Talvi Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 koprcaju se, ali ne ide baš http://www.alexa.com/siteinfo/last.fm ali niko nije prsao kao http://www.alexa.com/siteinfo/8tracks.com
SkullKrusheR Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 ne mogu da zamislim da neko sad ili u nekom narednom periodu dođe na ideju da napravi profil. ja bih voleo da vidim neku statistiku koliko je novih naloga otvoreno od 2015. do sad u odnosu na prethodne godine, mislim da je to bolji pokazatelj koliko je propao last.
chess Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 bukvalno, od kad ne postoje prijatelji na profilu sve je propalo, sad imas neke folowere i folowing kolone, sranje tesko ne znam da li iko postuje na eventima na lastfm, pritom ne moze ni da se vidi ko je od ljudi prijavljen da hoce da atenduije event, samo ima broj... ma zasu
Grobodan Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Mene najvise od svega nervira sto je library totalno nepregledan i nefunkcionalan, nema ono listanje po abecednom redu staro vec samo chart, ma zajebi - to je bas govno.
SkullKrusheR Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 nisu više od mesec dana izbacili nikakav apdejt. sad vidim ima neko obaveštenje kako ne mogu da se prave i menjaju iventovi, što znači da se nešto radi verovatno, ali ništa ne najavljuju. previše sporo sve to ide.
soul wandering Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 da li se nekom, sem juma, raspada i last, tj. skrobler?
soul wandering Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Kako su do jaja ove nove statistike, konacno nesto dobro
kuruz Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 (edited) aha Edited December 8, 2016 by Underkuruz
Mr.Murray Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Odlična fora! Last.fm ima veliki potencijal da bude u samom vrhu društvenih mreža - ali nemaju dovoljno ideja ili volje. Moraju malo više fešte da naprave sa notifikacijama. Generalno sa pisanjem shoutova i followovanjem jer je totalno skriveno od tebe.
kuruz Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 last.fm je sve to imao, ali su ga upropastili onaj radio je bio toliko dobra stvar, ne znam ni zašto koristim sajt i app nakon što su ga ugasili
Angelystor Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Zbog ovakvih statistika kao što si okačio gore Jeste najbolja stvar koja se desila od nesrećnog beta last.fma. I meni Sunday dan sa najviše listena, a period 00-06h poražavajuće prazan
oʞɾoƃ Posted April 29, 2017 Report Posted April 29, 2017 Konačno izbačena nova aplikacija za iPhone, zamenivši staru koja je kaskala bar 5 godina za Android aplikacijom. Za početak, last.fm app više ne mora da bude aktivan da bi mogao da skrobluje sa ugrađenog music playera.
oʞɾoƃ Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Ako ima još matorih konja poput mene koji koriste iTunes, aplikacija više ne radi počev od verzije 12.7. Izbačen je App Store i još gomila toga, pa su izgleda nastradali i eksterni pluginovi. Ko može, neka ostane na verziji 12.6.x.
kuruz Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 naravno da ima ja koristim 10.4.1.10 i dalje haha jedanaestica je imala neko imbecilno sortiranje, pa sam se vratio na ovu
oʞɾoƃ Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Šta je sa last.week opcijom? Ne vidim je više na homepage-u.
oʞɾoƃ Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Fala. Ne znam zašto su je sklanjali sa onog vidnog mesta.
Talvi Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 (edited) tek sad vidim da su ovi ludaci jednom u istoriji odradili sjajan update, ali samo za subscribere https://getsatisfaction.com/lastfm/topics/website-update-12-march-editing-scrobbles-subscriber-feature bukvalno mi dođe sad da se pretplatim, samo da ispopravljam štošta Edited June 14, 2019 by Talvi
Talvi Posted February 16, 2020 Report Posted February 16, 2020 konačno će da se desi ono što su im ljudi najviše tražili sve ovo vreme
Talvi Posted February 28, 2020 Report Posted February 28, 2020 proradilo bogami videh da za doglednu budućnost kao opciju za subscribere planiraju i da sam biraš slike izvođača na tvom profilu, još nešto što im se oduvek traži
MiroslavXO Posted September 6, 2020 Report Posted September 6, 2020 Може ли се некако додати слика албума за извођаче који је немају. Нпр. овог дивног викинга за бенд "Attack".
SkullKrusheR Posted September 7, 2020 Report Posted September 7, 2020 može naravno, ja to stalno radim. samo odeš na stranicu albuma, ideš desno na add artwork i aplouduješ sliku.
Havočka Posted December 19, 2020 Report Posted December 19, 2020 (edited) Je l' se desavalo nekome da se ne skrobluju albumi? Imam skroblovane pesme, artiste, ali ne i albume: I tako je fazon od 2018 LOL Edited December 19, 2020 by Havočka fejlovala sam
Talvi Posted December 19, 2020 Report Posted December 19, 2020 nije mi se to dešavalo, jedino ono da negde fali album u mp3 tagu pa ga zato nema
Recommended Posts