Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@grob: moja preporuka ti je da ostavish celu diskografiju u winamp i nek se skrobluje do kraja. chak i ako budesh ishao negde, ostavi winamp da radi. pomislice neko da, ne daj boze, ne slushash dajmonda.

Edited by SkullKrusheR
Posted

Moraću, i to ću da je obrnem nekoliko puta, čisto da nadoknadim.

Nego šta radite kad vam se desi da recimo zaspite a muzika ostane da svira, brišete li iz library to što je išlo?

Posted

Ja ne pošto se svakako probudim više puta u toku noći pa isključim onda, mada kad legnem na spavanje i ostavim nešto sa namerom da ide do jutra, to ne skroblujem.

Posted

Uglavnom ne brisem nikad nista iz liberya isto sto i skroblujem sta god da slusam na kompu, ali retko kad zaspem i ostane mi muzika da radi, posto osim ako preslusavam neki album obicno slusam pesmu po pesmu. Samo sam jednom obrisao Still Remains koji su mi imali 400 skrobla, samo zato sto sam mislio da su previse gay i smetaju mi u topu. Ali sam ih posle dve godine vratio(nisam ni znao da ima ta fora).

Posted

Muzika je muzika pa neka skrobluje koliko god hoce cak i kada spavam :haha:

A zamisli varijantu da ti skrobluje neki pervertido sadrzaj, ako si se igrom slucaja zajebao i pustio preko Winamp-a :haha:

Eh da meni je cak skroblovao i BBC English lessons :haha:

Btw meni ne skrobluje pola stvari sa kompa, ima li neko neki predlog sta da radim?

Posted
A zamisli varijantu da ti skrobluje neki pervertido sadrzaj, ako si se igrom slucaja zajebao i pustio preko Winamp-a :haha:

Ovako nešto?

Dachaz_c.jpg

Btw meni ne skrobluje pola stvari sa kompa, ima li neko neki predlog sta da radim?

Tagovi?

Posted

Ako koristiš Winamp, klikni desni klik na pjesmu koju slušaš (u programu) -> file info -> autotag.

Postoji i opcija u properties. U folderu u kom ti je pjesma/pjesme /album (prije nego ih pustiš) desni klik->properties->details i tu upišeš ime pjesme, albuma, godinu itd.

Drži se autotaga, ušteđeće ti dosta truda.

• Upvote 1
Posted

Evo jos jedno otkrovenje: selektujes vise pesama(sve koje ti nisu tagovane)-> desni klik->send to ->Auto-tag. I tako ti odradi za ceo album npr.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...