Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni najjače stoji 2010, zatim 1986, 1988, 1990. i 2009, pa 1984, 2004. i 2006. Prosek je 1996. Ali, sve je to neprecizno, jer u bazi podataka stoji pogrešna godina za mnoge albume koje intenzivno slušam, ili ne stoji nikakva, ili su loše tagovani.

Ima i ovo, takođe prilično neprecizno:

overallthumb.png

Ovo već bolje izgleda, ali se na tamnoj pozadini slabo vidi, baš je fino:

normalthumb.png

Posted

Meni se taj grafikon nekako više sviđa kada je sastavljen od tagova, ne od imena bendova.

normal_thumb.png

Od tagova mi se ne sviđa, jer se bendovi često loše i neprecizno taguju, ili se uvode nepotrebne odrednice, tipa "russian". Zamisli kad bi Maidene i Judase tagovali "british".

Posted

Sad sam tek provalio da imam gomilu friend-requestova starih 2 godine :haha: Nije mi se nigde pojavilo da ih imam, pa nisam ni obracao paznju, sve dok nisam otvorio homepage sajta, jer mi je samo moj profil bookmarkovan.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

E jebo mater, zbog ovog last.fm-a cu da zamrzim Poljake :bigblue: Pored toga sto ih je previse, unistise svaki shoutbox sa onim njihovim kurwa :mrgreen: Opet sam obrisao profil pa napravio ponovo x) Nadam se da ovaj necu brisati XD Jebiga, smori me pa obrisem, onda napravim novi profil, mami me ona fensi statistika i chartovi :ph34r:

Edited by Zoidberg
  • 2 weeks later...
Posted

Da vidimo ko je najtru x)

http://crosbow.peterpedia.org/lastfm/

Overall Top Artists

You are 0% underground. You are 17% mainstream

:bigblue:

Btw, sta je sa radiom? Ja sinoc hteo nesto da pustim i kaze mi da mi je prosao trial period i da moram platiti ako 'ocu da slusam? Znam da je bilo 30 pesama mesecno za dz, al' ja nisam radio slusao uopse x)

Posted

Ako nisi iz SAD i jos neke zemlje (Britanija, Nemacka cini mi se), moras da palacas mesecnu clanarinu da bi slusao radio. Inace, ako te zanima bas internet radio, koji ti preporucuje slicnu muziku, probaj jango.com, meni licno vrlo dobar. :)

Posted

Overall artists

You are 5.4% underground. You are 9% mainstream.

Recent tracks

You are 15% underground. You are 8% mainstream.

Volim ove lastfm zezancije :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...