Talvi Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 do jaja mi je kako svi čupamo iz dupeta stvari koje su se tad slušale a koje su svi zaboravili, jedino Deftonsi šmekerica najiskusnije ostarili i još uvek aktuelni isto kao i onda, nikakve potrebe za nostalgijom nema
Talvi Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 kakav je sad ovo debilni novi bar pri vrhu, samo mi iskoči odjednom
Talvi Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 meni se pojavio pa posle opet nestade, gadan je onako standardno džinovski i naduvan za smartphone korisnike, iritira već koliko se uvlače toj grupi korisnika sa ovim vizuelnim promenama na uštrb toga kako izgleda za desktop ekipu
kuruz Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 I još nemaju aplikaciju za telefone sa Windows 8 OS, uterali materi 3
Oak Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Pička im materina sklonili su inbox u ovom novom shitbaru, jebeš mi mater ako su normalni, umesto da poprave prave probleme oni drkaju na neka sranja.
Talvi Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 ubacili su još jedno novo sranjce, kad klikneš na ono "Listening Now" što stoji uz pesmu koju trenutno slušaš
Oak Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 lol najbeskorisnija stvar ikada ali to nije bitno, bitno je da vrate jebeni inbox na vidljivo mesto jebem im mater.
Talvi Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 kao, to su stavili dok slušaš muziku dalje od kompa ili na žurci, pa da znaš šta ide i mene nervira što nema inboxa, dosad je sve kul i jednostavno bilo, govno je ovo
Bourbon Princess Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Meni se sviđa Pregledniji mi je sad.
Rowera_Criskel Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 (edited) Nema vise ni community bara koji je bio izmedju charts i originals. Stvarno mi nije jasno postojanje to original taba. Jel tu neko nekad ulazi. Potuno beskorisno sranje. Ovo je moj last btw: http://www.last.fm/user/Rowera_Criskel Edited September 10, 2013 by Rowera_Criskel
kuruz Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 de je bre ona opcija za promenu boje sa crvene na crnu? u, ipak ima za WP8 evo, ako još nekome treba http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/metro-scrobbler-free/601b1f8e-1a04-4248-b301-c245a677a40b
Јарослав Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 мени вазда црно, па ми то сва срећа не треба јеботе, како је огавно ово ново инбокс има и даље, кликне се на ону стрелицу код јузернејма
Rowera_Criskel Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Trebalo bi da uvedu opciju izbora. Kao što imaš da biraš između običnog (belo-crvenog) i crnog lasta, tako bi isto trebalo da imaš izbor između novog (modernog) outlooka i starog (retro) izgleda za nostalgičare ili samo ljude koji ne vole sve prezentovano u ogromnim kockama i pravougaonicima. To bi rešilo sve probleme, a kapiram da je sa relativno malo truda izvodljivo.
Јарослав Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 било би лепо и да ми овде можемо да бирамо онај прастари скин, али курца баба вечерала
Talvi Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 crni skin je sad u settings/website, moraće da se ide tamo svaki put kad se uloguješ pošto te, je li, svaki put kad se izloguješ ono baci nazad na crvenu neverica koliko komplikuju
Lou Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Kod mene ne vraća na crvenu. Možda ti se brišu cookies prilikom gašenja browsera. Nisu promene toliko gadne, jeste da pucaju na izgled poslednjeg Windowsa i, uopšteno, tog trendi priglupog dizajna, ali ništa mi ne ometa funkcionalnost osim što je inbox u padajućem meniju. Sad me samo zanima da li će postojati neka notifikacija za poruku. I ovo Listening now je skroz kul.
SkullKrusheR Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 kul je, ali nije zanimljivo kad morash da refreshujesh sam.
Lou Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Tako, znači? Onda do kurca. Pa, nije tako, sad sam dočekao, promenilo se desetak sekundi nakon početka nove pesme.
SkullKrusheR Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 onda nisam dovoljno chekao izgleda. bilo bi dobro kad bi stavili josh jednu malo vecu tu listening now ikonicu na neko vidljivije mesto, verujem da 98% korisnika ne zna za ovo.
Lou Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Bilo bi dobro da budu veća slova kada se ubaci u Now listening, da može lepo da se vidi sa drugog kraja prostorije, što kaže Talvi. Sad se promenilo, pa stoji slika izvođača, malopre je bio omot albuma, ja bih to iskombinovao. Najbolje bi bilo da se mi zaposlimo tamo.
Bourbon Princess Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 (edited) sefnsjdnfgjsndgosndjgnsgn zajeb briši briši Edited September 10, 2013 by Bourbon Princess
Recommended Posts