Bourbon Princess Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Ja sad nema šanse da ga brišem. Nema smisla, realno.
kuruz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 brisao sam Fejsbuk, pokušavao da napustim Jumetal, Last, Tribinu... ne vredi, dokolica uvek pobedi
Antikristina Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Kud god da krenem njemu se vraćam ponovo Ja ne brišem, iako ne skroblujem u poslednje vreme (ni ne slušam muziku sa kompa)
Talvi Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 brisao sam Fejsbuk, pokušavao da napustim Jumetal, Last, Tribinu... ne vredi, dokolica uvek pobedi i Zvezdi ćeš da se vratiš tako
Bourbon Princess Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Ja imam i fejs i flickr i tumblr i sajt i sva ostala moguća sranja za promovisanje. I sve volim da koristim. Doduše fejs me smara mega. Služi mi za igrice najviše... I po koji čet
Guest HEFEST Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) @ Talvi Bas htedoh to da napisem. Vidjena mala! Edited June 20, 2013 by HEFEST
Antikristina Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Fejs bih isključila odma', smara me strašno, ali propustim treninge, utakmice, svirke... Ne čestitam ljudima rođendan K'o da nisam živa bez njega, a sranje je
kuruz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 i Zvezdi ćeš da se vratiš tako pre bih se upucao
Guest HEFEST Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Pa dobro upucaj se pa se onda vrati iz zagrobnog zivota.
ShinigamY Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Fejs bih isključila odma', smara me strašno, ali propustim treninge, utakmice, svirke... Ne čestitam ljudima rođendan K'o da nisam živa bez njega, a sranje je Ista prica... Mrzim fejs sto ga imam, smara, raspada se, al jednostavno ne mogu bez njega, a i verovali ili ne, dosta freelance posla sam dobio preko istog tog fejsa Twitter intezivnije koristim, i u poslednje vreme po celi dan na Linkedinu
Bourbon Princess Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Fejs bih isključila odma', smara me strašno, ali propustim treninge, utakmice, svirke... Ne čestitam ljudima rođendan K'o da nisam živa bez njega, a sranje je e, to, to Twitter intezivnije koristim, i u poslednje vreme po celi dan na Linkedinu e, i ja ga imam, ali ga ne kapiram. samo sam ga povezala sa flickrom i tumblrom, tako da sve što nakačim ide direktno na tvit. baš juče ušla da vidim šta se dešava. koje iznenađenje kad sam videla da imam 62 falovera
ShinigamY Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) Twitter skapiras kada krenes da pises sve sto ti padne na pamet, bez da te zabole dal ce neko da procita ili ne Ja ga tako koristim, lupam gluposti, po nekad nesto pametno prokomentarisem... Ne zelim da postanem uticajni tviteras i ta sranja... Ali uglavnom pratim rockstar developere, tj ljude iz moje industrije koji non stop imaju vesti i izbacuju trikove i tako te stvari, pa tako ostajem sto bi se reklo u toku sa novostima iz posla. A linkedin furam samo poslovno naravno, mada se sada na poslu sprdamo medjusobno, budzimo profile jedni drugima, pisemo preporuke i tako to, kao da smo neki bog zna kakvi profesionalci Edited June 20, 2013 by ShinigаmY
kuruz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 meni je Bojan Đurić iz LDP-a najzanimljiviji na Tviteru em piše po ceo dan, em je duhovit 1
Antikristina Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Meni je Generalni zanimljiv na tviteru, jer mi je zanimljiv i ovde Jer je car
Talvi Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 (edited) primećujem da se preporuke sad mnogo brže smenjuju, čim malo više poslušaš neki bend odmah idu preporuke na taj fazon, što je dobro i najzad se redovno apdejtuje ono "friends who listen to this artist" Edited June 27, 2013 by Talvi
Havočka Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 ja imam fejsbuk, ne idem na utakmice, svirke, treninge i pogotovo nikome ne cestitam rodjendan... Osim na ajron mejden temi. 2
Face Of Melinda Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Ono fejs mi je ok, zbog rodjendana i zbog grupe za moje postdiplomske studije, olaksava komunikaciju i share-ovanje podataka. Inace bas se razmisljam ozbiljno da skinem sve svoje fotke sa fejsa. Drugarici su ladno maznuli fotku za reklamiranje turisticke agencije A nesto cesce koristim twitter u zadnje vreme jer nema mnogo da se pise i bacis random misli kako ti dune bez FB patetisanja
SixStepsOnTheMoon Posted June 28, 2013 Report Posted June 28, 2013 http://www.last.fm/group/Lyrics+of+spiritual+searching+and+finding
SixStepsOnTheMoon Posted June 28, 2013 Report Posted June 28, 2013 dobra asocijacija, i mene dalekovodi podsjecaju na krstove.
Recommended Posts