Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno da nece niko da ceka da se opeglaju svi bugovi da bi se pustilo u promet. To je totalno van svake metodologije softver developmenta i narocito SaaS (software as a service) modela, gde je bitno shippovati sto brze i sto vise, a bagove peglati u letu. Tako se sa svim softverima radi, a danas je sve tako brzo da se jednostavno ne isplati cekati i peglati nesto, i nadati se da ce da prodje. Bolje izbaciti bagovito i poboljsavati ujedno dok se razvija, nego razvijati nesto i onda izbaciti da bi ispalo da je fail

Zvali su EA Games i Activision, imaju mesto za tebe. :P

Posted

Beskrupulozni programeri. :D

Nego, pitanje za one koji pomno pratite stanje sajta - zna li se do kada će trajati beta faza? Pre neki dan nisam našao opciju za pravljenje eventa, pa ne znam da li mi je dugmence promaklo među onim šarenišom ili još nije omogućeno.

Posted

To se zove programiranje mase, kao kada odeš na temu o jebozovnim muškarcima i vidiš manbunove na sve strane.

Posted

samo ću im reći, ćao čarli. nemaš mogućnost postavljanja eventova, updejtovanje stranica bendova, vođenja grupa. fuck that shit. 8tracks mi više odgovara na kraju dana, lagano napraviš sopstveni mikstejp i usput slušaš tuđe, last.fm ni to ne može da ponudi...

Posted

Aj bar nešto, to je prvo sranje koje mi upalo u oči.

Meni najkritičniji trenutno eventovi, treba da bazam po pola interneta da nađem info, umesto sve na jednom mestu.

• 3 weeks later...
Posted

New features that will be introduced:

Ability to change username

Artist disambiguation

Updated "now scrobbling" track without having to refresh the page

Ability to scrobble more than one million tracks

Features under consideration:

Age, gender and nationality next to profile name (As a temporary fix, include "Age • Sex • Location" in 'Display name' in user settings.)

Flickr integration

Cover art in the "Recent Tracks played" section of user profile

spisak svega: https://getsatisfaction.com/lastfm/topics/-3-thread-of-revelation-collection-of-information-about-missing-features-l6bbos7lonspb

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...