Jump to content

Recommended Posts

Posted

gojko88’s Library

69 Artists in total

BM perversion :rockdevil:

Možeš li nam objasniti odakle skrobluješ muziku? A Talvi, ako je tu negde, da nam kaže kako se skida sa iFoldera?

Posted

Ozb,ja kad se zakacim za neki bend onda ne prestajem da ga slusam,a za to vrijeme izadje jos 30 albuma koje ne mogu da stignem da povatam. Hiperprodukcija je sranje.

Takodje. Ne volim, kao neki ljudi koje poznajem da samo cijepam po albumima različitih bendova i onda da se kurčim kako mnogo muzike slušam. Ako mi se neki bend baš svidja, slušam dok me ne smori svaka pjesma. :D

Posted

gojko88’s Library

69 Artists in total

Propade mi fora.

Možeš li nam objasniti odakle skrobluješ muziku? A Talvi, ako je tu negde, da nam kaže kako se skida sa iFoldera?

:haha:

Takodje. Ne volim, kao neki ljudi koje poznajem da samo cijepam po albumima različitih bendova i onda da se kurčim kako mnogo muzike slušam. :D

Nemoj tako o Talviju i trenju.

Posted (edited)

До пре две године сам имао 5, 6 хиљада албума. Онда сам издвојио оне које баш волим, а остало спалио. Сад имам око 150 албума и боли ме курацТМ за број извођача. B)

Edited by Куруз
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Najviše mi se sviđa ovaj treći period zbog muzike koja sadrži progresivnost koja se prepliće sa brutalnošću i epičnošću.

• Upvote 1
Posted

Jel' koristi neko Reverse Neighbours, ono da vidite kome ste vi komsije na last-u?

Gde je ta opcija?

Ja sam se ranije koristio guglanjem i shvatio da me nema puno ljudi za komsiju. :bigblue:

Posted (edited)

^ Skines program, instaliras, smoris se dok load-uje i prekines. :haha:

Edited by najtMare
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...