Jump to content

Recommended Posts

Posted

nekad dawno sam trenirala (3 godine), a pre neki dan me je pobedio konobar :no:

al, dobro... waljda zato shto mi je to bio prwi put posle nekoliko godina da igram. moram opet pocheti da wratim konobaru :twisted:

Posted

ma znam... ali postoje one cake

u otvaranju i sl koje moraju da

se ponavljaju da se ne bi zaboravile...

a i nekako ja sam bila prilicno klinka

kada sam to trenirala, pa je i logicno

sto se ne secam vise nicega...

Posted

isto tako sam i ja ishao na tamburicu godinu dana kad sam bio prvi razred pa mi to nije nishta znachilo kad sam pochinjao sa gitarom... :(

A te cake shtrebam preko kompa jer nemam shah i nemam sa kim da igram...:( zato Chessmaster 9000 rulez

• 8 months later...
Posted

Ehhh.. meni je deda stalno govorio da ce da me nauci da igram sah kad sma bila mala... Posle se i odselio a nije me naucio... Verujme da cu to ostaviti za penziju da mogu sa ortacima da smaram na Kalishu :):):):)

Posted

:):):):)

Ja volim matematiku (ajde dodjite i ubijte me :D), volim i sah... cale me je naucio jer je profesionalni shahista... :D Poceo sam skoro opet da igram i zarazio sam se... pa ako neko voli da igra, daj da se nadjemo na kalishu da podmladimo ekipu... :D

Posted

Волим и ја, али нисам претерано добар, пошто је једини човек са којим играм с времена на време мој брат.

Posted

Hmm.. ja sam igrao sa caletom stalno i pucao naravno... to mi je dosadilo, pa sam igrao sa nekim ortakom matematicarem... :D Ravnopravni smo, al sad trazim nekog normalnog da igra sah sa mnom... :D

Posted
Hmm.. ja sam igrao sa caletom stalno i pucao naravno... to mi je dosadilo, pa sam igrao sa nekim ortakom matematicarem... :D Ravnopravni smo, al sad trazim nekog normalnog da igra sah sa mnom... :D

a cale i ortak ti nisu normalni? :rockdevil::opusteno::pivopije:

Posted

Krenes od Sicilijanke, pa Nimcoviceva odbrana, Damin Gambit i kad sve to savladas (3 otvaranja sa 30 varijanti), vec si spreman/na da se sa matorcima uhvatis u kostac. Sredisnjica naravno vrlo bitna, zavrsnica piece of cake (Ono, topovska, lauferi, pesacka, contra-feux i te fore.

Igra bre, eh.

Posted

Ja sam nekad dobro igrao, ali sad me uopšte mrzi da igram, jer sam postao nervozan i ništa više ne može toliko dugo da mi drži pažnju na istom nivou.

Posted
iskreno, nemam nerve za shah.. To je, po mom misljenju, igra strpljenja a ja extra brzo popizdim.. :)

Otpadas... :D:pivopije:

Ja sam nekad dobro igrao, ali sad me uopšte mrzi da igram, jer sam postao nervozan i ništa više ne može toliko dugo da mi drži pažnju na istom nivou.

Mene sah bas smiruje i skrece mi misli... :da::wub:

Posted
Mene sah bas smiruje i skrece mi misli...

U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha.

Posted
U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha.

POLA SATA ? :D

ja bez 2 sata vremena ne sjedam za tablu..

kad kupim kucu, obavezno kupujem sahovski sto :da: i soba ima da se namjesti za te stvari :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...