Talvi Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 u ruskom kalifatu ništa novo https://meduza.io/en/news/2015/08/28/russia-bans-music-portal-last-fm-over-cop-killer-song
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Naravno da nece niko da ceka da se opeglaju svi bugovi da bi se pustilo u promet. To je totalno van svake metodologije softver developmenta i narocito SaaS (software as a service) modela, gde je bitno shippovati sto brze i sto vise, a bagove peglati u letu. Tako se sa svim softverima radi, a danas je sve tako brzo da se jednostavno ne isplati cekati i peglati nesto, i nadati se da ce da prodje. Bolje izbaciti bagovito i poboljsavati ujedno dok se razvija, nego razvijati nesto i onda izbaciti da bi ispalo da je fail Zvali su EA Games i Activision, imaju mesto za tebe.
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Beskrupulozni programeri. Nego, pitanje za one koji pomno pratite stanje sajta - zna li se do kada će trajati beta faza? Pre neki dan nisam našao opciju za pravljenje eventa, pa ne znam da li mi je dugmence promaklo među onim šarenišom ili još nije omogućeno.
VoivodBG Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ne postoji, ne možeš više ni da edituješ biografije bendova i da uploaduješ slike.
soul wandering Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 meni poceo da se svidja izgled novog lasta, navikla valjda
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 To se zove programiranje mase, kao kada odeš na temu o jebozovnim muškarcima i vidiš manbunove na sve strane.
soul wandering Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 meni se u stvari dopalo zbog slicica koje se menjaju u pozadini, ova sad mi se slaze sa kosom
soul wandering Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 bilo bi super da mogu sama da biram slicicu koja ce biti u pozadini, pa da sve ukrasim kako volim ali dobro...bitno da skrobluje bez problema i da je vecina stvari u funkciji.
soul wandering Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 da, bas sam se i ja setila njega, taj fazon bas
Talvi Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 ovi su prsli potpuno, odgovaraju po forumu da će gledati da otklone sve nedostatke i vrate sve što nedostaje "u narednim mesecima" hahah
VoivodBG Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 samo ću im reći, ćao čarli. nemaš mogućnost postavljanja eventova, updejtovanje stranica bendova, vođenja grupa. fuck that shit. 8tracks mi više odgovara na kraju dana, lagano napraviš sopstveni mikstejp i usput slušaš tuđe, last.fm ni to ne može da ponudi...
Vic Rattlehead Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Ne rade im više ni chartovi za forume, usrali su sajte do maksimuma.
SkullKrusheR Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 kažu na tviteru: We'll be releasing updates to the site every two weeks, starting early next week.
Talvi Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 vratili su "izvođač - pesma", bar nešto
Angelystor Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Aj bar nešto, to je prvo sranje koje mi upalo u oči. Meni najkritičniji trenutno eventovi, treba da bazam po pola interneta da nađem info, umesto sve na jednom mestu.
Angelystor Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Mora da ima lakši način da se dođe do istine. 3
Talvi Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 New features that will be introduced: Ability to change username Artist disambiguation Updated "now scrobbling" track without having to refresh the page Ability to scrobble more than one million tracks Features under consideration: Age, gender and nationality next to profile name (As a temporary fix, include "Age • Sex • Location" in 'Display name' in user settings.) Flickr integration Cover art in the "Recent Tracks played" section of user profile spisak svega: https://getsatisfaction.com/lastfm/topics/-3-thread-of-revelation-collection-of-information-about-missing-features-l6bbos7lonspb
Recommended Posts