In The Flesh Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 A igra li komercijala tu neku ulogu mozda? Uporedjujes Coldplay i Bathory i cudi te sto ovi prvi imaju toliko vise slusalaca? Onda uporedi i pokojnoga MJ-a sa Agathodaimonom i cudi se rezultatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) Mozda ima ljudi koji su slusali i Coldplay i Bathory...i kojima su ovi prvi kvalietniji,kao meni npr...hmm. Kapiram da smo budale? Edited July 10, 2009 by Defunctus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Iskreno,nijesam slusao ni jedne ni druge. Cuo sam po par stvari samo. Ali ako bih morao da ih slusam,izabrao bih Coldplay definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ako ti vishe odgovara uporedi ih sa metal bendovima slipknot 800K ili disturbed 800K koji su nule u poredjenju sa navedenim bez obzira na komercijalu idalje mi nisu jasni svi ti ljudi, govorim generalno bez uvrede za koldplej fanove Link to comment Share on other sites More sharing options...
goThic Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Mozda ima ljudi koji su slusali i Coldplay i Bathory...i kojima su ovi prvi kvalietniji,kao meni npr...hmm. Kapiram da smo budale? ko prizna, pola mu se doda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Mozda ima ljudi koji su slusali i Coldplay i Bathory...i kojima su ovi prvi kvalietniji,kao meni npr...hmm. Kapiram da smo budale? I ja kapiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Ja kapiram sad da kad jedni brain deadovi odu sa foruma, drugi dođu, nikad ne oskudevamo u debilizmima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Требало би направити попис те екипе, ипак су нам подарили много смеха. Ред би био да им укажемо дужно поштовање. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Kako se zvao onaj lik što je dan posle koncerta Mejdena prodavao iskorišćenu kartu za isti? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Немам појма, али је цар, исто као и онај што је продавао покислу карту за овај Егзит и то за неке велике паре. :) Зато и кажем да треба направити попис. Недостаје ми Блексанреј Верб Делинквент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 HAHAHAHAHAHA :) :) Branko Kockica je EMO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 pitanje za ljude koji koriste Operu i imaju last.fm : imate li problema sa logovanjem? meni od juce nece da se uloguje na last ako idem preko Opere. sve mi i dalje skrobluje i prikazuje lepo, samo ne mogu da se ulogujem, kad ukucam korisnicko ime i lozinku i kliknem da se ulogujem, on me izbace na moju stranicu, ali i dalje nisam ulogovan. dok se npr preko Internet Explorer-a sasvim lepo ulogujem, bez problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ja koristim operu i sve mi je normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Izbriši "kolačiće" pa probaj ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ^ hvala, upalilo je ja sam hteo da reinstaliram Operu, ali nisam smeo jer sam zaboravio koje su mi sifre na vecini sajtova, skroz sam zaboravio na cookies-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nema na čemu, uglavnom su problemi sa logovanjem vezani za cookies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Iskreno,nijesam slusao ni jedne ni druge. Cuo sam po par stvari samo. Ali ako bih morao da ih slusam,izabrao bih Coldplay definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 idiote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Mada, da se ne lažemo, Bathory > Coldplay Koje poređenje, sunce ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Poređenje je apsolutno identično sa Suffo>Behemoth poređenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Ili Kolias > Frost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Poređenje je apsolutno identično sa Suffo>Behemoth poređenjem. Наравно Ови други су геј Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts