Jump to content

Recommended Posts

Posted

Кул, значи није до мене. :haha:

Видим на статус страници да су средили све оно и да јебе само free downloads. Капирам да ће и то бити сређено ускоро.

• 2 weeks later...
Posted

Мени се не свиђа како профили људи изгледају.

Ne zajebavaj, skoro je sve isto ko sto je i bilo... Meni se ne svidja sto su uvecali sve i kako izgledaju profili bendova...

Posted

Јесте скоро све исто, али су сада склонили оне картице са стране (library, events, friends, groups...), а уместо њих ставили обичан текст који води ка линковима. Реално, као за сиромашне је.

• 2 weeks later...
Posted

NE JEBENI NOVI IZGLED NEEEEEEEEE

Inače, mrtvi su i Chrome plejer (tu Rusi nešto zajebavaju izgleda) i fire.fm koji su zabranili da bi ljudi plaćali radio.

Posted

Inače, mrtvi su i Chrome plejer (tu Rusi nešto zajebavaju izgleda) i fire.fm koji su zabranili da bi ljudi plaćali radio.

posto sam manijak koji drzi gomilu tabova otvororenih, imam par tabova od jutros sa starim last.fm stranicama, i na njima mi radi Chrome player. tako da verovatno mora da se ponovo izlinkuje nesto, pa ce proraditi (bar se nadam).

Posted (edited)

sta se desava sa ovim? izbacuje mi da ne mogu da skroblujem jer mi vreme nije dobro, odnosno kao da je miljama udaljeno, kao mars? o.0

popravio. sjebo mi se datum na kompu.

Edited by Grob Bez Dna
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...