Лука Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 2 minutes ago za poslednju stvar koja mi sad prošla, scrobbler izgleda ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 pa da, da je problem u konekciji stajalo bi "cached", jebem li ga zašto to ali sam primetio da je meni pre koji sat duplirao neke skroblove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ne znam, obično budu ovakva sranja do njih, potraje neko vreme pa izbace sve što si slušao odjednom na profil ali danas ceo dan ovaj fazon a vidim da nije zapatilo kod ostalih ljudi pa nemam pojma šta je. Resetovao sam scrobbler par puta i ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 vidim da i ovde prijavljuju takav problem http://www.last.fm/forum/21713/_/2236950/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ima lastfm skroz neke neshvatljive probleme, tipa samo jedan neki album Miles Davisa, tačno taggovan i sve, uopšte neće da prihvati, pustim ga da ide i on nešto poludi učita odmah 5 scrobblova od jednom i bez artworka a posle nešto oduzima i sabira sam scrobblove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 ja sam se zbog slicnih stvari brzo iznervirao i batalio pre nekoliko godina, vidim da se nije situacija popravila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Kapiram da može neki virus da bude, možda da reinstaliram scrobbler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) ako još ima ljudi taj problem moguće i da je do njih, samo je sad pitanje zašto se baš nekome to javlja a nekome ne, može biti i do programa preko kojeg slušaš i šta ja znam čega sve Edited November 13, 2014 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Uzeo reinstalirao scrobbler, samo sam izgubio scrobblove od danas a problem ostao tu. Trt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) E i dalje me keca ovaj lastfm neviđeno. Već četvrti dan neće da scrobbluje uopšte, samo u scrobbleru arhivira ali ništa na profilu, pritom kad reinstaliram scrobbler sve nestane do poslednjih scrobblova kada je funkcionisalo sve. Instaliram i povežem kod devojke na drugom kompu juče i radi sve normalno. Probao sam da izbrišem sve lastfm fileove u program files i ništa, a nije ni do playera jer isto sve bilo kad sam instalirao plugin za Windows Media Player. E sad da ga jebem. Edited November 16, 2014 by Лука Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 ja sam se zbog slicnih stvari brzo iznervirao i batalio pre nekoliko godina, vidim da se nije situacija popravila Last.FM je fenomenalan sajt kojim useravas muziku koju slusas zbog toga sto mora sve da ti je tagovano, sve ispravno, ako baguje nerviras se, reinstaliras, cuda cinis. Kad bih vidio da nekome pjesma nije tagovana onako kako treba, odma mu saljem poruku da ispravi to. Godinama sam bio zavisnik od toga, sad ga samo koristim da pustim neki similar artist radio i banja. Cak ni ne skroblujem muziku vise. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 meni je vazda sve pod konac bilo što se toga tiče, čak i pre nego što sam počeo da koristim last, tako da mi tagovanja i sranja ne padaju teško Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 zasto sranje nece radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Meni ne skrobluje skoro 90% pesama kada iz browsera pustim. Tako vec duze vremena. Skrobluje prvu koju pustim i onda nista, a cesto cak ni to. Reklama isto jebe, a i svaki put me pita hocu li da se povezem sa last fm-om, a ja mu vec hiljadu puta odobravam za vovjekivjekov, ali ne vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Смрт Foobar - у, смрт Linux - у, смрт Firefox - у. Комерцијала! Kako sa klubovima, tako i sa plejerima! Izdao Zvezdu, Kralja, Ćirilicu, Otadžbinu! Alt + shift! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 svee aaaaa tad je Winamp još valjao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Haha, kapiram da sam smorio za medalju, ali sad imam duple skroblove. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Last.FM je fenomenalan sajt kojim useravas muziku koju slusas zbog toga sto mora sve da ti je tagovano, sve ispravno, ako baguje nerviras se, reinstaliras, cuda cinis. Kad bih vidio da nekome pjesma nije tagovana onako kako treba, odma mu saljem poruku da ispravi to. Godinama sam bio zavisnik od toga, sad ga samo koristim da pustim neki similar artist radio i banja. Cak ni ne skroblujem muziku vise. ja sam manijak oko tagovanja i bez last.fm-a tako da kad nesto zapne u vezi s tim trostruko pizdim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ja ne znam da li je neko tag psycho kao ja, svaki album sistematizujem isto, menjam tracklist ako je 01 - u 01. i tako te ocd stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ja radim obrnuto, preferiram 01 - ali da, OCD težak vrlo često ništa gore nego kad naslov albuma ima neke zagrade, crtice, dvotačke, rimske brojeve... pa nisi pametan kako da ga taguješ, psihoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ja ne znam da li je neko tag psycho kao ja, svaki album sistematizujem isto, menjam tracklist ako je 01 - u 01. i tako te ocd stvari. ja pazim da budu velika i mala slova ispravna, znaci tipa a i the da bude malim slovom gde treba i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 kao što rekoh, sve mora pod konac Talvi, ja obično gledam po arhivama ili discogs-u, pa samo lupim kopi-pejst, ako zapnem sa tim nazivima Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ja zbog Ajpoda i kavere ubacujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ja tada na kraju obično pogledam na discogs-u ili ecover-u kako je napisano na omotu, i tako stavim ali imaš i one koji na omotima na dva mesta napišu istu stvar na dva načina, tada počinje psihički bol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 sad ne radi sajt uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts