Twisted_Sister Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Super su Dexter, According to Jim, Nip tuck, Grey's Anatomy, Dr. House, Ghost whisperer i moja omiljena ALO ALO Quote
José Luis Chilavert Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 (edited) Има ли неко серију ,,Мој брат Алекса'', или адресу са које је могуће преузети исту? Ради се о серији емитованој 1992 године, и снимљено је 10 епизода (ако ме сећање служи, или беше 8), и приказује живот песника Алексе Шантића. За нарезивање плаћам новцима, а за линкове пивом Уједно и препоручујем да одгледате ово ако будете имали прилику. Edited July 13, 2009 by Tano Cariddi Quote
Guest GoranTo Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Znaci, preporuke dobrih serija....Rekao bih "Battlestar Galactica" ali primecujem da trebaju serije koje 'nisu toliko poznate' a BSG je sada opste poznato i obavezno stivo da svako mora imati u svom domu. Padaju mi napamet dosta njih, ali evo par izvukao da napomenem.... Firefly, Life on Mars (UK), Jericho, Shield... trenutno repriziram sebi Sons of Anarchy (od lika koji je radio Shield). Kul serija o motorciklistima. Toplo preporucujem. Trenutno ima jedna sezona od 13 epizoda, uskoro bi trebalo da krene i druga sezona sa emitovanjem (ne znam samo tacno kad). Glumi Ron Pearlman (hellboy), cisto da napomenem. Quote
angels deserve to die Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 BOSTON LEGAL i poslednje epizode Advokature, kada dolazi neponovljivi i neprevazidjeni Alan Shor I Prljava znachka. Quote
Mr.Hate Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Hobotnica je kvlt,isla je '94/'95. kad sam isao u srednju.Razredni je nas zvao mafijasi a mi njega Korado... Najbolja serija koju sam ja u zivotu gledao je definitivno Serlok Holms sa Jerremy Brettom i mogu da je gledam iznova kad hoces.Inace i Zona Sumraka je jako dobra.Od domacih Majstorska radionica,Kamiondzije,Secerna vodica,Vruc vetar i svi ti stari kultovi sa najboljim glumcima svih vremena.Smogovci nije vise nasa serija ali nema deteta koje nije volelo bracu Vragec i crnog Dzeka. Iz novijeg doba Selo gori mi se svidja i Moj rodjak sa sela. Edited July 28, 2009 by Mr.Hate Quote
José Luis Chilavert Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Fenomenalna Edited July 29, 2009 by Tano Cariddi Quote
Brynhildr Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 "Vrelina Akapulka" na RTV. hahah, videla sam i ja. Kako sam nekada volela tu seriju, čisti kult! Quote
José Luis Chilavert Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ево да допуним ону препоруку за War and remembrance: Све су одличне Quote
The Sorcress Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 true blood serija o napaljenim vampircicima Quote
Angelystor Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Fawlty Towers Jedna od najboljih serija koje sam gledao ikada Kratka, ali savrsena. Quote
Mr. Lordi Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Slažem se za Fawlty Towers , sjajan je ! Šteta što ima samo 12 epizoda , ali je zato svaka fenomenomenalna (što bi rek'o naš veeeeliki umjetnik Ćira : )) ) ! Ne znam da li je neko preporučio već , ali ja ću sada : CALIFORNICATION !!! Ako niste dosada gledali - pogledajte jer je fenomenalna i nećete se pokajati !!! Quote
Hells_Angel Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Family Guy je zakon!!! Trenutno gledam Wiedzmin tj. The Witcher, kako ga mi znamo... Nije tol'ko lose. Poljska serija, ko voli Geralta nek izvoli... Mene malo podseca na Crnog Gruju, zbog muzike Quote
Fake City Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Zavrsila se i 5. sezona Weedsa, slabija je u odnosu na prethodne mada su ostavili dobar cliffhanger jebem ti sve, kako sam se strecnuo kada je Shejn udario onu drolju cekicem Quote
kuruz Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Skinuo sam Bitange i princeze, plačem svakog dana. Bolje od svih domaćih, sem Boljeg života i Otvorenih vrata. 1 Quote
Fake City Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 FlashForward http://us.imdb.com/title/tt1441135/ Nova serija sa ABC-a, odgledao danas prvu epizodu za sada dobra. Quote
fiction Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 http://epguides.com/BoredtoDeath/ Poceo sam gledati zbog Galifianakisa i nisam se pokajao. Pilot obecava. Potencijalni hit. Quote
-Mare Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 (edited) ^ Luda serija. Dve epizode izasle do sada. Preporuka. Edited September 29, 2009 by Mare^^ Quote
Guest dambo5882 Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 (edited) Najnoviji katalog serija mozete skinuti sa http://www.speedysha.../562412422.html Katalog serija + filmova takodje mozete naci na istom linku. Za sve dodatne informacije,kao i za kataloge,mozete se javiti na [email protected] Edited October 3, 2009 by dambo5882 Quote
Guest HEFEST Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 "Hercules: The Legendary Journeys" Ovo je kultna serija dvojice kultnih glumaca. Ko ne pogleda ovo totalni je idiot i kreten i kurva mu bila keva. Straight to the point,no t.v.series from anywhere in the world ever has come close to the magnificence of "HERCULES" and "XENA" From the very first telemovie to the most recently aired episodes a standard in televisual action/adventure has been set which is unlikely ever to be surpassed.Action adventure will suffer a mortal blow when this show ends. The fabulous special effects and second to none fight sequences would alone be enough for this series to soar but the real icing on this cake of cakes are the wonderful performances of Kevin Sorbo as Herc and Michael Hurst as his friend Iolaus.Watching them perform together and singly is a pleasure and who cares if there have been sub-standard episodes along the way.Even these dwarf the best episodes of any genre show since t.v. began.It seems that U.S.fans damn a series forever if one episode is deemed to be below par.This is fandom mentality and it is rife in the U.K.also as anyone who has read the ramblings of the mad harridans who contribute to the British fan mag "DISPATCHES FROM OLYMPUS" will testify.Some of these so-called fans threatened to boycott the stations that show "HERCULES" because they were disappointed by one as then unseen plot point.Ignoring these idiots,however,any viewing of the best episodes of "HERC" is a t.v.pleasure unrivalled and with its companion piece "XENA" providing a 90 episode(at the time of writing)saga of action,love and passion that sometimes even surpasses its parent show,the legacy of Hercules will not pass away quickly.Sorbo,Hurst and all the others should be seen by future generations as the very best that the home screen had presented as the twentieth century drew to a close. 5 Quote
Fake City Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Gleda(o) neko Six Feet Under? Ja sam gledao. Jako dobra serija, kraj je fenomenalan. Quote
AstralliS Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Ja sam ovih dana na 4. sezoni i veoma sam prijatno iznenađen serijom. Dopada mi se taj "in your face" pristup. Quote
Guest mik@n Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 (edited) Ove dve serije su mi odlične a pored njih bi izdvojio i FLASHFORWARD. Edited October 31, 2009 by mik@n 1 Quote
Recommended Posts