Helly ~snowidija~ Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 nekad dawno sam trenirala (3 godine), a pre neki dan me je pobedio konobar al, dobro... waljda zato shto mi je to bio prwi put posle nekoliko godina da igram. moram opet pocheti da wratim konobaru
kur-d-tizana Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 heh, i ja sam trenirala sah (koliko ovo smesno zvuci ) a sada mislim da ne bih umela da pomeram figure koliko dugo nisam igrala... i bas mi je krivo zbog toga
Dead Man Walking Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 To se nikada ne zaboravlja, kao vozhnja bicikla! Mada shah treba igrati dugo dugo da bi bio dobar...morash pocheti da razmishljash pravilno a za to ti trebaju gooodine i gooodinee.
kur-d-tizana Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ma znam... ali postoje one cake u otvaranju i sl koje moraju da se ponavljaju da se ne bi zaboravile... a i nekako ja sam bila prilicno klinka kada sam to trenirala, pa je i logicno sto se ne secam vise nicega...
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 isto tako sam i ja ishao na tamburicu godinu dana kad sam bio prvi razred pa mi to nije nishta znachilo kad sam pochinjao sa gitarom... A te cake shtrebam preko kompa jer nemam shah i nemam sa kim da igram... zato Chessmaster 9000 rulez
Geozee Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ima li nekog da voli sah? Ja ga obozavam i u poslednje vreme ga dosta igram...
Zen Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ehhh.. meni je deda stalno govorio da ce da me nauci da igram sah kad sma bila mala... Posle se i odselio a nije me naucio... Verujme da cu to ostaviti za penziju da mogu sa ortacima da smaram na Kalishu :):)
Geozee Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 :):) Ja volim matematiku (ajde dodjite i ubijte me ), volim i sah... cale me je naucio jer je profesionalni shahista... Poceo sam skoro opet da igram i zarazio sam se... pa ako neko voli da igra, daj da se nadjemo na kalishu da podmladimo ekipu...
kuruz Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Волим и ја, али нисам претерано добар, пошто је једини човек са којим играм с времена на време мој брат.
Geozee Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Hmm.. ja sam igrao sa caletom stalno i pucao naravno... to mi je dosadilo, pa sam igrao sa nekim ortakom matematicarem... Ravnopravni smo, al sad trazim nekog normalnog da igra sah sa mnom...
Bejbe Kompajler Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Hmm.. ja sam igrao sa caletom stalno i pucao naravno... to mi je dosadilo, pa sam igrao sa nekim ortakom matematicarem... Ravnopravni smo, al sad trazim nekog normalnog da igra sah sa mnom... a cale i ortak ti nisu normalni?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ja planiram da naucim
Dersu Uzala Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Krenes od Sicilijanke, pa Nimcoviceva odbrana, Damin Gambit i kad sve to savladas (3 otvaranja sa 30 varijanti), vec si spreman/na da se sa matorcima uhvatis u kostac. Sredisnjica naravno vrlo bitna, zavrsnica piece of cake (Ono, topovska, lauferi, pesacka, contra-feux i te fore. Igra bre, eh.
Geozee Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 a cale i ortak ti nisu normalni? Aha... Ja planiram da naucim Besplatne casove drzim...
Bejbe Kompajler Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 iskreno, nemam nerve za shah.. To je, po mom misljenju, igra strpljenja a ja extra brzo popizdim..
Hudini Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ja sam nekad dobro igrao, ali sad me uopšte mrzi da igram, jer sam postao nervozan i ništa više ne može toliko dugo da mi drži pažnju na istom nivou.
Geozee Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 iskreno, nemam nerve za shah.. To je, po mom misljenju, igra strpljenja a ja extra brzo popizdim.. Otpadas... Ja sam nekad dobro igrao, ali sad me uopšte mrzi da igram, jer sam postao nervozan i ništa više ne može toliko dugo da mi drži pažnju na istom nivou. Mene sah bas smiruje i skrece mi misli...
cutak Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Kad igram sa'a onda samo provaljujem i pricam i nikad ne obracam paznju na igru koliko pricam :udri
ReMeDy_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 igram sah dosta chesto i volim da igram... osvajao i neke turnire odavno u osnovnoj... ali to je dosta odavno bilo. mozemo preko yahooa
Hudini Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Mene sah bas smiruje i skrece mi misli... U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha.
blondie Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha. POLA SATA ? ja bez 2 sata vremena ne sjedam za tablu.. kad kupim kucu, obavezno kupujem sahovski sto i soba ima da se namjesti za te stvari
Bejbe Kompajler Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 njah, ja kad kupim kucu bice mi najbitnije da u dvoristu ima dva drveta koja su bliza pa mogu da zakacim onu kewl mrezicu za kunt.. spamspamspamspamspam
Recommended Posts