Jump to content

Recommended Posts

Posted

sluša preko dailycurrant.com

jebi se :haha:

inače, last.fm player mi radi samo kad idem pojedinačne pesme, kad učitam ceo album, uglavnom ispreskače

mada sad imam spotify pa me boli kurac *gastos*

• 1 month later...
Posted

Sve bih istrpeo da su ostavili onu listu "friends listening now", tj. da je nisu smanjili na tri profila, govna!

Posted

@oak: boli te kurac, imash u skrobleru za sve prijatelje, ne samo 5-6 ili koliko je vec bilo ranije.

nije toliko dramatichna promena, navici cemo se svi za brzo. jedino shto su sve uvecali, kao shto su i do sad radili kad su menjali neshto. gore je bilo kad su promenili profilne stranice, u svakom sluchaju.

Posted

vole oni to, da sve uvećavaju, da bude ogromno, veliko, široko, preko celog ekrana, k'o da su svi slepi.

koliko je presmešno nepotreban onaj plavi meni, provalite koliko su jedan do drugog linkovi do preporuka i do profila :haha: Inbox isto, dva linka na 5 cm jebote

Posted

Pa evo i ja sam sad počeo preko skroblera, ali ipak sam se navikao ovamo, pošto nemam puno prijatelja pa mi uvek stanu svi koji trenutno slušaju u tih 5-6.

Bolje da su promenili boju ovih slova gore, plava skroz odskače.

Posted (edited)

pa da, ako cu da budem voajer, bicu u fulu.

ahahhaha :haha:

:obrv:

Bolje da su promenili boju ovih slova gore, plava skroz odskače.

to jes'. plava mu dođe malo bljaks

Edited by Bourbon Princess
Posted

Kvalitet > kvantitet

Koji će mi ljudi na friend listi a nisam u životu razmenio sa njima rečenicu. Samo elitistički.

Posted

Kvalitet > kvantitet

Koji će mi ljudi na friend listi a nisam u životu razmenio sa njima rečenicu. Samo elitistički.

tako je, te stavove podrzavam.

Posted

ja sam dovoljno kopao nekako sam dosao do zasicenja, otkrijem jedan bend na mesec dana, uglavnom sve sto je donekle sveze slusaju vec ovi prijatelji na lastfm sto ih imam. a i nikad kod njih ne otkrijem bog zna sta, uglavnom sopstvenom mukom sa related artists iskopavam neke bendove.

Posted

ja ne kapiram. nije da je fejs pa da biraš, nego last fm.

na lastu sve rikvestove prihvatam. realno, nalete likovi od kojih možeš svašta nešto zanimljivo da iskopaš.

pa kopam ja svakako, za to mi nije potrebno da je na friend listi, odem na stranicu benda pa čitam komentare pa tako random upadnem kod nekoga, mada više mi znači "similar bands" na profilu benda.

Posted

meni je svako poznanstvo na lastu kul, baš zato što je muzika u pitanju. kod svakoga mogu naleteti na nešto novo ili da se setim nečega što odavno nisam čuo itd, ono, nemam sad nešto razloga da odbijam rikvestove ili šta već, koga zabole

Posted

ja obrisao stari nalog i pre neki dan otvorio novi na kojem ne želim da imam prijatelje

mislio sam da mi ne treba profil kad su ugasili radio, al kurac, svaki dan mi treba da pogledam nešto na sajtu, nisu mi dovoljne Arhive

Posted

Nikad ne brisem, samo ostavim da bleji kada ne skroblujem (ima tako perioda kada skroblujem po celi dan, a ima kada ne skroblujem nedeljama...). Btw:

last.fm/user/shinigamy91

izvolte dodajte :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...