Jump to content

Recommended Posts

Posted

Зависи у ком је формату тј. екстензији, да ли си одобрио скроблинг на тој партицији где ти је музика, да ли је уопште и таговано итд.

Posted

Btw mnogo je glup ovaj player sa Top Tracks. Po kom principu bira pesme stvarno mi nije jasno... meni ja nabacao gomilu pesma koje ne volim bas nesto.

Posted

Meni je genijalna mogucnost sto sad mozes slusati sopstveni radio...a i mozes i sam birati koju god hoces pjesmu,samo je bitno da ti je nekad skroblovana sa racunara.Znaci,super stvar,ako odes negdje,imas racunar i net,ali nisi ponjeo svoju muziku. :da:

Posted
Meni je genijalna mogucnost sto sad mozes slusati sopstveni radio...a i mozes i sam birati koju god hoces pjesmu,samo je bitno da ti je nekad skroblovana sa racunara.Znaci,super stvar,ako odes negdje,imas racunar i net,ali nisi ponjeo svoju muziku. :da:

Shit je shto uglavnom to nisu cele pesme.

Posted
Shit je shto uglavnom to nisu cele pesme.

Da,jbg...ja se zajebao.

Nema veze,opcija "play your own library" je fenomenalna stvar...veliki plus za sajt.

Posted

Napucali su ga sranjima koja nicemu ne sluzze [kao ta library recimo], a izbacili swe dobre stwari. Poqshawala sam onaj plejer desno da uklonim na swe nacine, nie uspelo. Ni skin ne moze se promeni. Ni gif-owi da se koriste za awatare.

Posted

Bzvz je što nema one opcije "Top artists last week". Ja sam svake nedjelje/ponedjeljaka sa nestrpljenjem iščekivala novu listu. :D Sad se sve automatski učitava, i ima ona opcija za proteklih nedjelju dana, što donekle, opet, dodje na isto... Malo je i nepregledno, npr. za inbox, i tako to. Prije se jasno vidjelo kad imaš novu poruku, sad moraš da čeprkaš.

Što se tiče estetskog izgleda, sasvim je OK.

Možda je i stvar navike...ono, draži mi onaj prvi.

:::::::::::

http://www.last.fm/user/_Mina_

::::::::::

Posted

Па, можеш сама кликнути на Last 7 days, Last 3 monts итд. ...

Не знам, мени се овај изглед више допада.

Paint It Black, најзад!

:rockdevil:

• 2 weeks later...
Posted

Mozhel neko objasnit proceduru sa onim pluginom za foobar da mi skrubla na last.fm? Skino sam plagin... i sve.. al gdje ga stavit, instalirat cime i to ... kad sam n00b

Posted

Ako je to foo_audioscrobbler.dll, samo ga stavi u components folder u foobar2000 direktorijumu, a posle podesi iz preferences u f2k za korisničko ime i šifru.

Posted

ipak je do jaja novi lfm. em je dinamicki (najzad), em je dosta detaljniji i pregledniji, kako na stranicama korisnika, tako i na stranicama izvodjaca (barem mi se cini da je tako).

zvanicno napustam "bring back the old lfm" grupu. :D

Posted

i meni je u pocetku novi last bio odvratan ali mi je sad do jaja

pre tri dana sam napustio "bring back the old last.fm" grupu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...