Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije to ništa, viđao sam u Flag Counteru daleko opskurnija mesta od Nepala. Čak i Vatikan. :haha:

Vatikan nije opskuran, to je najsvetlija tačka.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

sta je ovo, pise mi da nemam jos nijednu pesmu preslusanu, a gore lepo stoji preslusan broj pesama? neki bag? o.0

You haven't listened to any music recently. When you have, you'll see your Library here.

neko se sprda sa mnom? :haha::no:

Edited by Grob Bez Dna
Posted

sta je ovo, pise mi da nemam jos nijednu pesmu preslusanu, a gore lepo stoji preslusan broj pesama? neki bag? o.0

You haven't listened to any music recently. When you have, you'll see your Library here.

neko se sprda sa mnom? :haha::no:

meni stoji No plays since 5 Feb 2007,a do sinoc sam imao preko 70.000 :haha:

Posted

Skrolujete lepo do dna strane i kliknete na ono "System Status", raznih čuda tu ima:

Some users may notice that currently their libraries are inaccessible due to ongoing maintenance work. Please be assured that your scrobbles are safe and will be back in the course of the next few hours.
Posted

Ha ha ha... Zaista mi je tesko da poverujem da jedan takav sistem, tako cesto ima probleme...

Ipak bi too trebalo da bude ozbiljan softver... Nije to yumetal... :rockdevil:

Posted

Pre ili kasnije sve se ucita. Meni je jednom mesec dana profil bio blokiran, odnosno scrobbler nije prikazivao nista novo. Jako bagovit sajt, ali isto tako jako zarazan, pa mu se oprasta.

Posted

Postoji li nešto što pravi listu najslušanijih albuma po minutaži slušanja? Ovo sa količinom puštenih pesama nema veze sa stvarnošću.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...