Uruk Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona. nemoj gEjka da nervirash, znash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Kako ćete me u jebenu ludaru oterati. Već sam milion puta objašnjavao da last.fm skrobluje SVE PESME SLUŠANE U ITUNES-U IKAD prilikom instalacije. Pretpostavljam da je isto i sa ostalim playerima. Znači ništa čudno da lik ima 50k pesama prvi dan, jer su to sve one koje su zabeležene kao puštane u plejeru. Jebote. I mora se odslušati polovina pesme da bi ona bila skroblovana. Idem po bensedin. Pa da, upravo zbog toga sam pitao I meni je ubacio ceo winamp history kad sam se registrovao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 meni nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona. ne moze da skrobluje pesmu od 3 sekunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Jebote. xD Gojko, za tvoje mentalno zdravlje je bolje da ne zalaziš na ovu temu. x] Ostali - čitajte barem postove na ovoj stranici, ako vas mrzi da listate poslednjih nekoliko. Koliko sam ja primetila, neke stvare se napominju na svakoj i ljudi i dalje ne kontaju. Edited March 17, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 taj mali ludi norvezanin ima prosechno 190 pesme na dan,puta 3 min(recimo) to je 600 min(10 sati),i to cele da odslusha.A kad bi pushtao npr You suffer koja traje 3 sec,on bi mozda nabio jedno 20.000 za dan,ili za godinu dana 6 miliona. A sta je sa onima koji ostave da se vrti plejlista jer zaborave da iskljuce komp kad izadju iz gajbe pa tako winamp drnda 24h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 A sta je sa onima koji ostave da se vrti plejlista jer zaborave da iskljuce komp kad izadju iz gajbe pa tako winamp drnda 24h? Ranije sam se neretko uspavljivao ...ono, ostavim neki film da se skida a paralelno u pozadini se vrti plejlista, mahom ambijentala. Zato sam se i ispisao sa poslednji.fm ... ima pomisli narod da sam neki težak manijak, koji ne spava već samo sluša mjuzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) Meni je samo pokupio history kada sam koristio ranije winamp library, kada sam samo slusao pesme (ne ubacivshih u library) on te pesme nije preneo. Edited March 18, 2009 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) Heh evo i moj skor sa zakasnjenjem smorock's eclectic score is 91/100 The 91 related artists for my profile are Alan, Alanis Morissette, Anja Garbarek, Ayreon (2), Bjesovi, Block Out, Camille, D'espairsRay, Daemonarch, Darkwood Dub (2), David Gilmour, Devin Townsend, Diary of Dreams, Dolores O'Riordan, EKV, Emiliana Torrini, Ensiferum (2), Eva Braun, Eve of Destiny, Faderhead, Falkenbach, Felix Marc, Finntroll, Frozen Plasma, Gabriela Robin, Garbage, HIZAKI grace project, Hans Zimmer, Harry Gregson-Williams, Ilaria Graziano, In Strict Confidence, James Horner, James Newton Howard, Jarboli, Jesenji orkestar, Jonny Depp, Juka, Kanda Kodza i Nebojsa, Keren Ann, Klaha, Korpiklaani, Közi (2), La:Sadie's, Led Zeppelin, MALICE MIZER, Moi dix Mois, Moonsorrow, My Dying Bride, Månegarm (2), Nikola Vranjkovic, OSI, Obojeni program (3), Ocean Machine, Olivia Ruiz, Pain of Salvation (2), Paradise Lost, RENTRER EN SOI, Repetitor, Rick Wright, Roger Waters, Sadie, Samael, Schwarz Stein, Sinéad O'Connor, Steve Conte, Steve Jablonsky, Strapping Young Lad (2), Syd Barrett, The Cardigans, The Devin Townsend Band, The Stripes, Thyrfing, Tiamat, Turisas, Velvet Eden, Yasunori Iwasaki, cloudica, jillmax, lynch., Кирпичи, Мои Ракеты Вверх, Пойманные Муравьеды, Скафандр, 七瀬光, 倖田來未, 坂本真綾, 宇多田ヒカル, 安室奈美恵, 梶浦由記, 鈴木あみ, ��� Smorock's super-eclectic score is 772/1000 As this number is larger, you have a more eclectic musical preference. People with scores over 700 have bragging rights. People whose score is below 400 should consider more musical styles! The following are the artists with the most occurences in your list * Block Out (4) * 梶浦由記 (4) * Gabriela Robin (4) * 菅野よう子 (4) * Månegarm (4) * Ilaria Graziano (4) * Kanda Kodza i Nebojsa (4) * Obojeni program (4) * Darkwood Dub (4) * 岩崎琢 (4) * Heidevolk (4) * Finntroll (3) * Eyesburn (3) * 田中公平 (3) * Moonsorrow (3) * Ensiferum (3) * Korpiklaani (3) * 川井憲次 (3) * Eluveitie (3) * Nirvana (3) ... jbt niko ni priblizan ukus kao ja... I feel musically lonely :) Edited March 18, 2009 by Smorock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Meni je samo pokupio history kada sam koristio ranije winamp library, kada sam samo slusao pesme (ne ubacivshih u library) on te pesme nije preneo. Mene je uljudno pitao prilikom registracije da li želi da ubaci ranije slušane pesme, ja nisam hteo... Gojko, da li je to moguće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Joj, meni se dešavalo da mi muzika ostane celu noć upaljena. :) Al' dobro, šta sad... Ne dešava se stalno. A svakako imam jako malo preslušanih pesama. xD (skoro 16000 za 2 i po godine. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Mene je uljudno pitao prilikom registracije da li želi da ubaci ranije slušane pesme, ja nisam hteo... Gojko, da li je to moguće? Gojko, pita te lepo covek, odgovori mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Odgovoriće vam obojici Rogati kopitar večeras Spremite Pavlovićevu mast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 37552 plays since 5 Dec 2006 auuu a ja ga nikad ne ostavljam da svirucka na bezze,lol,manijak Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Je l' slusas i dok se prcas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 * 梶浦由記 (4) * 菅野よう子 (4) * 岩崎琢 (4) * 田中公平 (3) Dobri bendovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 :) Narocito ovaj drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 kako se uopshte izgovaraju ta imena (ako znash uopshte)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Heheh, Japanci. Ne vidim sve ideograme kako treba (+ nisam neke odatle radio do sada), znam da je poslednji Tanaka. Edited March 19, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Mene nije pitao da ubacim prije slusane pjesme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Pa kad ne ubacujete pesme u library. Tj. albume. Edited March 19, 2009 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Meni u poslednje vreme nece Japanizere da skrobluje. Evo slusao ja juche jedan album i sve lepo pokazuje u konzoli da je prepoznao ko je i ono lepo gore skrobluje, da ja tek vidim kasnije na last.fmu da nemam nijednu poslusanu pesmu od tog lika i ko da nisam ni slusao muziku u tom periodu. Je l' slusas i dok se prcas? Zashto da ne, potvrdan odgovor. Pogotvo kada su svi kuci, pa kao pustish muziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 kako se uopshte izgovaraju ta imena (ako znash uopshte)?? Ovi konkretno nemam pojma sta su, ali kada ukljucim skrobler lepo pishe taj i taj i pored toga ideogram. tako mi i treba kad stavim da mi winamp auto taguje pa ga stavi onako na japanski i korejski Bitno da znam sta je u kom folderu i sta slusham jer su nazivi fajlova "normalni". U ovom slucaju to su uglavnom autori anime OSTova i vecinom neke nebitne cice koje tako imaju po jednu pesmu (osim Ayumi) 浜崎あゆみ - Ayumi Hamsaki 七瀬光 - Nanase Hikaru 倖田來未 - kumiko koda 坂本真綾 - Maaya Sakamoto 宇多田ヒカル - Utada Hikaru 安室奈美恵 - Namie Amuro 梶浦由記 - Yuki Kajukura 鈴木あみ - Ami Suzuki ��� - ovo je Skafandr ali je ispisano na ruskom pa ga ovako skrobluje (boles') a ovo * 菅野よう子 (4) - Yokko Kano, Cowboy Bebop, Macross Plus, The Vision of Escaflowne, Turn A Gundam, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex * 岩崎琢 (4) - Taku Iwasaki - Rurouni Kenshin * 田中公平 (3) - Kohei Tanaka * 川井憲次 (3) - Kenji Kawai, GITS 王菲 - Faye Wong, iz OST za Wonderful Days - korejski animirani 西田マサラ - Nishiida Masara - OST nwemogu da se setim koji ost ali znam da je dobar @ Lunar Meni proteklih dana nece nista da skrobluje, kao radi, a posle vidim nista pa tri dana kasnije vidim da se pominje u top artist za sedam dana.. Valjda puca lastfm otkud znam. Jedno je da ne ucita Japose, al da ne ucita Satyricon i Darkthrone to je vec zabrinjavajuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ja sam imao sve pesme ubacene u library, pitao me je, ja sam odgovorio potvrdno i ipak nije mi nije nishta ocitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ma peder jedan, sad sam provjerio i imao sam par albuma u library. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts