Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe. ne.

Koristim WMP11, mislim da je iz njega izvukao istoriju slusanja u poslednjih 2 ili 3 nedelje, mozda i mesec dana.

Posted (edited)
broj skroblovanih pesama mu dođe kao i broj postova....kad ste i to počeli da brojite......

hehehe

pa slazem se, i u prinipu i jedno i drugo smatram ne vaznim(ili kako ja volim da kazem:nece ti k**a od toga porasti), ali se uvek zacudim tako kad vidim nekog ko ima last.fm svega par dana, a bas dosta odslusanih pesama onda mi nista ne bude jasno

Edited by Uruk Hai
Posted
Last.fm skrobluje sve pesme prema play count-u iz iTunes-a kada se prvi put pokrene. Bar pretpostavljam da je to.

Samo da pokažem da sam na sve vaše nedoumice odgovorio na prošloj strani i da ste retardirani :)

Posted
Samo da pokažem da sam na sve vaše nedoumice odgovorio na prošloj strani i da ste retardirani :)

video sam i prvi put :mrgreen:

Posted (edited)

Ili vodi evidenciju gde šta stavljaš ili stavljaj svuda istu. Meni se nikad nije desilo da zaboravim šifru.

Edited by Brynhildr
Posted
10628 plays since 3 Mar 2009

Hahah, mali je inficiran u zakmo.

Mada, ima jedan od najjačih avatara koje sam ikad video.

... ko zna, možda je to on na slici. :D

Posted (edited)

Kako ćete me u jebenu ludaru oterati.

Već sam milion puta objašnjavao da last.fm skrobluje SVE PESME SLUŠANE U ITUNES-U IKAD prilikom instalacije. Pretpostavljam da je isto i sa ostalim playerima. Znači ništa čudno da lik ima 50k pesama prvi dan, jer su to sve one koje su zabeležene kao puštane u plejeru.

Jebote.

I mora se odslušati polovina pesme da bi ona bila skroblovana.

Idem po bensedin.

Edited by Gojko
Posted

taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona.

Posted
taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona.

Доста бре. Ће отидне цела кутија бенседина. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...