Jump to content

Last.fm

Apeiron

Recommended Posts

Ne znam, mene je prcala jedino aplikacija, tipa uzmem slusam pesme i posle par sati provalim da je moroncina izbacila neki error cound not connect to the listening socket kurac.

I onda mi kurac skrobluje pesme, sve dok ne restartujem aplikaciju :/

EDIT no sad je sve ok :D

Edited by Simm A)))

Ja ovo sranje napravih pre vise od godinu dana ali sam tek sad poceo da ga koristim. :)

http://www.last.fm/user/MiroslavZR

... jbt niko ni priblizan ukus kao ja... I feel musically lonely :):):)

Your musical compatibility with Smorock is Very High

Music you have in common includes Eyesburn, Emilie Autumn, Moonspell, Garbage and The Stone.

@Lunar:

Believe it or not :) :

Your musical compatibility with Ninja-Viking is Very High

Music you have in common includes Pain of Salvation, Behemoth, Kataklysm, The Haunted and Arcturus.

ne,samo postojanje profila(valjda)

wtf? kakvo postojanje profila da se naplacuje, lol

naplacuje se slusanje last.fm radija, znaci svog i tudjeg librarya, recommenationsa, ...

sta ce moci da se slusa: pa ako je neko od izvodjaca okacio ono full track(pise plavim slovima pored pesme) to moze i dalje i mogu oni "uzorci" pesama po 30 sekundi

pederi

trako je bilo i sa pandorom, samo sto ja pandoru nisam koristio

pederi, unistise last.fm

pederi

@grob: pa i ja ga slabo slusam, ali zato rado slusam svoj library. sto vise necu moci

Edited by Uruk Hai

Pa sta ih zabole, oni ce da zarade pare, i ja bi ovo uradio. Inace cini mi se da se i pre naplacivalo, secam se kad sam hteo da slusam svoje "loved tracks".

za loved tracks je uvek tako bilo

Boli vas racku, možete i bez toga. A ionako već imate sve od metala i ostalih muzičkih žanrova što vam treba.

haha

pa to jesi u pravu ali to i dalje ne menja cinjenicu da su pederi

ali radio je fun, a na lastfmu su bas dosta opcija imao kakav ces radio da slusas, pa mi je zato zao. uvek moze neki dobar bend da se tako nadje

Cekaj...O kakvom radiju pricate? Ja i dalje kad unesem ime nekog izvodjaca mi izbacuje similar artist i mogu da slusam bez problema.

Jedino sto me zeza je upload sopstvene muzike. Prije par dana sam mislio da dodam jednu pjesmu i da stavim Full Preview (umjesto onih 30sec) ,medjutim sad se izgubila i ona postojeca pjesma i ova "nova".

danas last.fm,sutra rapidshare i ostali.ni kod babe nema za dzabe.sad mi je zao sto nisam koristio lastfm onoliko koliko sam mogao

Rubin, međutim, ima revolucionarnu ideju: budućnost muzičke industrije nalazi se u pretplati - modelu koji je sličan plaćanju TV pretplate kablovskim operaterima.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...