda i liči na Lavkrafta Quote
Demon Seed Posted June 20, 2022 Report Posted June 20, 2022 Videh. Konačno neka iritantna štreberčina da bude glavni lik a da nije predmet podsmeha, oduševljenje! Ali s kojom strašću se oduševljava aseksualnošću, pa još upotrebi "breeder", kakav creep Quote
Srbin Hamza Posted June 20, 2022 Report Posted June 20, 2022 ima Gul neki krug američkih drugara i to počinje previše da se oseća npr nekako kao da mu oni proguraju svoje oduševljenje, onda i on podlegne pa mu i komentari zaliče na američke a ta askeksualnost mu je neka nova opsesija, ko je čito posledni roman već se nazire a i u novom će biti još više a zašto, e to je zasad nepoznato po meni ovaj Sheldon može biti samo guilty pleasure a ne da se diže u nebesa serija na klimavim nogama sama ta priča "dete-genije u mediokritetskoj sredini" nema smisla, jer je gotovo nemoguće da se tako nešto desi, ali podilazi gledaocima Quote
Demon Seed Posted June 20, 2022 Report Posted June 20, 2022 42 minutes ago, Srbin Hamza said: a zašto, e to je zasad nepoznato Pa, ne iznenađuje Quote
Demon Seed Posted June 21, 2022 Report Posted June 21, 2022 Hbahahahahahaahha Asam ga ubo s ovim za pm, zamalo... Veliki pozdrav za doktor Ghoula i sikofante iz eho komore 🤗 1 3 Quote
Recommended Posts