Talvi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sta ljudi slusaju u privatnosti nikoga ne bi trebalo da interesuje. I recimo neko slusa bend koji je nazi orijentisan, i skrobluje na last fm-u, po cemu on to siri nacisticku propagandu? Ko je te protiv ideologije neka gleda svoja posla, a ne da se zali kako mu to smeta, jer je to pre svega jadno. Ne radi se o tome da ljudi to slušaju nego o tome da last.fm na svojim serverima drži muziku koja propagira nacizam i slike sa nacističkim simbolima, normalno je da će se neko žaliti zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Ma da... ali instaliran mi je neki novi armor, sta god, nikada to ranije nisam imala na kompu pa mi stalno blokira last.fm... sto se tice programa stvarno sam duduk, kontam da treba da deblokiram nesto na tom nivou, ali nesto mi je islo bezuspesno iako sam probala par kombinacija u smislu valjda ce ovo da upali ... aj igracu se danas sa tim pa da ako ne urodi plodom, opet zatrazim pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sta ljudi slusaju u privatnosti nikoga ne bi trebalo da interesuje. I recimo neko slusa bend koji je nazi orijentisan, i skrobluje na last fm-u, po cemu on to siri nacisticku propagandu? Ko je te protiv ideologije neka gleda svoja posla, a ne da se zali kako mu to smeta, jer je to pre svega jadno. Niko tu ne podrzava nikakvu ideologiju slusajuci muziku. Ili treba onda zabraniti satanisticku, komunisticku, pagansku, hriscansku, islamsku muziku jer uvek je bilo i uvek ce biti neistomisljenika. To sto je zakonom zabranjeno je druga stvar. Zabranjeno je i zrtvovati device, pa ljudi slusaju nekro blek metal. Потпис. Нека свако бира музику која му одговара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Što kaže Andrić, nekad se gledalo šta ko radi, a danas se gleda šta ko misli. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Колико сам ја приметио, није пуно бендова цензурисано, ја сам нашао да су цензурисани Der Stürmer, Landser, Stahlgewitter и то од скора, пре недељу дана их је без проблема отварао. Већина НС бендова (још увек) није цензурисанa. Zamalo da napišem zašto bi cenzurisali hardcore bednove kad provalih da se HC (ćirilično) odnosi na nešto drugo Edited February 13, 2011 by englis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Zasto mobbler nece da mi skrobla neke pesme koje imaju sredjene tagove, u stvari skrobla ali ne pise album? Kod nekih pise album nepoznat a u tagovima je sve regularno... Edited February 13, 2011 by Zoidberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Zato što slušaš nekro-pagan-neonaci-turboblek bez dozvole Last.Fm.a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Evo ne moze da se otvori stranica Last.FM-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Kod mene može, sve radi bez problema. Evo ako oće neko mene da adduje, www.last.fm/user/ninja-viking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Sad je sve u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 (edited) Kako da resetujem sve podatke tj. da mi se izbrisu svi podaci koliko sam sta slusao, pa da krenem nanova...? EDIT: Ne treba, provalio sam Edited March 22, 2011 by Night Prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 http://www.last.fm/user/kuruz Pederi stop. 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Piše se GEJ STOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 3 minusa Ajajajajajajajaj 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Opet nesto izvode, pise mi vec neko vreme ''There was an error connecting to your Library. A page refresh should fix this problem.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Meni takođe, na trenutak sam pomislio da mi se sjebo profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alison_Hell Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 meni sve super funkcionise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Proradilo u medjuvremenu. Ali nesto su radili sigurno jer mnogima se desila ista stvar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) Firefox ima add-on na foru Google Chrome plejera, fire.fm. Mada ne radi na isti princip, ovde je kao što slušanje radija onomad beše (i još uvek jeste za pretplatnike). Edited May 21, 2011 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Је л' може да се слуша радио за џабе преко тог додатка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Ja sam probao malo i moglo je, e sad nisam proveravao da li je to onih probnih 30 slušanja ili baš skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Ispucah više od 30 pesama na fire.fm radiju, i dalje šljaka sve regularno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ja na google chrome playeru mogu da slušam samo 30 sekundi od svake pesme. Pre je radilo normalno, a već neko vreme neće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Meni radi normalno, evo ja sam bas sinoc slusao. Neke pesme i ne mogu da se slusaju duze od 30 sec, mozda je do pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Pa da... Do pesama je. Evo ja npr za moj bend sam dozvolio stream svih pesama i download istih, dok ima opcija 30 sekundi preview. Verovatno neki bendovi zaborave to da iskljuce, pa eto, poslusas 30 sekundi i prc dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts