Simadin Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Ne znam, mene je prcala jedino aplikacija, tipa uzmem slusam pesme i posle par sati provalim da je moroncina izbacila neki error cound not connect to the listening socket kurac. I onda mi kurac skrobluje pesme, sve dok ne restartujem aplikaciju :/ EDIT no sad je sve ok Edited March 19, 2009 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ja ovo sranje napravih pre vise od godinu dana ali sam tek sad poceo da ga koristim. http://www.last.fm/user/MiroslavZR ... jbt niko ni priblizan ukus kao ja... I feel musically lonely :) Your musical compatibility with Smorock is Very High Music you have in common includes Eyesburn, Emilie Autumn, Moonspell, Garbage and The Stone. @Lunar: Believe it or not : Your musical compatibility with Ninja-Viking is Very High Music you have in common includes Pain of Salvation, Behemoth, Kataklysm, The Haunted and Arcturus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 http://blog.last.fm/2009/03/24/lastfm-radio-announcement Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Zinulo im dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ionako ne slusam onaj radio, samo jel to naplacuje i slusanje vlastite audioteke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 ne,samo postojanje profila(valjda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 ne,samo postojanje profila(valjda) wtf? kakvo postojanje profila da se naplacuje, lol naplacuje se slusanje last.fm radija, znaci svog i tudjeg librarya, recommenationsa, ... sta ce moci da se slusa: pa ako je neko od izvodjaca okacio ono full track(pise plavim slovima pored pesme) to moze i dalje i mogu oni "uzorci" pesama po 30 sekundi pederi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Totalno gej potez, a pošto mi živimo u čmaru Evrope, te ne možemo da koristimo Spotify, ostaje nam samo da se jebemo u dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ionako ne slušam taj usrani radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) trako je bilo i sa pandorom, samo sto ja pandoru nisam koristio pederi, unistise last.fm pederi @grob: pa i ja ga slabo slusam, ali zato rado slusam svoj library. sto vise necu moci Edited March 25, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Pa sta ih zabole, oni ce da zarade pare, i ja bi ovo uradio. Inace cini mi se da se i pre naplacivalo, secam se kad sam hteo da slusam svoje "loved tracks". Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nije to ni puno para. Hoću Spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Boli vas racku, možete i bez toga. A ionako već imate sve od metala i ostalih muzičkih žanrova što vam treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Pa sta ih zabole, oni ce da zarade pare, i ja bi ovo uradio. Inace cini mi se da se i pre naplacivalo, secam se kad sam hteo da slusam svoje "loved tracks". za loved tracks je uvek tako bilo Boli vas racku, možete i bez toga. A ionako već imate sve od metala i ostalih muzičkih žanrova što vam treba. haha pa to jesi u pravu ali to i dalje ne menja cinjenicu da su pederi ali radio je fun, a na lastfmu su bas dosta opcija imao kakav ces radio da slusas, pa mi je zato zao. uvek moze neki dobar bend da se tako nadje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Baš su pederi, ja baš volim da odem kod nekoga na profil i cepim play nyskdakl's library, nekoliko finih bendova sam tako otkrio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Mozda budu i povukli odluku-setite se sta je bilo sa Facebook-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Cekaj...O kakvom radiju pricate? Ja i dalje kad unesem ime nekog izvodjaca mi izbacuje similar artist i mogu da slusam bez problema. Jedino sto me zeza je upload sopstvene muzike. Prije par dana sam mislio da dodam jednu pjesmu i da stavim Full Preview (umjesto onih 30sec) ,medjutim sad se izgubila i ona postojeca pjesma i ova "nova". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ma to je sada ok, ali će biti zabranjeno za korisnike van USA, UK i Nemačke valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Obrisao sam profil na ovom sranju i osećam se do jaja zbog toga. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Извин'те што сте чекали, раја, нисам иш'о на сајт сто година. Све захтеве сам прихватио и волим вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Volimo i mi tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ionako ne slušam taj usrani radio Наравно. Само ТДИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 danas last.fm,sutra rapidshare i ostali.ni kod babe nema za dzabe.sad mi je zao sto nisam koristio lastfm onoliko koliko sam mogao Rubin, međutim, ima revolucionarnu ideju: budućnost muzičke industrije nalazi se u pretplati - modelu koji je sličan plaćanju TV pretplate kablovskim operaterima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Obrisao sam profil na ovom sranju i osećam se do jaja zbog toga. Poz +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 bas sam nasao kad da otvorim nalog. inace nece da skrobluje svaku drugu pesmu sa ovog albuma. tj skrobluje sve ove (2) pesme, al ove (1) nece iz nekog razloga. zna li neko u cemu je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts