Demon Seed Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 Bio si previše kulturan, znao si da lurkuje forume on ili njegovi dupelisci 😆 1 Quote
Demon Seed Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 Kad to dolazi od nekog tako zdravog, došlo je krajnje vreme da se zabrinem. Quote
Мајор Гашпар Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 Mislio sam da Štulić jedini proverava svaku reč koju neko napiše o njemu. 😄 1 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted June 23, 2022 Report Posted June 23, 2022 On 6/22/2022 at 6:34 AM, Srbin Hamza said: A ja ništa ko te jebe kad si šiptar 😁 2 Quote
VoivodBG Posted June 23, 2022 Report Posted June 23, 2022 (edited) Opšte je poznato da je čovek narcis, i zasigurno gugla svoje ime i pseudonim... ni ne čudi što je puklo toliko "prijateljstva" od Sagite do Abraxasa. Ali dobro je Dimone, ovo nije kao jedan Vranjkela momenat koji se desio na yumu pre xy godina. 😄 Edited June 23, 2022 by VoivodBG 1 Quote
Мајор Гашпар Posted June 23, 2022 Report Posted June 23, 2022 Kad se setim Nevernih beba i pretnji. 🙂 Quote
VoivodBG Posted June 23, 2022 Report Posted June 23, 2022 Uleteo i Trapara u komentare, i brani te. 😵 Quote
Demon Seed Posted July 7, 2022 Report Posted July 7, 2022 On 6/23/2022 at 7:46 AM, Srbin Hamza said: Dimone, kad bacaš epizodu 2 Quote
Srbin Hamza Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Riget S03 de ima da se skine? Quote
VoivodBG Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 (edited) Ako imas vpn i mubi pretplatu mozes da je pogledas. Plus remasterovane prve dve sezone. Edited November 2, 2022 by VoivodBG Quote
Srbin Hamza Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 naravno da nemam pretplatu, pa ja sam Šiptar imaju zatvoreni trekeri za sada, kao karagarga, ali neću da trošim ratio još, valjda procuri mogao bih i stare sezone prvo Quote
Srbin Hamza Posted November 3, 2022 Report Posted November 3, 2022 na karagargi je ovo torent Riget.Exodus.S03E01.NORDiC.HYBRiD.1080p.WEB.H264-EGEN.mkv ako se negde pojavi na otvorenom trekeru javite nemam 12gb ratia da skinem svih 5 epizoda Quote
Srbin Hamza Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 procureo Riget 3 na obične torente ja sam reprizirao tek prvu sezonu i nije to baš tako spektakularno kako pamtim Quote
Srbin Hamza Posted November 13, 2022 Report Posted November 13, 2022 (edited) završio sve 3 sezone. Nije baš kako to nekad pamtim, i zanimljiviji su mi ne-horor delovi, ali ne mogu reći da je protraćeno vreme. Prosto je besmisleno sad kad je Riget kompletiran neko da gleda neku sprdnju od serije na Netflixu i slično. Nije sad da sam pao u nesvest, iako ima predobrih delova serija kao celina nije bolja od Tvin Piksa, sa kojem je porede. Takođe je serija za slaganje utisaka tako da nije možda ni pametno skroz komentarisati odmah nakon odgledanog. Glavni utisak je ipak da je ovo dosta lična, gotovo "biografska" priča za Trira, za njegovo individualno iskustvo, što istovremeno onda vodi ka gubljenju nekog univerzalnog kvaliteta, ali to što je blisko vezana za jednog pojedinca sada nam otvara i malo ljudskiju stranu Trira, koji je to definitivno pokušavao da sakrije ekstravagancijama i provokacijama raznih vrsta u svojim filmovima. Na kraju gotovo da izaziva sažaljenje, onako ljudsko, ne posprdno, umesto onog stalnog živciranja koje sam doživljavao od Trira. Ipak je samo čovek sa svojim nedostacima sa kojim se borio čitav život, pogotovo u svojim filmovima. Ne znam jel ovo gore napisano dobra preporuka, jer nije ovo njanjava kuknjava Trirovih psihotragedija, on to sebi nikad neće da dozvoli, štaviše, ovo je Trirov film baš onda kada o svojim najvećim problemima priča ili ih prikazuje na nadrealno komičan način, ili urnebesno grozan, kako kad. Ako ništa drugo meni je u 3. sezoni novi švecki doktor hit. Sve oko njega je maestralno sumanuto, i ne bi trebali da skrenete pažnju sa njega samo jer je tu i holivudski Defo, jer rekao bih da Defo uopšte nije centralan za ovu seriju niti za poslednju sezonu. U serji ima više Trirovih alter ega, i kad ih pohvatate, sastavite mrežu, dobićete jednu kompletnu sliku. Edited November 13, 2022 by Srbin Hamza 1 Quote
Sreta Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 1923. Mozda i Last of us... Kada sam ja jos pricao da ce nas gljive pocepati... Quote
Glan Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Vrhunska spanjolska krimi serija,uzbudljiva detektivska prica smjestena u Sevilji, potkraj 16.vijeka,u kojoj izbija epidemija kuge.. Quote
Angelystor Posted August 29, 2023 Report Posted August 29, 2023 Konačno mi došao Riget treći na red, i sve u svemu sam zadovoljan. S obzirom da sam seriju prvi put gledao tokom pandemije, šokantno malo se sećam ove "tvinpiksolikog" dela radnje i tih detalja, i mislim da mi i posle ove sezone taj deo serije ostavlja daleko manji utisak. Ali zato mi je ceo crni humor i švedsko-dansko prepucavanje super palo, odavno se ovako ne ismejah. Fali originalni švedski doktor mnogo, ali i zamena je bila super. I ima na neki način zadovoljavajućeg kraja, tako da nije kao da može sad neko da se nada četvrtoj sezoni ili sl. Usput da bacim preporuku za Ghosts, najbolji UK sitcom u poslednjih nekoliko godina. Quote
Srbin Hamza Posted August 29, 2023 Report Posted August 29, 2023 1 hour ago, Angelystor said: I ima na neki način zadovoljavajućeg kraja, tako da nije kao da može sad neko da se nada četvrtoj sezoni ili sl. Budući da je Triru dijagnostifikovana neka bolest neće on da snima ništa više. Penzija po svemu sudeći. Pošto je to znao sabio je svašta u 3. sezonu. Previše je lična, jer je vezana za njegov život, svako može da izgugla biografiju u vezi oca i slično. Quote
Angelystor Posted August 31, 2023 Report Posted August 31, 2023 Ima Parkinsona, ali koliko sam video neke citate, polu-ozbiljno reče da ima još par filmova možda. Quote
Srbin Hamza Posted August 31, 2023 Report Posted August 31, 2023 pa da ali kako, da trese rediteljskom palicom mislim sumnjam da može sam više da režira Quote
Angelystor Posted August 31, 2023 Report Posted August 31, 2023 Pa ne znam koliko je napredovala bolest, ali kontam da ima vremena dok se ne pogorša. Eno ga Bili Konoli već 10 godina živi sa time, i još uspevao da snimi ponešto usput. A ovaj čak ne mora ni da se pojavljuje pred kamerom. Quote
Recommended Posts