GAD FORSEJKN Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 AMAN BRE ZAMAN NIKOGOVICI NIJEDNI IGRA LI MAKAR IKO OVU MAJKU SVIH IGARA BAREM MENI TAKO PRICALI BOGOVI KADA SAM BIO GORE JEBALE VAS VIDEO IGRICE ODTOGA SE ĆORAVI UZIVA LI NEKO U PROKLETI ŠAH ?????
DieH@rd Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 ranije sam ga igrao, ali sad ne... mada ko zna... ako naidjem na tablu mozda i obrnem koju partiju...
kojan Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Ja obozavam da igram sah!!! Ranije kao klinac sam ucestvovao i na turnirima, ali bez nekog zapazenog rezultata.
vudun Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Volim da igram šah , učenik stare deda Duškove škole šaha... Šah je majka svih logičkih igara, to je sigurno!
FreaK_ Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 igrao....sada sam ponovo krenuo....ajmo ljudi da nadjemo neki lep sah pa da krenemo na multiplayer.....jer na tablu retko ko sme da izadje jer meni jedna partija nije dovoljoljna a protiv kompa nije toliko zabavno igrati...moze ?
FreaK_ Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 ok....ja odoh sutra oko 12 do CD cluba da vidim neki dobar sah pa da ga svi nabavimo...naravno provericu da li ima multi....
Exciter Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 ako hocete sah na netu WWW.CHESS21.COM (morate prvo da se uclanite)
Ancient Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Chess konza.Inace moj all time favorit Kapablanka.Kakav talenat. poz
FreaK_ Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 uzeo sam ftitz 8......nije nesto ali ima multi....a uskoro cu da uzmem i nekog shessmastera...ne znam samo koji je....ali uskoro stize i jos noviji...sa vrhunskim multi!!!!!
Atheist Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Ja sam bio u sahovskom klubu. Imam i trecu kategoriju.
FreaK_ Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 ako ne nadjete fritz 8 ili tako nesto aj da se dogovorimo na sajtu http://www.datanet.yu/~sah/sah.htm jes da je bedan i jadan al je sah ! !
kojan Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Moj all time favorit je Aleksandar Aljehin!!! Najbolji sahista svih vremena po meni.On i Kapablanka su igrali neverovatne partije.Sem sto je bio odlican sahista Aljehin je bio i nevidjeni lik.Pio je k'o lud, sto ga je kostalo i titule,a za vreme Drugog svetskog rata pisao je za naciste o tome kako Jevreji pogubno uticu na sah.LIK Kad se definitivno dogovorite o tabli i mestu samo javite
Tassadar Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 a shta bi sa onim novish shahom ??? sa novom tablom sa shestougaonim poljima, i sa novom figurom(chini mi se da je "shpijun") :\
The Requiem Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 ako ima dobrovoljaca iz Begrada, bilo bi fino da se organizuje neka partija. Odavno ne igram (=nemam s kim), ali bi bilo lepo podsetiti se starih vremena. pa ako je neko raspolozen...
Fiery Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Volim da igram šah , učenik stare deda Duškove škole šaha... Šah je majka svih logičkih igara, to je sigurno! Strateskih
Spiritchaser Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Moj favorit je onaj Jermen sto je igrao za SSSR `50 i `60-tih nemogu da se setim kako se zove.... a da... Tigran Petrosjan.... onaj Novi Sah je osmislio neki nas, meni-nepoznat, lik i uglavnom, ni manje ni vise nego je doveo Karpova na promociju nove igre u Beogradu!!!! A sto se tice saha - igram i ja sah(deda me ucio - isto, sabio skoro 80 godina u dupe ja jos uvek ne mogu da ga bijem, BLAAAAMAAA!!!!), cak stavise, nisam propustao ni jedno ekipno niti pojednicano u osnovnoj skoli(eeee, to su bila vremena) no bez ikakvih rezultata (jednom zamalo da odem na republicko, bio sam cetvrti, a islo ih je dvoje) - ali mogu da se pohvalim da sam ucestvovao u simultanki koju je Karpov igrao sa beogradskim osnovcima negde `98 ,`99, no bilo je stvarno MNOOOGOOO dece, pa ja bas i nisam igrao s njim(AL SAM SE RUKOVAO I ODIGRAO PRVI POTEZ ) vec sa drkavim Borom Ivkovim .... salim se dobar je on lik .... izgubio sam u neko 48-mom potez-u, taktika je bila BUNKER, BUNKER I SAMO BUNKER - da bi sto duze igrao....i da bi ljudi pomislili kako znam nesto...eheheheh.... Ako ima ovde iko da je ucestvao u tome neka kaze svoje utiske!!!!
luktopod Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ima li nekog da je uclanjen na chess21.com meni je rejting oko 2000
KRANG Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ja sam učlanjen na gameknot.com , već nekoliko godina. tamo se igra dopisni šah.. inače, ja igram dosta dugo i dosta dobro
luktopod Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 hehh pored mene u net caffeu, igra lik ciji je reJting na chess21.com oko 2700, covek odlicno igra, mada nikad ranije nije video komp , pa mu treba malo vise vremena da pomeri figuru, uglavnom ga na vreme dobijaju... a voli da se kaci sa ovim bajama sto igraju na 1 min.... a ja ne mog da predjem 2100
SerbZmaj Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Najbolje bi bilo da napravimo neki turnir uzivo... pa da se igramo ( ako ima vise ljudi zainteresovanih iz Beograda ), dok je jos lepo vreme pa odemo na kalis recimo Sah sam kao klinac igrao onako za svoju dusu a sada sve sto sam stariji sve manje igram... Preko neta sam igrao bilijar na yahoo games ima i sah...
Recommended Posts