Jump to content

Last.fm

Apeiron

Recommended Posts

broj skroblovanih pesama mu dođe kao i broj postova....kad ste i to počeli da brojite......

hehehe

pa slazem se, i u prinipu i jedno i drugo smatram ne vaznim(ili kako ja volim da kazem:nece ti k**a od toga porasti), ali se uvek zacudim tako kad vidim nekog ko ima last.fm svega par dana, a bas dosta odslusanih pesama onda mi nista ne bude jasno

Edited by Uruk Hai

Kako ćete me u jebenu ludaru oterati.

Već sam milion puta objašnjavao da last.fm skrobluje SVE PESME SLUŠANE U ITUNES-U IKAD prilikom instalacije. Pretpostavljam da je isto i sa ostalim playerima. Znači ništa čudno da lik ima 50k pesama prvi dan, jer su to sve one koje su zabeležene kao puštane u plejeru.

Jebote.

I mora se odslušati polovina pesme da bi ona bila skroblovana.

Idem po bensedin.

Edited by Gojko

taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona.

taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona.

Доста бре. Ће отидне цела кутија бенседина. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...