kuruz Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Sad nešto kontam - moguće je da oni ovo i rade u dogovoru, ne verujem da bi to promaklo onima sa last-a, čak ti i dok slušaš muziku fino piše u profilu da slušaš preko Last.fm free music player-a, sa sve ikonicom. Ono, Google zvekne last-u finu količinu para u zamenu za ovo, a zato će gomiletina ljudi početi da koristi Chrome zbog toga, ima nekog smisla. Ал' какве везе има Moблер за Нокију?
SixStepsOnTheMoon Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/bbncpldmanoknoahidbgmkgobgmhnafh Kako se zna koji je kvalitet pjesama koje se puštaju preko last.fm-a?
Talvi Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 (edited) Ne možeš znati tačno valjda, last dozvoljava da upload-uješ bilo šta od 128 kbps pa naviše. Edited November 15, 2010 by Talvi
ShinigamY Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Skinuh ovu extenziju za chrome, ali nigde ne mogu naci opciju za random radio? Ili je uopste nema?
Diddy Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Nema je. Muziku slusas tako sto ides na stranicu benda koji hoces da slusas i imas "play" pored svake pesme.
In The Flesh Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 To "play" se izgubilo jer sam istrosio onih 30 besplatnih pjesama.
SixStepsOnTheMoon Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Kako se izgubilo? Ja sam preko njega pustio do sada sigurno preko 60-70 pjesama..
Grob Bez Dna Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 je l postoji skrobler za mobilan?
kuruz Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Ako koristiš Nokiju za Simbijanom, postoji. Mobbler je u pitanju.
Sugar Overdose Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 A kakav scrobbler za android?
Baal Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Ima last.fm program na Marketu, radi sa većinom playera koji su razvijeni za Android.
kuruz Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Tek sad primetih da su ubacili i Buy track dugme.
^Suicide_Pony^ Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 http://www.last.fm/user/RammsteinSkins
Uruk Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) meni je ovo cudo prslo, preslusam po ceo album, i on nista ne scrobbleuje. a sve je uradno tagovano, scrobbler radi, pokusao sam i reconect nije do toga( nema niceg u kesu), a pise su scrobbleru scrobbled kad odslusam 50% pesme. znaci, pise mi scrobbled, ali tih pesama nema ni na mojoj last.fm stranici, a nisu ni u keshu. anyone? EDT: nebitno, resio sam problem, malo se zaglupela ova moja last.fm stranica, scrobbleuje sve, ali mi ne pokazuje u recent tracks Edited January 3, 2011 by Uruk Hai
Talvi Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Da da, i kod mene ista stvar, sve ide regularno u library ali ne prikazuje na profilu.
AstralliS Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) Isto i kod mene, mada čini mi se da je tako od jutros. Malopre mi javio grešku na Pocket Scrobbleru: The last.fm submission server is currently not able to process the request. Edited January 3, 2011 by AstralliS
Face Of Melinda Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Frog of wisdom has spoken A kod mene se zabagovao na jednom izvodjacu i nece da izbacuje dalje, doduse pesama ima na listi kada se proceslja ista.
englis Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Da da, i kod mene ista stvar, sve ide regularno u library ali ne prikazuje na profilu. Isto, biće da je do njih nešto.
Novaliis Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Meni je tako jednom last fm zabagovao nekoliko dana, skoro celu nedelju. Bilo mi bezveze da slusam muziku, sta mi vredi kad niko ne vidi kako dobru i raznovrsnu muziku slusam i ne mogu da se igram sa counterom odslusanih pesama i chart listom. Ali sada radi dobro, da kucnem u drvo. 3
In The Flesh Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Bilo mi bezveze da slusam muziku, sta mi vredi kad niko ne vidi kako dobru i raznovrsnu muziku slusam i ne mogu da se igram sa counterom odslusanih pesama i chart listom. Ukoliko troluješ,stvarno sve pohvale,odlično to radiš. 1
Recommended Posts