Јарослав Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 https://getsatisfaction.com/lastfm/topics/website-update-9th-march
bradilko Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Hola better internet plugin za Chrome Odes na play.spotify.com sa tim pluginom ukljucenim, ulogujes se na drzavu koju si registrovan. Meni je USA. Pustis neku pesmu totalno random, samo da krene muzika. Ugasis browser, upalis spotify app, ulogujes se i to je to. Sljakace ti 2 nedelje, pa opet. http://adios-hola.org/
kuruz Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 okej, dajte onda preporuku za nešto što radi istu stvar bez problema kad smo već kod toga, Spotify ne radi normalno neko vreme pritisnem plej, skipuje pesme i onda pusti neku npr, pustim Battery, program skipuje kroz ceo album i pusti tek Damage INC nešto radi normalno, sinoć sam slušao Taake bez problema, ali uglavnom preskače na opisani način
ShinigamY Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 E desava se to i meni ponekad sa nekim bendovima. To je verovatno zato sto bendovi neke albume puste na spotify, i onda nakon nekog vremena ih sklone, ali ti ostanu pesme u plejlisti, i onda kada pustis on krene da trazi te pesme pa ih preskace dok ne dodje do prve koja radi.
kuruz Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 al nema logike u tome da ostave po jednu ili dve pesme sa albuma bar je ja ne vidim 1
ShinigamY Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 jbg, ni ja ne vidim, ali izdavacke kuce vide, uglavnom je to sa tako nekim velikim bendovima koji imaju zajebane izdavace pa gledaju svaki dinar da uzmu. Spotify im nije bas isplativa opcija, zato daju po par pesama, a onda te teraju da kupis album.
Face Of Melinda Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Moj problem sa usranim last.fm sto nikako ne sljaka dobro, zilion puta ne mogu ni da udjem na svoj profil, niti da cekiras event, na kraju sam i odustala od makljanja sa njim. Kako su ga opravili svaka im cast.
Talvi Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 mnogo izdavača je već povlačilo i vraćalo albume na Spotify, najpoznatiji onaj slučaj sa Century Media pre koju godinu kad su povukli ceo katalog jer su dobijali tek neku mizeriju od Spotify-a za streamovanje, no kasnije su opet vratili sve je to kalkulacija, neko će da stavi za stream pa šta zaradi - zaradi, a neko smatra da će bolje zaraditi bez toga
Álvaro Recoba Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 al nema logike u tome da ostave po jednu ili dve pesme sa albuma bar je ja ne vidim Ima, ponekad i po pola album ne bude na spotify, ali bit rebalo da je naziv pesme zatamnjen.
Face Of Melinda Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Ljudi ima li jos neko problem ovaj sto sam navela, sigurno nisam jedina... jel mi nesto blokira ulazak na sajt, sta vec, uspemem da udjem jednom nedeljno a onda se ponovo izgubi stranica kada kliknem na bilo koju drugu opciju?
soul wandering Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 (edited) meni valjda radi, nemam pojma cek da vidim... radi ok. Edited March 21, 2016 by soul wandering
truliandedzombileš! Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 meni radi mada kacam na last.fmu imam osećaj da je 1999. i da imam dial-up net.
Face Of Melinda Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 (edited) E taj fazon, jedino sto radi je skrobler Smesno mi je sto npr sto sa desktopa nikako ne mogu da udjem u last, ali sa tableta mogu i to iz 10. pokusaja kad bas imam vremena. Ipak volim da ispratim neku statistiku... no dobro ako se nikome to ne desava ocigledno sam zeznula nesto sa onim blockerima... Edited April 10, 2016 by Face Of Melinda
kuruz Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 (edited) izgleda da je došao kraj logovanju na Spotify iz Srbije ne mogu da se ulogujem od jutros, džabe Hola edit: hm, neće sa UK IP, ali hoće sa US Edited May 13, 2016 by Underkuruz
Talvi Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 haha sad sam provalio da kad slušaš "zabranjene" izvođače, scrobbler ti ipak uredno prikaže sliku, biografiju, related artists... iako ti sajt samo zabrani pristup stranici
Talvi Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 ako vas je zajebavao onaj "Friends who listen to..." na Chrome-u, sređena verzija https://chrome.google.com/webstore/detail/friends-who-listen/meggmbmcebhnbamegfmejpokkjhcnmih?hl=en
Јарослав Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 je l' istina da skrobler ne radi na W10? meni se čini da sam ga imao dok sam furao preview verziju desetke, a sinoć mi drugar reče da njemu na ful verziji ne šljaka
SkullKrusheR Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 radi normalno, ne znam što ne bi radio, sad većina ljudi ima 10-ku. čuo sam skoro od druga da mu se komp automatski apdejtovao sa 7-ice na 10-ku, iako nije to hteo.
ShinigamY Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Haha, da, Microsoft je stavio akciju update-a na IKS dugme prozora, tako da se mnooogo ljudi zajebalo. U sustini, meni bas super sljaka 10ka, uradio update, sve prezivelo bez brige
Talvi Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 čuo sam skoro od druga da mu se komp automatski apdejtovao sa 7-ice na 10-ku, iako nije to hteo.
ShinigamY Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Meh, meni PC i ovako sluzi samo za igricu, tako da Mek za sve ozbiljnije stvari. Al realno, isti je kurac, obrni okreni, hteo ne hteo, svi te nadgledaju na ovaj ili onaj nacin.
Јарослав Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 radi normalno, ne znam što ne bi radio, sad većina ljudi ima 10-ku. čuo sam skoro od druga da mu se komp automatski apdejtovao sa 7-ice na 10-ku, iako nije to hteo. i meni je delovalo krajnje glupo da ne radi na W10 verovatno je on nešto zajebao btw, ne znam što kukate, odlična je desetka, šljaka sve kao sat
soul wandering Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 ja kod kuce jos XP koristim. a na laptopu sedmicu. stvarno moram to da menjam
vudun Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Ja u dual boot-u Debian Linux i Windows 10. Al realno, isti je kurac, obrni okreni, hteo ne hteo, svi te nadgledaju na ovaj ili onaj nacin. Ako ova dva primerka ubaciš, Gejtsove kuje mogu samo da te uhvate za đoku http://dws.wzor.net/ http://www.winprivacy.de/english-home/
Recommended Posts